Friday, 3 August 2012

Dapatkan PB dengan harga serendah RM58 sahaja!!


Trust me!! Korang boleh dapatkan PB dengan RM58 saja sebulan..
for those yg berminat nak pakai PB tp bajet kurang mengizinkan, kt sini Danis tunjukkan macamana nak dptkn PB dgn harga serenda RM58..

Mudah saja caranya dgn Easy RHB..

Apa yang perlu anda lakukan hanyalah membawa diri ke cawangan RHB easy bersama mykad. Hanya mykad sahaja!!
No payslip, NO EA form!! simple kan??


klik sini kalau nk tahu dimana RHB easy berhampiran..


Bila dah sampai RHB easy tuh, pergi kt kiosk yg ade mcm mesin atm dan masukkan mykad..then ikut je arahan yg diberi..masukkan amount pinjaman..
for PB cash buyer, hanya 2k sahaja diperlukan ye tp depends on size but still not so much different.. 


You can pay as lower as RM58 up to 60months..

Kenapa Danis sarankan RHB easy??
1. Danis tak suka nak kutip2 hutang every month ni!
2. For PB cash buyer, Danis akan bg FREE gift.
3. You can get extra rebates, which means less RM100 - RM400 depends on size.

Apa tunggu lagi, just call Danis ye
Danis akan ajar how to get this easily!!
sempat lg nak dapatkn sepasang PB utk hari raya..mesti glam raya thn ni..


contact me:
Danis
013-2422663

No comments:

Post a Comment