Monday, 16 December 2019

BRA PB PENYELESAI MASALAH WANITA DI DUNIA



Long Brassiere Premium Beautiful



1- Bahagian Long Bra akan kaver dari bahagian breast sehingga ke bahagian atas perut (upper abdominal). Khusus untuk mereka yang ada masalah muffin top bahagian belakang badan, lebihan lemak pada bahagian belakang badan (double breast).

2- Tali bra yang tebal untuk menyokong breast. Sesuai sangat sekiranya yang ada masalah breast besar dan oversize, kalau pakai tali bra yang halus, akan menyebabkan breast melondeh, dan akan menyebabkan melecet pada bahagian bahu dan seterusnya bagi kesan sakit belakang sebab posture badan akan jadi menunduk dan membongkok. 

3- Cup berpyramid direka bentuk pada cup bermuncung tajam yang beri ruang pada nipple untuk bernafas. Pemakai long bra premium beautiful yang memakainya secara konsisten, akan mendapati nipple breast akan lebih cerah dari asal. Woww kan? 

4- Kebiasaanya ramai yang tak gemari pakai besi yang berdawai. Tapi Long Bra PB ni tidak perlu risau kerana dawainya diperbuat dari dawai besi helix yang lembut dan senang dilentur, yang beri kesan selesa bila pakai Long Bra, properly supported breast. 

5- Ada teknologi FIR yang boleh melancarkan perjalanan darah 

__________________________________________________

Siapa yang perlu pakai Long Bra Premium Beautiful ni? 

  • Rasa sakit hati dan tak yakin nak pakai baju bila nampak breast melondeh kesan menyusu bayi
  • Kesian baby sebab tak dapat merasa susu badan sebab susu tak banyak 
  • Rasa malu bila suami komplen breast dah tak pejal tak tegang 
  • Rasa malu sebab breast oversize
  • Ada sejarah family yang ada breast kanser
  • Ada ketumbuhan/lumps pada bahagian breast atau sekitarnya
  • Rasa stress bila tengok lebihan lemak belakang badan makin melimpah
  • Putus asa bila buat sit up setiap hari pon MUFFIN TOP bahagian atas perut tak hilang hilang
  • Geram tengok perut berlipat dua tiga lapis
  • Dah penat beli bra asyik dawai mudah rosak, span terpenyek, tali tercabut

_________________________________________________
Jika ada masalah di atas,
anda boleh bertukar kepada LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL




KLIK LINK NI UNTUK PERTANYAAN LANJUT













Sunday, 15 December 2019

SLIMMIMG LEGGING - PB 360 THERAPANTS



Imej mungkin mengandungi: kasut dan teks

Imej mungkin mengandungi: 1 orang, tersenyum, berdiri

Hai Guysss....

Untuk pengetahuan korang, legging ni adalah part of Premium Beautiful SeriesSelepas 20 tahun Premium Beautiful bertapak dan bertahan dalam pasaran Malaysia, 
HQ keluarkan baby Premium Beautiful yg dikenali sebagai PB 360 Therapants atau legging. 

Why 360 Therapants?

360 - for 360* menyeluruh satu body untuk push, lock, lift and support body especially part buttock, hips and legs. 

Thera - for therapeutic sebab legging ni ada FIR untuk pelancarkan perjalanan darah dan ada 13 magnetic crystal pada 13 accupunture points saraf pada bahagian badan
(3 perut, 2 belakang, 2 paha luar, 2 paha dalam dan 1 pada lutut) khusus untuk mereka yang ada masalah tegang urat, sakit saraf, sakit lutut, spider veins etc dan 13 batu ni akan berfungsi untuk melancarkan perjalanan darah. 

Pants - seluar yang kaver dari lower rib sehingga ke buku lali

-------------------------------------------------------------

Apa Specialnya PB 360 Therapants? 







Sejak "Slimming Legging Terapi Viral" masuk dalam pasaran, rasa tak menang tangan dan yang penting kan seronok tengok team danis close sales tambah tambah lagi dengan Pakej Bxtra hat mmg ramai giler duk grab sbb banyak sangat dapat EXTRA dari syarikat. Berkat berniaga secara berjemaah, mcm terjangkit jangkit sales. Orang sana lebat, orang sini pun lebat. 

Apapun kann alhamdulillah syukur bila ada yang ikhtiar
 dengan legging terapi viral ni dapat hilangkan masalah depa dan dah ramai yang slim melim, berat turun dan dapatkan body idaman 

Imej mungkin mengandungi: 2 orang, orang senyum, teks


Design Hadapan Therapants

Imej mungkin mengandungi: kasut

Design Belakang Therapants

Tiada penerangan foto disediakan.

Imej mungkin mengandungi: kasut


Hari hari danis non stop sharing kat business partners, customers and clients danis pasal PB 360 Thera Pants ni atau nk senang kita panggil je LEGGING PB 


.
90% of them mmg excited nak grab sorang satu sebab lama dah tunggu jenis pesen design gini cover sampai ke kaki ada zip pulak tu, so senang nak ke toilet dan mmg boleh kuruskan kaki

Apa special pasal legging ni...



  • TEKNOLOGI KOREA FIR NANO DOT TEKNOLOGI
  • FABRIK ULTRA FIBRE YG BG KESAN COOL EFFECT, BILA PAKAI RASA NYAMANN SEJUK AJE TP DALAM MASA YG SAMA BOLEH LANCARKAN DARAH
  • ADA 13 MAGNETIC CRYSTAL PADA ACCU POINTS KAT BADAN UNTUK THERAPEUTIC EFFECTS HONEYCOMB DESIGN UNTUK SHAPING DAN ELASTIC
  • PAKEJ UTK KECANTIKAN DAN KESIHATAN SEKALI SBB BOLEH JUGAK UNTUK ORG YG ADA MASALAH SAKIT SARAF DAN SPIDER VEINS DAN CELLULITE




Hrga mmg wowww sangat!!!!

Dengan kualiti dan teknologi yg ada ni hrga mmg affordable dan murah kalau nak compared dengan pasaran luar. Tapi kalau nk lagi best kann anda boleh grab dengan PAKEJ BXTRA ni yang mana harga therapants lagi murah, EXTRA penjimatan, EXTRA bonus, EXTRA rewards, 
EXTRA cashback lagi.....

MENARIK KAN?


Nak dapatkan set thera pants ni?
Boleh klik link di bawah ni




Nak Jana Income 4 angka sebulan 
dan nak danis guide u ols?
Boleh klik link di bawah ni



Imej mungkin mengandungi: 1 orang, tersenyum, berdiri

Imej mungkin mengandungi: Wirdanis Razali, duduk dan dalaman

Imej mungkin mengandungi: 1 orang, berdiri dan luaran

Imej mungkin mengandungi: 1 orang, tersenyum, berdiri, luaran dan alam


Walaupon kaki tak berapa nk slim, feeling kaki slim mesti nk ada dengan TheraPants.


Danis tak nak pun kurus sangatt and bukan nak pakai ketat ketat pun bila kaki slim. Cuma bila kita ni dah berusia, metabolisme rate dah makin selow meloww, badan pun cepat naik bile kurang gerakan. Kita nak solat ke nak buat kerja supaya lebih bertenaga dan tak mudah penat. 



Problem besar bila kebas kaki lenguh kaki, lagipon kaki kiri danis ni bekasan lumpuh masa kecik. Sampai sekarang ada kesan kesan die. Bila ada TheraPants ni mcm hadiahh sbb teringin nk legging untuk kecikkan kaki smbil tu boleh bagi kesihatan lebih baik.

Jom kite ber-Therapants

Nak hadiahkan utk bonda sayang kite pun bolehh

Thursday, 19 September 2019

Bengkung Classic atau Bengkung Elegance



Imej mungkin mengandungi: teks

Alahai comelnye dua dua customer bagitaw
"Tak tahu la danis nak pilih yang mana"
"Rasa nak dua dua je waist nipper classic dan elegance nih"


Ya Allah bagus la kalau ada feeling camtu sebab 
time ni la nak pilih dua dua sebab yang elegance 
yang mahal tu u ols boleh dapat harga separuh 
dari harga asal. Sekarang ni HQ tgh ON promosi 50% untuk bengkung taw

Kalau tak memang hazabbb la nk tunggu 
promosi mcm ni nak ada lagi lepas ni

Mmmg takkan ada la u ols
Nak bagi harga murah kaw kaw rapak jikkkkk
Pm derahhh sek awop

SEBELUM 30 SEPTEMBER 2019 TAW


Tuesday, 17 September 2019

HARGA RUNTUH PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE


Last dah bulan ni utk PB user yg dah ada yg wrna hitam 
and nak tmbah koleksi utk maintain body shape dan nak lagi comfy and selesa, 

ADA POTONG HARGA MANYAK MEHHH




Imej mungkin mengandungi: teks

PAKEJ 1 : WAIST NIPPER 50% + LONG GIRDLE


Imej mungkin mengandungi: teks

PAKEJ 2 : WAIST NIPPER 2 PCS

Imej mungkin mengandungi: teks

PAKEJ 3 : WAIST NIPPER 50% + LONG BRASSIERE


Imej mungkin mengandungi: teks

PAKEJ 4: 
WAIST NIPPER 50% + LONG GIRDLE + LONG BRASSIERE (ONE SET)

Monday, 16 September 2019

Usahawan Premium Beautiful



Imej mungkin mengandungi: 1 orang


"Dulu Kondem, Sekarang Sayang"
.
Pagi ni hadap live coaching dr Cdm Anis dalam fb group #MYN.

Anis share Tips Kencang Jual PB dari awal dulu
 kondem premium beautiful tapi bila dah 
rasa pakai PB terus ubah persepsi siap sekali 
pakej ubah berat badan dan bentuk badan
 dr size XXL jadi size M je sekarang.

Danis saksi mcm mn journey anis mula dulu
Tak pernah pun paksa die beli sbb faham die
 kurang mampu dulu tapi die sendiri serah diri kat 
danis untuk mula dengan 2 set PB 
guna modal dr dividen asb.

Asbab mula dengan letak modal, 
satu set pakai sendiri dan satu set lagi buat 
stock untuk tunjuk pada kawan2 and client, 
alhamdulillah tak lama pon sekejap sangat dalam
 tempoh seminggu je terus terjual 
cash one set yg simpan stock dalam tangan tu

Sekarang ada beratus team members yang antaranya
 dah ramai boleh merasa pakai PB dan
 volume sales group 3 Juta majoriti sales dari
 sumbangan PB korset

Power of PB blh generate sales dari
 RM2000 boleh berganda jadi RM2 Juta!

Sape nak follow step Cdm Anis?

Jom Danis Guide u ols jadi Usahawan PB dalam Team MYN

Sekarang pun PB tengah promo taw separuh harga
Rugi sangat ler kan tak rebut peluang emas nihhh

klik link bawah ni yee....





Sunday, 15 September 2019

SCRUB SENTAL DAKI BEST




Imej mungkin mengandungi: 1 orang

🌼 Dirumus khas dengan GARAM BULUH dan Pheno-SFE
 untuk menyihatkan, melindungi dan meremajakan kulit.

🌼 Mengandungi 100% PENGELUPAS SEMULAJADI
 untuk menanggalkan secara lembut kekotoran dan 
lapisan kulit mati untuk menghasilkan
 kulit baru yang lebih sihat.


🌼  Diperkaya dengan MENTEGA SHEA dan 
MINYAK JOJOBA sebagai 
pelembap semulajadi untuk memulih dan 
melembapkan kulit yang kering dan mengelupas.

🌼 Mengandungi EKSTRAK MADU dan VITAMIN E 
untuk membekalkan kelembapan dan khasiat
 yang terbaik pada kulit.

🌼 Gabungan EKSTAK LICORICE dan 
EKSTRAK MULBERI sebagai agen pencerah kulit
 yang semulajadi untuk membantu 
memulihkan keserian kulit.

🌼 Dengan wangian minyak pati yang 
membangkitkan semangat. 
Minyak Lavender, Minyak Kayu Putih dan 
Minyak Frankincense yang melembapkan dan 
menyegarkan kulit dengan haruman yang menawan.

TANPA SABUN
TANPA PARABEN
ANTIBAKTERIA
TANPA WANGIAN TIRUAN
TANPA SLES
TANPA MINYAK MINERAL
PENGELUPASAN SEMULAJADI 100%


WhatsApp kalau nak mencuba ye 👇


Friday, 13 September 2019

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH



Sepanjang buat bisnes, ini adalah KALI PERTAMA korset PREMIUM BEAUTIFUL
 ni harga murah yang amat!

Murah dia plak sampai bulan SEPTEMBER ni je. 
Lepas ni harga dah back to normal tau u ols😱

Kalau u all nk pakai PB,
Ini masanya!

Kalau nak tambah second set,
Ini masanya!

Kalau nak merasa elegance,
Ini masanya!

Kalau nk restock,
Ini masanya!

Kalau nk mula start bisnes pb,
Ini masanya!!

Save bnykkkk sgt taw!!
Bukan sikit tapi seriously BANYAK! 😍

Wasap sis skarang sebelum terlepas peluang.

✔️Cash
✔️kad kredit
✔️ ansuran