Tuesday, 16 October 2018

Long Brassiere Premium Beautiful Corset







Haaaa ni dia Long Bra Premium Beautiful

+ Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak ke atas,
menyokong menetapkan kedudukan payudara.
+ Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menetap dan
mengukuhkan kedudukan payudara.
+ Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan
dapat menyelaras perut yang menonjol serta meningkatkan kontur payudara.
+ 2 batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
+ Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan di bahagian belakang dapat
menyelaraskan lemak yang berlebihan.
+ Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang coli dapat
menonjolkan kontur badan yang menarik.
+ Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
+ 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.



Apa yang specialnya Long Bra nih?

+ Membentuk breast dengan cantik 
+ Memantapkan , memejalkan dan menegangkan breast 
+ Mengelakkan breast kendur 
+ Memeriahkan susu badan untuk ibu menyusu (MilkBooster)
+ Membakar lemak di bahagian belakang dan menghilangkan double breast / lemak belakang 
+ Menghilangkan dan alihkan lemak di bawah ketiak dan belakang ketiak 
+ Meratakan segala benjolan benjolan lemak yg sembul sana sini
+ Mencerahkan "nipple" dengan pyramid cup shape
+ Mencegah breast cancer / breast lump 
+ Dijamin SELESA
+ Kuasa regangan 360
+ Ada FIR focus pada breast dan bahagian upper abdomen 
+ Bagus utk gastric 
+ Lebih cepat lemak terbakor kalau consume SKK
+ Pakai one set PB termasuk waist nipper dan long girdle 
untuk kesan lebih cepat dan pinggang kerengga 

Long Bra ni best yakmatt and best gilerr kalau pakai sekali dengan bengkung atau
 waist nipper PB sebab efek ramping lagi dassatt

Pakai ni walau baru je sarung kann terus terletak push up tetiber je aset penting wanita haa gitew

Tak berpeluhh u ols. Seriously melainkan masa korang pakai di dalam bilik ber sauna atau tak pasang kipas mmg berpeluh lahh wehh sebab fabrik diperbuat dari fabrik akwatek akwadyne. Dia automatic boleh regulate suhu luar dengan suhu badan kita. Magic ok!

Tapi benda ni boleh kasi pecah lemak, aleh lemak dan 
bakor lemak dengan kuasa FIR - Far Infrared yang ada ni haa 
sebab FIR tu macam satu gelombang yang boleh perlancarkan perjalanan darah 
dan boostkan metabolisme rate u ols!

Jadi bila FIR berperang dengan badan u ols yang banyak lemak tu 
maka cepat ler pecah lomak lomak yg bersepah sepah tu dibakor dengan jayanya oleh 
FIR dan muffin top kat bahagian atas perut terus hilang dan flat.
Double breast kat belakang pun dah takdak dahh 
hilang lesap terus bila pakai Long Bra PB

Danis nak cakap benda ni kalau makin besar size, 
makin mahai taw

so korang nak jimat tak?
 opkoshh la nak jimat kann. kalau nak jimat dan nak kurus cepatt

Nak Tahu Details and nak Dapatkan Secepat Mungkin?

apa kata terus wasapp jee di link ni
ni haaa danis bg korang mudah tekan terus blh wasap tak yah save no bagai
tekan jee www.wasap.my/+60163663032



Long Bra PB
Classic & Elegance
Range Price (RM800 - RM1030)
Ada 36 jenis size yang berbeza

Jangan risaw yang size badan ukuran 100cm ada ready stock utk anda 



Monday, 15 October 2018

Reward Khas untuk My Protege for Her 2 Million Sales





Punye la berkurun nak tunggu masa yang sesuai nk bagi 
REWARD KHAS utk CDM LEGACY DANIS.

Finally masa PIN Family Day kita buat celebration utk award khas nihh.

Tak tercapai dek akal rupanya bukan setakat diri sendiri je boleh completekan sales juta juta tapi anak business yang masuk register ahli dengan kita dulu dan mula meniaga dengan produk extra dalam company iaitu SABUN HIJAU MARINE ESSENCE ni boleh buat sales lebih RM2,000,000 jugak.

Alhamdulillah syukur pada Allah 
Moga ehan dan team sentiasa dimurahkan rezeki dan dapat sales lebat setiap bulan

November ni nak raikan ehan naik pentas 
Doakan danis boleh celebrate ehan sama sama ye 




Saturday, 13 October 2018

Korset / Bengkung untuk Kahwin





Danis antara Bakal Pengantin yang mencari dan terjatuh hati nak Beli dan Pakai PB
Ok kalau korang nak tahu pasal PB 
boleh tengak dekat home click button Premium Beautiful kat atas
atau korang boleh click ni


ok sambunggg....
Taw tak danis fahamm sgt perasaan orang yang belum berjaya lagi ada PB ni kann, 
bila nampak agent promote adusss bila aku boleh pakai ni. 
Nampak macam selesa gila pakai. Ramai ni dah bolehh kurus cantik. 
Aku mesti kena beli cepat cepat. 
Sanggup taw guna separuh duit gaji bayar kat agent masa tuu. 


Dahla masa tu bru dua bulan kerja, hahaha cik tunan pulak terus nak lock kita cepat cepat. 
Jadi anggarannya lepas 6bulan ni dah kena kawen. Aiyooo bdan tak settle lagi ni. 
Still mcm berisi, senggugut pun teruk.



Tu yang tak fikir panjang dahhh 
Terus cepat cepat beli.hasilnya memang berbaloi lepas duk amal pakai PB. 
Jadi bila tibe hari raja sehari sis, excited gila laaa sebab baju baju pengantin terus boleh sarung dengan konpiden tanpa sebarang lemak lemak extra terbonjol belakang depan dahh konpiden je sis senyum senyum. 

Pakai baju pun nampak terletak, badan tegap walaupon seharian 
tapi tak sakit badan dan selesa yang amat! 

Yang penting masa tuu body idaman dapat tak de la tembam dahh. 
Masa ni siap boleh promote lagi kat sedara sepupu sepapat pakai PB hiks

Oh btw masa ni baru seminggu join taw jadi
 OFFICIAL PREMIUM BEAUTIFUL SPECIALIST!

 haaa giteeww kisahnya 

so kalau korang minat nak dapatkan Premium Beautiful Corset ni boleh terus wasap danis
tekan je link ni 

senang!



Thursday, 11 October 2018

Premium Beautiful Buat Ibu Anak Tiga


PAKAI PB KONSISTEN BUAT ORANG KELIRU NI MAK ANAK TIGA KE ANAK DARA


Danis mmg kenal dua wanita cantik ni sejak 5 tahun lepas. 
Dua dua mmg jenis badan yang berisi bukan kurus mulus. 
Mmg tak. Tapi jenis yang konsisten pakai PB dari awal sejak beli PB. 
Smpai dari anak sorang hingga dapat anak 3, PB mmg melekat kat badan

Tengok la result yang dapat sekarang
Mmg buat orang keliru ni mak anak tiga ke anak dara wahh gitu kann

Nak cantik nak lawa
Tipsnya PAKAI PB SOKMO!

#PremiumBeautifulExpert


Wednesday, 10 October 2018

FLASH SALE - PROMOSI OCTOBER PREMIUM BEAUTIFUL







PROMO OCTOBER 
VALID TILL 30th October
RM2290 for one set! 



Special GIFT untuk 5 orang customer terawal iaitu 
FREE Feminine Wash dan FREE Premium Beautiful Natural Wash. 

Harga Promo hanya limited 12 sets sahaja selagi stock masih ada.


Jangan risaw! 
Anda boleh request untuk installment dan cash buyer akan dapat extra cash rebate maximum RM150. 
Jadi kalau bayar cash RM2290 - RM150 = RM2140 sahaja?

Ye betul hanya RM2140 sahaja untuk cash buyer. 
Berbaloi ke tak? Berbaloi sangat sangat.

Yang mana dah lama aim nak pakai PB corset, 
inilah masa yang paling sesuai. 


Kalau belum cukup budget, 
boleh contact danis dan bayar deposit untuk lock harga PROMO tanpa syarat! 


12 set sahaja available untuk promo ni! 

Siapa Cepat Dia Dapat!!

terus tekan link wasap utk booking PROMO SET PREMIUM BEAUTIFUL 


FOLLOW IG :