Thursday, 18 October 2012

Hadiah utk Abah dan Ma

Morning kawan2 :)

Hari ni bangun awal2 pagi and semalam tdo lewat malam..
Tak tahu kenapa macam tak "jenera"/lena (slang klate :p) tido
Bangun plak pagi2 lagi..kemas2 umah basuh baju and ada masa sikit cepat2 update blog :P

Kononnye muka mcm baby nila tak lena tido ye:p hehe

Syukur masih dipanjangkan umur oleh Allah..jantung masih berdegup dan bernyawa..
Tandanya kita masih ada peluang lagi untuk beribadat kepada ALLAH dan menjadi hambaNYA :)
Alhamdulillah

Dan gunalah masa yang kita ada di atas dunia ini untuk berbakti dan berbuat kebaikan kepada kedua IbuBapa kita yang masih juga dipanjangkan umur :)

Haa talk about parents ni tbe2 Danis duk menung sorang2 and masa tu time tengah drive.
tbe2 terdetik dalam hati
"Ya Allah..alangkah bahagianya aku dan bangganya aku kiranya aku dapat mengerjakan haji dan umrah bersama ibubapaku tersayang dengan hasil titik peluh kita sendiri kan?"




"Ya Allah, sekiranya permintaan ini Engkau kabulkan, aku bersyukur padaMU Ya Allah..bersyukur sangat2 dengan pemberianMU yang sangat berharga" :)

Macam sebak pon ade bile fikirkan benda ni..
Dan sebab ni jugaklah Danis amek peluang join berbusiness untk generate income dan InsyaAllah satu hari nanti Danis doakan impian Danis tercapai..Aamiin :))





Sayang mereka berdua sepenuh hati :)



Lots of love ;)
Wirdanis Razali

No comments:

Post a Comment