Thursday, 19 September 2019

Bengkung Classic atau Bengkung Elegance



Imej mungkin mengandungi: teks

Alahai comelnye dua dua customer bagitaw
"Tak tahu la danis nak pilih yang mana"
"Rasa nak dua dua je waist nipper classic dan elegance nih"


Ya Allah bagus la kalau ada feeling camtu sebab 
time ni la nak pilih dua dua sebab yang elegance 
yang mahal tu u ols boleh dapat harga separuh 
dari harga asal. Sekarang ni HQ tgh ON promosi 50% untuk bengkung taw

Kalau tak memang hazabbb la nk tunggu 
promosi mcm ni nak ada lagi lepas ni

Mmmg takkan ada la u ols
Nak bagi harga murah kaw kaw rapak jikkkkk
Pm derahhh sek awop

SEBELUM 30 SEPTEMBER 2019 TAW


Tuesday, 17 September 2019

HARGA RUNTUH PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE


Last dah bulan ni utk PB user yg dah ada yg wrna hitam 
and nak tmbah koleksi utk maintain body shape dan nak lagi comfy and selesa, 

ADA POTONG HARGA MANYAK MEHHH




Imej mungkin mengandungi: teks

PAKEJ 1 : WAIST NIPPER 50% + LONG GIRDLE


Imej mungkin mengandungi: teks

PAKEJ 2 : WAIST NIPPER 2 PCS

Imej mungkin mengandungi: teks

PAKEJ 3 : WAIST NIPPER 50% + LONG BRASSIERE


Imej mungkin mengandungi: teks

PAKEJ 4: 
WAIST NIPPER 50% + LONG GIRDLE + LONG BRASSIERE (ONE SET)

Monday, 16 September 2019

Usahawan Premium Beautiful



Imej mungkin mengandungi: 1 orang


"Dulu Kondem, Sekarang Sayang"
.
Pagi ni hadap live coaching dr Cdm Anis dalam fb group #MYN.

Anis share Tips Kencang Jual PB dari awal dulu
 kondem premium beautiful tapi bila dah 
rasa pakai PB terus ubah persepsi siap sekali 
pakej ubah berat badan dan bentuk badan
 dr size XXL jadi size M je sekarang.

Danis saksi mcm mn journey anis mula dulu
Tak pernah pun paksa die beli sbb faham die
 kurang mampu dulu tapi die sendiri serah diri kat 
danis untuk mula dengan 2 set PB 
guna modal dr dividen asb.

Asbab mula dengan letak modal, 
satu set pakai sendiri dan satu set lagi buat 
stock untuk tunjuk pada kawan2 and client, 
alhamdulillah tak lama pon sekejap sangat dalam
 tempoh seminggu je terus terjual 
cash one set yg simpan stock dalam tangan tu

Sekarang ada beratus team members yang antaranya
 dah ramai boleh merasa pakai PB dan
 volume sales group 3 Juta majoriti sales dari
 sumbangan PB korset

Power of PB blh generate sales dari
 RM2000 boleh berganda jadi RM2 Juta!

Sape nak follow step Cdm Anis?

Jom Danis Guide u ols jadi Usahawan PB dalam Team MYN

Sekarang pun PB tengah promo taw separuh harga
Rugi sangat ler kan tak rebut peluang emas nihhh

klik link bawah ni yee....





Sunday, 15 September 2019

SCRUB SENTAL DAKI BEST




Imej mungkin mengandungi: 1 orang

🌼 Dirumus khas dengan GARAM BULUH dan Pheno-SFE
 untuk menyihatkan, melindungi dan meremajakan kulit.

🌼 Mengandungi 100% PENGELUPAS SEMULAJADI
 untuk menanggalkan secara lembut kekotoran dan 
lapisan kulit mati untuk menghasilkan
 kulit baru yang lebih sihat.


🌼  Diperkaya dengan MENTEGA SHEA dan 
MINYAK JOJOBA sebagai 
pelembap semulajadi untuk memulih dan 
melembapkan kulit yang kering dan mengelupas.

🌼 Mengandungi EKSTRAK MADU dan VITAMIN E 
untuk membekalkan kelembapan dan khasiat
 yang terbaik pada kulit.

🌼 Gabungan EKSTAK LICORICE dan 
EKSTRAK MULBERI sebagai agen pencerah kulit
 yang semulajadi untuk membantu 
memulihkan keserian kulit.

🌼 Dengan wangian minyak pati yang 
membangkitkan semangat. 
Minyak Lavender, Minyak Kayu Putih dan 
Minyak Frankincense yang melembapkan dan 
menyegarkan kulit dengan haruman yang menawan.

TANPA SABUN
TANPA PARABEN
ANTIBAKTERIA
TANPA WANGIAN TIRUAN
TANPA SLES
TANPA MINYAK MINERAL
PENGELUPASAN SEMULAJADI 100%


WhatsApp kalau nak mencuba ye 👇


Friday, 13 September 2019

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH



Sepanjang buat bisnes, ini adalah KALI PERTAMA korset PREMIUM BEAUTIFUL
 ni harga murah yang amat!

Murah dia plak sampai bulan SEPTEMBER ni je. 
Lepas ni harga dah back to normal tau u ols😱

Kalau u all nk pakai PB,
Ini masanya!

Kalau nak tambah second set,
Ini masanya!

Kalau nak merasa elegance,
Ini masanya!

Kalau nk restock,
Ini masanya!

Kalau nk mula start bisnes pb,
Ini masanya!!

Save bnykkkk sgt taw!!
Bukan sikit tapi seriously BANYAK! 😍

Wasap sis skarang sebelum terlepas peluang.

✔️Cash
✔️kad kredit
✔️ ansuran






Thursday, 12 September 2019

TIPS TURUN BERAT



Cuba u ols check...
Ada tak rasa badan cepat sangat letih lemau tak bermaya
Ada tak rasa sakit sakit badan sakit kaki
Ada tak rasa cepat sangat mengah bila bru langkah 4 anak tangga


Ada tak orang tegur "makin sehat ye sekarang"
Ada tak baju baju yang mcm boleh bagi anak kecil kita pakai
Ada tak bila pakai je seluar pinggang dengan zip tak boleh bercantum langsung.
Ada tak bila pakai jeans melekat kat betis je tak boleh tarik sampai atas


Sedarlahhh
Bukan baju makin mengecik
Tapi kita yang makin membesor


Jom la insap cepat cepat tiru mcm #CdmKakAna yng dah 
berjaya turun 50kg dari berat 102 kg dengan #PBkorset dan #AirChocKurus nih



Mabeles tak u ols!
For now danis nak bagi FREEEEE AIR CHOC KURUS untuk yang grab One Set PB 😍

Wednesday, 24 October 2018





Rahim wanita, bila tiada janin di dalamnya hanyalah sebesar penumbuk... 
Tapi bila ada janin ianya boleh membesar berganda-ganda. 
Itulah salah satu kebijaksanaan dan kekuasaan Allah.

Selepas melahirkan, pastinya rahim kita perlu dikecutkan untuk kembali ke saiz asal. 
Ianya penting untuk menjamin kesihatan wanita itu sendiri. 
Kalau rahim tak kecut betul,badan kita jadi lemah dan rasa tak sedap badan.

Jadi, ada beberapa petua dan cara baru dan lama boleh di guna pakai untuk kecutkan rahim selepas bersalin dengan cepat.

5 cara utama untuk kecut kan
 rahim dengan cepat selepas bersalin :

1/ Menyusukan anak -
 bukan anak je dapat kebaikan dan khasiat kita pon lebih sihat bila rahim cepat kecut

2/ Bertungku - 
ni amalan traditional tapi masih relevan. Jangan tinggal terus sbb ilmu ni org lama tinggalkan. 
Lepas bersalin digalakkan bertungku utk cepat kecutkan rahim. 
Kalau bersalin bedah, tempat yg boleh ditungku ialah di pinggang dan paha

3/ Berpantang - 
pantang makan elak makanan yg sejuk dan berminyak

4/ Berbengkung - 
pakai la bengkung sbb ni pun amalan org lama. 
Cuma skrg kalau tak nak pakai yg ikat tu boleh cara bengkung moden mcm 
bengkung premium beautiful. Bengkung ni juga menjadi kan 
rahim kita tak mudah nak jatuh
Sebab lepas bersalin, otot di sekitar rahim masih lemah...
Jadi dengan berbengkung dapat mengelakkan rahim jatuh
 lagi-lagi kalau kita berjalan jauh seperti balik kampung selepas 
bersalin atau ulang balik ke klinik untuk check bacaan demam kuning. 
Bagi yang czer, ada bengkung moden yang sesuai untuk ibu 
yang bersalin secara pembedahan... 
Boleh cari bengkung PB okeyy yg mcm danis jual.


5/ Makan Jamu - 
Makan jamu satu proses untuk sihat kan rahim dari dalam. 
Tapi nak makan jamu pasti kan anak bebas kuning dulu.. 
Sebab nanti anak turut terkena kesan jamu melalui susu badan. 
Makanlah apa sahaja jenis jamu yang moden atau buatan sendiri asal kan bersih dan halal. 
Mcm danis sendiri amal Jamu SRK atau Herba Maharani



Nak tahu details tentang bengkung moden dan jamu yang danis pakai dan amalkan? 
Boleh view link ni ye


www.wasap.my/+60163663032