Friday, 3 August 2012

Dapatkan PB dengan harga serendah RM58 sahaja!!


Trust me!! Korang boleh dapatkan PB dengan RM58 saja sebulan..
for those yg berminat nak pakai PB tp bajet kurang mengizinkan, kt sini Danis tunjukkan macamana nak dptkn PB dgn harga serenda RM58..

Mudah saja caranya dgn Easy RHB..

Apa yang perlu anda lakukan hanyalah membawa diri ke cawangan RHB easy bersama mykad. Hanya mykad sahaja!!
No payslip, NO EA form!! simple kan??


klik sini kalau nk tahu dimana RHB easy berhampiran..


Bila dah sampai RHB easy tuh, pergi kt kiosk yg ade mcm mesin atm dan masukkan mykad..then ikut je arahan yg diberi..masukkan amount pinjaman..
for PB cash buyer, hanya 2k sahaja diperlukan ye tp depends on size but still not so much different.. 


You can pay as lower as RM58 up to 60months..

Kenapa Danis sarankan RHB easy??
1. Danis tak suka nak kutip2 hutang every month ni!
2. For PB cash buyer, Danis akan bg FREE gift.
3. You can get extra rebates, which means less RM100 - RM400 depends on size.

Apa tunggu lagi, just call Danis ye
Danis akan ajar how to get this easily!!
sempat lg nak dapatkn sepasang PB utk hari raya..mesti glam raya thn ni..


contact me:
Danis
013-2422663

Ovarian Cyst I Premium Beautiful


Ovarian Cysts adalah nama yang diberikan kepada cyst atau poket yang berisi lendir/air yang terjadi di dalam atau dipermukaan ovari. Ia adalah kejadian yang kerap berlaku dan kebanyakkannya wanita tidak menyedari yang mereka mengalaminya ia jarang memberikan simtom atau gejala. 
 
Walaubagaimanapun, kehadiran ovarian cyst mungkin menunjukkan sistem peranakan yang bermasalah dan berkaitan dengan masalah ketidak-suburan wanita.
 
Cyst sebenarnya berkait-rapat dengan proses reproduksi wanita. Follicular cysts adalah cyst-cyst yang mengandungi telur dan apabila ia matang, ia akan pecah untuk melepaskan telur untuk persenyawaan. Kadang-kadang, cyst-cyst lain juga boleh tumbuh di dalam ovari dan cyst inilah yang selalu memberi masalah.
 
Sebenarnya Ovarian Cyst tak semestinya perlu dibuang dengan melakukan pembedahan sebab ia boleh mengecut..Jadi tak semestinya kene bedah... 
 
Walaupun tak semestinya kene bedah tapi still kena dapatkan khidmat nasihat doktor jugak ok... Kalau saiz tu dah terlalu besar atau cyst tu dah bertukar sifat menjadi cancer, mungkin perlu dibedah. Once kita dah ada cyst ni, kita kene lebih berhati-hati dalam menjaga tubuh kita sebab risiko ia berulang tetap akan ada sama ada di tempat yang sama atau di tempat ovari sebelah satu lagi...


Sejauh mana kita boleh bagi jaminan yang cyst tu akan mengecut dengan sendiri? 

Takkan setiap minggu atau setiap bulan nak kena follow up dengan doktor?

Takkan setiap hari nak bergantung dengan ubat jer?



Siapa yang berisiko untuk mendapat Ovarian Cyst?

Ovarian cysts sebenarnya agak kerap terjadi. Kebanyakkan wanita mungkin sekurang-kurangnya akan mendapat satu cyst sepanjang hidupnya. Kebanyakkanya adalah cyst biasa dan tidak complicated.

Walaubagaimanapun, sekiranya cyst ini terjadi pada wanita berusia 50-70 tahun, ia lebih cenderung kepada kanser dan lebih merbahaya.

Dengan mengamalkan pemakaian Premium Beautiful Corset ni InsyaAllah masalah Ovarian Cyst ni dapat dikurangkan.


Tapi Macam Mana???

Premium Beautiful mengandungi FIR (Far Infrared Ray) yang boleh berfungsi untuk: 
 
i) Membersihkan darah drpd toksik dan menukar darah berasid kepada darah beralkhali lemah  
 
ii) Merangsang sel-sel yg lemah/xaktif untuk meningkatkan kadar metabolisma. 
 
iii) Membaiki dan memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf anatomi serta menstabilkn fungsi organ-organ dalam darah
Paling penting, FIR mempunyai sifat anti KANSER..


TESTIMONI dari Pengguna PB

 




 


Prevention is Better than Cure!!
Apa tunggu lagi!!
PB corset help to prevent ovarian cyst.

Do contact me for FREE TRIAL PB and make your appointment 
013-2422663
danis

GET YOUR 4 FIGURES + FREE London Paris Trip with Premium Beautiful Business




Jual PB corset online je!! BONUS
RM4500 confirm! FREE LONDON PARIS TRIP!

 Ada internet, ada FB, ada usaha InsyaAllah Confirm boleh buat! =)) semuanya di hujung jari sahaha
"Selagi ada kemahuan di situ ada jalan"
Itulah rahsianya!! :))

Ni persoalan yang biase atau alasan yang sering kita dengar kalau nak buat business tapi kita ada jawapannya untuk setiap alasan.

Kerana alasan hanya memberikan seribu jalan kegagalan dan usaha memberikan seribu jalan kejayaan untuk kita :)) fikirlah!!


Takda masa nak buat biz? 
Sbb tulah kita buat biz ni online sesuai untuk org yang bz xda masa.. sambil2 login FB, sambil2 online blh la selit buat biz kan..


Takda duit nak buat biz? 
Ni la sebab utama kita buat biz, sbb nak dapatkan duitlah kan.. so kalau ada side income ni, boleh la buat bayar bills, kereta & rumah setiap bulan. So duit gaji boleh buat belanja & simpan.


Tak pandai nak promote product? 
Ni lah bestnya PB biz ni, xpayah susah2 promote product, sbb automatic kita lah modelnya, bila buat biz of course dapat pakai free, so just share je experience betapa bestnya pakai PB! Sharing is caring right? ;)


Tak pandai buat biz? 
Sama lah kita, danis pun sama tak pandai jgk ber business awal2 dulu, tp tak pandai boleh belajar kan J


  
Paling penting untuk Berjaya mestilah kena ada ILMU, so untuk dapatkan ILMU mestilah kena berguru dengan org yang dah BERJAYA.


For more info?
Call/SMS Danis
013-2422663