Thursday, 18 October 2012

Craving of PAVLOVA


Dah dua hari duk craving nak makan berry pavlova smpai kecur air liur mommy danis and baby dalam peyot pon dan pandai nendang2..macam tahu je mommy die mengidam:p
sabar ye sayang, mommy akan cari jugak smpai jumpe pavlova yang memang ngetoooop and marvellous lah!ekeke :)

Tbe2 on dat nite duk golek2 atas katil
TERmessage mommy cida bgtaw die 
"anis mengidam nak makan pavlova lah"
Naseb baek cik puan kazen ni memang sporting gle nak temankan Danis gie Empire Gallery.
Thanks cik cida cayam :P
Big HUGS!

Kebetulan on dat day pon ade business appointments and PT session ngan Mommy Cida kita yang memang hebat business ni..
terus amek peluang nak rasa Berry PAVLOVA!!



Nyam2 nyam memang besssst!! :)

Bukan satu je tapi dua
Berry Pavlova and Tiramisu :)


 Sambil2 makan tak lupa for business matters Premium Beautiful :)
Kalo jumpe tak sah kalo tak kena suntik kata2 semangat dari Cik Cida kita ni.
InsyaAllah will follow her step soon!
Kalau Cik Cida boleh dapat income 20k/month mesti danis pon boleh!
Jangan bagi banyak alasan..
buat je sampai dapat dan USAHA..haaa itu yang penting :))


Ni budak tecik aka adek bongsu kesayangan pon ada :)
Seronok la tu orang bawa die jejalan..
maklum la kalo Danis keje 5hari, 5hari la die terkurung dalam umah
cian die kan??:p
so hari ni boleh jalan la yek :P



Eyh2..sempat lagi jadi model Pandora :)
Best jugak kan dapat satu.hehe
Haaa yang ni special gift dari Mommy Cida utk Cik Juju for her achievement in Business PB
Untung CIK JUJU!!
Mommy danis..ur turn will be next!:))



LOL!! tengah2 syok menaip dah pukul 230 pagi upenye..
Tula bile part business je macam best je kalo dapat luangkan masa untuk business purpose..
bukan susah pon business ni, sebab kita buat online and follow je step mentor kita yang dah berjaya :)


Thats why danis suke business ni..kite manage masa kita sendiri..
Masa pon ada, income pon masuk and masyuk :)
Alhamdulillah, syukur padaMU Ya Rabbi.




Lots of love,
Wirdanis Razali
0132422663


No comments:

Post a Comment