Tuesday, 4 July 2017

Cara Ziana Zain Jaga Badan



Image result for beyoutiful day ziana zain


Bulan berapa dah, danis lupa.
 Tapi tahun ni laa, company adakan satu event "BeYouTiful Day"
 join venture dengan pelancaran Infinence Hijab by Rizman Ruzaini 
dan artis jemputan hari tu ialah penyanyi tersohor Malaysia - Kak Ziana Zain. 

Danis pulak mmg duk depan dan tengah tengah kat stage runaway tu. 
Melopong danis tengok die. Umur dah 40 tahunn tapi
 body die fullamakkk bergetah lagi u ols. 
Nanges! 

Tapi ada rahsia yang sama kami amalkan
 cuma die dah buat dari awal lagi dan dah amal selama 34 tahun
 so nak bandingkan dengan danis ni mmg jauh beza la 
sbb danis baru amal 5 tahun . 


Image result for beyoutiful day ziana zain


Rupanya mengikut perkongsian beliau,
 ZZ dah mula pakai girdle sejak umur 14 tahun.
 Dari belasan tahun lagi dah ada kesedaran nak jaga badan. 
Kemudian die upgrade pakai full bodysuite pulak untuk
 jaga dan kekalkan bentuk badan. 

Danis yakin antara pilihan dan koleksi full bodysuit
 kak ziana ni mesti ada jugak #PremiumBeautifulKorset. 
Sbb jenama ni pun dah jadi pilihan utama artis dek kualiti yang
 tahan lama bertahun tahun even kita pakai 
for more than 5 years pun, fabrik die like new taw!

Samala danis dulu mula jaga badan sebelum kawin lagi, 
sehinggalah ada anak 3 ni dan masih pakai PB yang sama. 
Rupanya bila kira balek danis hanya invest RM1.30 je sehari 
untuk 5 tahun yang danis pakai.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Better buy than never kan? 

Jadi, alhamdulillah dgn investment satu set PB 
boleh bantu Danis kekalkan body shape dan maintain berat badan
 dari naik mendadak al maklumlahh anak dah 3
 dan kurang sempat nak exercise bagai.

Image may contain: 5 people, people smiling, shoes

Bila jaga badan, husband pun makin sayang
Puji kita sbb pandai jaga luar dan dalam
kat siapa lagi kita nak cantik kalau bukan utk diri sendiri
 sedap tengok of course husband pun nak sedap tengok kita.

Image may contain: 1 person, smiling


Ingat!

Satu Wanita, Satu PB

#SayaPremiumBeautifulExpert
Cdm Danis 


0149202660


Contact Danis untuk 
Tempahan / Free Fitting / Free Trial and Free Consultation

Monday, 3 July 2017

Ke Korea Lah Kita Nampaknya!


Image may contain: 2 people

Assalamualaikum dear darlings....

ALHAMDULILLAH!
 Bagai kenangan lama mengimbau kembali di minda. KOREA! 
Korea trip melancong pertama danis selepas setahun berniaga bersama SHOM. 
My first business achievement. Rasa bangga gila that time sebab qualify
Yes, trip melancong percuma di buka lagi dan kali ni
 company announce ke korea selatan dan Nami Island! 
Wowwww bestnya tempat favourite ramai taw dan 
the best part is kitorang akan fly during winter! 
Boleh main seleji u ols. Syukur sangat dapat peluang melancong percuma
 dua kali setahun dan tak pernah tak dapat since join business ni. 

So, Danis nak ajak ramai ramai kawan2 danis 
yang minat melancong tapi kali ni kita bawa
 MELANCONG PERCUMA JE!

Yup! Free of Charge utk segala benda. 
Tiket Penerbangan PERCUMA
Pengangkutan PERCUMA
Penginapan Hotel PERCUMA
Makan makan halal PERCUMA

Semuanya disponsor FREE dan semestinya 
5 Bintang Service dari company!
Ya Allah syukur sangat sbb jadi usahawan SHOM dan part of PINPreneurs
 sbb geng geng melancong semua nya 
havoc havoc muda mudi dan sekepala! Fun Trip. 



Btw u ols, jangan silap faham taw, duit shopping je korang kena bawa sendiri. 
Dulu, masa bekerja dan tengah pegang duit gaji, tak usik satu sen
 pun duit gaji atau duit saving untuk shopping bila travel dgn 
SHOM tapi danis guna 100% DUIT BONUS BUSINESS 
yang dapat tiap tiap bulan. 
Yang penting, takde duit yang ter-burn!
 Melancong dengan happy dan tanpa tekanan. 
Balek travel pon still happy tak sakit kepala nak fikir duit banyak habes heh
sbb lepas tu tunggu bonus pulak masuk! 



Jadi kalau korang nak merasa the same feeling mcm danis rasa, Jom Join Us! 
Dahlah travel percuma ke Korea, lepas tu dapat pulak first bonus RM6000
Maunye tak happyyy kann
Bonus ni belum termasuk lagi taw dengan Untung Runcit dan Untung lain lain taw!



Jom la awaa awaa semua!

Kita kasi gegar Flight  PIN ke Koreaaa 


text me please ...

0149202660





#PINaway #KeKoreaLahKita #FreeTrip #FreeTravel #ProfessionalIntelligentNetwork #Pinpreneurs #Korea #Seoul #NamiIsland #BusinessTrip #OnlineBusiness #wirdanisRazali





Sunday, 2 July 2017

Apa Cara Best Ikhtiar Hamil



Awak...

Are you trying to conceive baby? 
__

Mungkin ada setengah orang rezeki nya cepat terus pregnant, 
Danis maksudkan mcm mudah "lekat" and some susah nak "lekat".



Itu semua kerja Allah, kita hanya merancang dan Dia yang tentukan. 
Jodoh Ajal Maut Anak Berapa semua dah ditetapkan tapi kita wajib ikhtiar dan usaha!

Selagi kita boleh berusaha, kita berusaha. 
Pelbagai cara untuk kita ikhtiar untuk dapatkan anak dan Danis just nak share dengan anda #premiumbeautiful corset boleh bantu awak to conceive baby!


Sebab infrared yang terdapat pada setiap benang benang Premium Beautiful
 boleh bantu stabilkan hormon dalam badan dan sekiranya ada masalah cyst, 
ia boleh kecutkan cyst. For your information, Cyst boleh halang kehamilan dan susah nak pregnant.

Haa lagi satu nak share tips gabungan set ikhtiar hamil iaitu Herba Maharani" dan "PremiumBeautiful Corset" boleh bantu utk ikhtiar hamil dengan tingkatkan kesuburan dan cara nk adalah cara yang paling TERMURAH dan boleh dikatakan sangat EFFECTIVE in the market.

Macam mana PB and Herba Mahani boleh bantu hamil?
Premium Beautiful stabilkan hormone estrogen 
dan progesterone senang kata hormone orang perempuan! Haa gitu!

Dengan pemakaian PB yg betul, kedudukan rahim lebih stabil,
 kuat, dan akan dinaikkan ke posisi yg betul.
Bila rahim dah bagus kondisinya , peluang utk hamil sangat TINGGI!

Selain tu jugak, PB corset blh bantu perlancarkan perjalanan darah dan secara tak langsung akan tingkatkan kesuburan dan bantu proses kehamilan. Kegemukan boleh jadi salah satu faktor ketidaksuburan - susah hamil, jd Premium Beautiful bantu utk bakar kalori dan kuruskan badan!

Ditambah pula dengan selalu amal Herba Maharani, boleh tambah darah dan meningkatkan tenaga batin jugak! Haaa apa lagi ye, PB dan Maharani ni mmg kerja sama sama baik punye utk baiki dan stabilkan peredaran haid yang tidak teratur dan bantu kecutkan otot rahim selepas bersalin, control paras hormon ke paras normal, hilangkan keputihan dan lain lain.

U ols amal dulu dua tiga bulan. 
Wait and see the results! InshAllah akan bagi kesan positif .

So, this is something you need to CONSIDER and WORTH TRYING!!
As humans, kita hanya merancang, Allah yang menentukan segalanya. 
Jadi kita tak boleh menyerah tanpa berusaha.

Having a CHILD of your own is the BEST GIFT from GOD, and there’s no word to describe how lucky you are to become a MOTHER 

Anak ibarat HARTA yg tak ternilai harganya,
 so apalah salahnya kita INVEST some money. 
It will be WORTH IT..InsyaAllah!

For Appointment / PB Trial set / Consultation:
Whatsapp 0149202660


Image result for maharani herba

Image result for premium beautiful

#HerbaMaharani #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulKelantan #WirdanisRazali #SayaPremiumBeautifulExpert 

Saturday, 1 July 2017

Bengkung Moden Penyelamat Berat Naik Mendadak


Image may contain: 1 person


Opss! 
Doktor sendiri taw suh pegi tanya yang mana berat
 naik mendadak tuu depa pakai bengkung ke tak lepas bersalin?

Sebab zaman lening ramai sngat hok malas berbengkung,
 yang naik mendadak bgai dipam pam tu kebanyakannya 
mmg tak pernah ber-bengkung taw u ols haaaa siap siap. Jaga Jaga ! 

Danis 3 orang anak - tiga kali pantang bukan takat bengkung
 pakai tapi satu set taw pakai. 
sbb badan mmg metabolisme rendah dah sbb bukan
 jenis suka exercise ni, penyelamat dari badan 
naik mendadak semestinyalah PB Korset! 

PB Korset ni :
- user friendly, korang nak bergolek berguling
 mengiring terlentang pon still ok dan selesa

- breastfeeding friendly, lurutkan tali ke tepi then buka je cup, 
zaaas senang sgt dgn menyusu dalam keadaan posisi
 tegak tak membongkok dahhh. baru la tak sakit belakang

- tak sakit tak panas tak meghenyamm even pakai berjamm

- boleh bakar kalori beribu dlm 8 jam

- boleh kawal nafsu makan

- boleh shaping dan sorok lemak kat
 tempat yang spatutnya. no benjol benjol no sembul sembul

okey mommies out there!
lets cantik melentik dengan #PremiumBeautifulKorset

and im your PB specialist!




0149202660



Thursday, 22 June 2017


Image may contain: 1 person, text


13 sebab kenapa uols
kena berpantang dgn Premium Beautiful Korset


1. Mengempiskan perut
2. Menurunkan berat badan dengan cepat
3. Melangsingkan badan
4. Mengangkat dan menyihatkan rahim dengan lebih cepat
5. Menyembuhkan luka episotomi dengan lebih cepat 
6. Mengeluarkan darah-darah kotor dari badan. Boleh mengelak dari masalah rengat
7. Menghilangkan stretchmark
8. Meningkatkan metabolisma ibu-ibu bersalin
9. Memperbanyakkan pengeluaran susu ibu 
10. Lebih selesa
11. Tidak panas
12. Senang dipakai dan dibuka. Takda masalah untuk bergerak.
13. Dan paling penting tak menyakitkan langsung 


Ingat!

Satu Wanita, Satu PB

#SayaPremiumBeautifulExpert
Cdm Danis 


0149202660


Contact Danis untuk 

Tempahan / Free Fitting / Free Trial and Free Consultation

Tuesday, 20 June 2017

Persediaan Penting Untuk Bakal Pengantin !


Jika anda BAKAL PENGANTIN yang sudah bersudah serba serbi, 
please tak perlu dah ye nak baca ni. 

Kenapa? 

Sebab Post ni khas untuk Bakal Pengantin sahaja
 yang nak bersedia untuk cantik menawan rupawan 
luar dan dalam di hari persandingan bersama insan tersayang. 

Mesti Bakal Pengantin nak prepare : 

1) Berat badan ideal . 
Takkan laki kurus, kita yang lagi berpuluh kilo 
lebih dari encik suami u ols! Jangaaaan. Hehe

2) Body Shape mesti la nak cantik gak nak curvy murvy. 
Ni tak, encik suami nak pegang pinggang pon gigih nak cari pinggang duk tang mana.
 Ya ampunn jangan wat perangai camtu taw. 
Silalah cepat cepat dapatkan s shape di pinggang tu. Suami pun suka taw. 

3) Masalah Selulit! Kalau boleh selulit tebal tebal tu kasi hilang la.
 Kita bukan nak cantik untuk sape sape pon, kita nak cantik utk laki kita jugak taw. 

4) Keputihan ni kalau boleh elakkan jangan bagi ada langsung. 
Tak malu ke kat suami. Malu taw. Benda ni penting. 
Nanti suami naik segan nak sentuh kita. Huhu 
Lagi satu nak bagitaw kalau keputihan banyak ni kita sendiri pun akan jadi malu taw, 
plus bnda ni boleh halang proses kehamilan. 

5) Masalah Aset Tak Umphh! Nak "firmkan" aset aset tubuh.
 walaupon kita sendiri tak kesah, tapi suami kesah taw u ols. 
Mgkin dah boleh upgrade kot dari cup a ke cup b
 atau nak cup c terus pon boleh hehehe. 

6) Muka Tak Berseri! Muka merah pink je takde nampak pucat lesi . 
Mesti nak nampak glowing mowingg je. Nampak berseri seri. 

7) Asyik Sakit Belakang! Kalau selalu duk sakit belakang hati hati,
 sama ada dua masalah. Masalah berkaitan tulang belakang atau masalah rahim. 
Biasanya org kata kalau rahim jatuhhh, kita selalu jgak sakit belakang.
 Haa mesti nak jaga. Nanti kurang perform sbb selalu sakit belakang. Ops! Hehe


So senarai preparation ni penting taw utk u ols jaga 
dan make sure dah takdemcm mana nak bantu? 

Haaa meh danis pecahkan rahsia sekarang jugak!



Kalau nak tahu Premium Beautiful Corset boleh bantu masalah anda
 sbb ia korset yang direka khas bukan untuk kecantikan je 
tapi untuk dalaman jugak dan ada Far Infrared dalam PB. 

* Turunkan Berat Badan 
* Shape your body perfectly
* Hilangkan selulit tebal
* Rawat Keputihan
* Firmkan aset wanita (Breast/Punggung)
* Naik Seri Wajah
* Hilangkan Sakit Belakang
* Naikkan Rahim 
* Tingkat Kesuburan 



So Tunggu Apa Lagi u ols!


mesti nak pakai di hari persandingan takde la lemak lemak
 terbonjol sana sini seterusnya bleh pakai smpai bila bila 




Jom Beli Satu Set 
Wahai Bakal Pengantin

Ingat!

Satu Wanita, Satu PB


#SayaPremiumBeautifulExpert
Cdm Danis 


0149202660


Contact Danis untuk 
Tempahan / Free Fitting / Free Trial and Free Consultation




Monday, 19 June 2017


Image may contain: 1 person, smiling, standing, sky, shoes and outdoor


Looking back, makes you smart. 

Looking forward, makes you mature. 

Looking down, makes you wise. 

Looking UP, makes you strong.





#WirdanisRazali #CdmDanis
 #FreeTrip #Italy #VeniceItaly