Monday, 25 June 2012

Why I LOVE doing Business PREMIUM BEAUTIFUL

# REASON 1: SAVINGS!!

THE MOST MOST IMPORTANT! kalau dengan duit gaji berapa sangat kita boleh saving kan? Tapi Business PB memang banyak membantu dari segi simpanan..sebab dengan saving, kita boleh agihkan lagi nak simpan untuk apa?? macam listed kat bawah ni la:-

1. TABUNG MAK AYAH
2. TABUNG RUMAH
3. TABUNG KERETA
4. TABUNG MASA DEPAN
5. TABUNG ANAK2



#REASON 2: KEBAJIKAN IBU AYAH!! :))

Kalau ikutkan pengorbanan ibu ayah memang tak setimpal nak balas dengan wang ringgit sahaja. Tapi, Danis ada impian untuk ibu ayah danis:

1. Kalau boleh nak up "yuran bulanan" dari RM300---> RM1000/month!! :))
2. Nak bawa mereka menunaikan HAJI sama2 ke Mekah :)) 
3. Nak support for every single medical expenses of both of them :))

***Apa yang penting, kita kena Usaha untuk generate SOLID incomes 5K, 6K/month with business Premium Beautiful..sebab tiada benda yang mustahil untuk digapai*** 


# REASON 3: SHOPPING!!!

DANIS ni memang PANTANG jejak kaki ke shopping complex!! bukan ape bila dah smpai sana tak sah kalau tak grab ape2 dari kedai..balek umah mesti ada plastik bag. Tak kiralah apepon macam baju ke, handbag ke, perfume ke..uish mak oiii!! duit tak yah cakap mengalir seperti sungai!! Tapi, alhamdulillah syukur sangat dipertemukan dengan business ni sebab at least ada simpanan lebih utk shopping :))




# REASON 4: HOLIDAY!! :))

Danis ni suke jalan2..tapi macam kecik2 dulu n time blaja dulu abah suke bawa kami sekeluarga gie melancong kat Pulau2 Thailand, Hatyai, Bangkok, gie Cameron, Penang, boleh kata kalo cuti sekolah je mesti pegi jejalan.Tu jela yang kami mampu..tapi mungkin ikut jejak langkah abah kot sebab abah dah banyak melancong ke LUAR NEGARA macam LONDON/LIBYA/SYRIA dll sbb ada urusan kerja. Tp me even SABAH and SARAWAk pon tak jejak langkah lagi ke sana.huhu

Tapi, sekarang danis tak berapa nak risau sangat dah sebab BUSINESS PREMIUM BEAUTIFUL offer 
3x FREE TRIP in a year..wah!! syok gile kot!! kite juz prepare budget for SHOPPING saje..sebab company dah cover for hotel, makan and transportation..AIM: NAK PEGI LONDON/PARIS on MARCH!! InsyaAllah..:))












# REASON 5: DREAM CAR!!


Kereta idaman danis!!! :))

Tak mustahil untuk kita mencapai impian kita sekiranya setiap tindakan kita diselit dengan usaha yang tanpa henti!! :)) Business PB offer us CAR FUND! That is why i choose this biz dan danis tak menyesal pon sebab biz ni memang beri banyak peluang dan faedah kepada kita asalkan kita tetap berusaha!! 




further details on 

Business Strategy & Opportunity.

sms/call

013-2422663


with loves :))

wirdanis razali

Sunday, 24 June 2012

Special effect of Premium Beautiful Corset



**1st effect: Perut Buncit --> Perut Kempis



**2nd effect: Slouch/Bongkok --> Tegap





**3rd effect: Insomnia --> Tidur nyenyak/Lena






**4th effect: Perut kembung --> buang angin/toksin






**5th effect: skin problem --> Kulit jadi lembut dan sihat


 


**6th effect: no shape --> nice body shape


   

Wednesday, 20 June 2012

Amazing Transformation and Achievement

 GREAT LEADER (TOP AGENT) : CDM HANIS HAIZI

Hanya 2 tahun, CDM Hanis jadi MULTIMILLIONNAIRE dengan hanya berbusiness online PREMIUM BEAUTIFUL..2tahun tu sekejap je taw..asal MINAT & USAHA..INSYAALLAH dipermudahkanNYA :))








---------------------------------------------------------------------------------------------------------

CDM NAA KAMARUDDIN

Joined business 1 year +, dah dapat pangkat paling tinggi..CEPAT sangaaat!! 




Masa lepas bersalin


NOW???
..
.
.
.
.
.
.

PERGHHH!!! Kelip2 mata I! Vogue kot! hee :)))



------------------------------------------------------------------------------------------------------

DDM MURSYIDA MOHSIN

Kak Cida stat business ni before kawen..same la dengan danis pon start before kawen.. Walaupon duk kalut nak kawen tapi sebab fikir nak berubah dan nak jadi USAHAWAN BERJAYA, masa tidak jadi penghalang untuk KAK CIDA!! :))

Hanya tempoh 10 sebulan trus dapat naek pangkat DDM (DOUBLE DIAMOND MANAGER)



SEBELUM KAK CIDA JOIN BUSINESS



DSM AWARD :))





NOW???
.
.
.
.


YEAYY!! DAPAT JAM DARI STOKIS B32 FOR DDM ACHIEVEMENT !! :))

LEPAS NI NAK NAEK PANGKAT JADI CDM PLAK!! :))

____________________________________________________________________________

LAST BUT NOT LEAST!! ME MYSELF

SM (SALES MANAGER)  WIRDANIS RAZALI

Alhamdulillah tak sampai sebulan join business PB dapat bonus masyuk 4500..:))




INTERESTED TO KNOW MORE ON BUSINESS DETAILS AND STRATEGY??
CONTACT DANIS 0132422663 :))