Monday, 11 June 2012

My first bonus!!

Alhamdulillah syukur Ya ALLAH. Syukur sangaat :)) 

My first bonus of business premium beautiful!! Tak smpai sebulan berbusiness, kalut nak kahwen pon sempat. Siapa tak gembira dapat bonus 4figures macam ni kan?? Hepi sangat and rasa lagi semangat nak wat business PB nie sebab senang sangat. Kite tak perlu terhegeh2 cari customer tapi customer datang kat kite :))

Yang penting kite yakin dan usaha mesti ada..bertindak untuk dapatkan hasil yang memuaskan!!

** Gambar kat bawah ni withdrawal slip and amount bonus danis dapat***

4 figures kot!! sape nak dapat jumlah mcm ni cepat2 PM danis dan sape2 yang nak jadi business partner danis, PM danis kt FB, call/sms danis 0132422663 pon boleh :))



No comments:

Post a Comment