Friday, 19 October 2012

Success stories of Mursyida Mohsin

Premium Beautiful by Cik Cida







started buat business ni sebulan sebelum kawin haritu, & masa dengar Hanis Haizi ngn Naa Kamaruddin share pasal business ni, hati trus rasa berkobar, malam tu siap tak boleh tido sbb asyik terfikir pasal business je.. rasa macam nak buat cepat2! en zul plak mcm biasa2 je lah, masa tu dia ckp kalau nak buat business kena betul2 komited dan tak boleh hangat2 tahi ayam je & jgn lupa solat istiqarah! so lepas yakinkan dia yang syida betul2 boleh buat, trus contact naa balik untuk jumpa discuss and esoknya trus start pakai and jual dah! 3 hari je syida amek masa fikir untuk buat bisnes ni.. lagi cepat decide lagi cepat kita achieved target! trust me ;)

Alhamdulillah, dlm sebulan pertama i managed to achieved my target! bukan duduk goyang kaki dapat achieved target tau, kena USAHA! tp kalau kita usaha CONFIRM blh buat! semuanya kat hujung jari jer (bukan nya kena susah2 jumpa setiap org & tanya sorg2 nak beli corset tak? nak beli corset tak? tidak! business ni bukan macam tu) Istimewanya bisnes ni, customer semuanya dihujung jari dan paling best kita buat bisnes ni in a team! susah senang sama2, kalau tak pandai berbisnes pun takpe, sbb kemahiran bukan datang dari azali, dimana ada kemahuan disitu ada jalan, sentiasa ada leader yang akan bimbing kita dgn strategy berbisnes effective & efficient! kadang2 kita takkan dapat bayangkan betapa besarnya peluang kita ada dengan bisnes ni. walaupun dengan hanya buat sambilan je! makan gaji still makan gaji, nama lagi side income ;) looking forward utk buat bisnes ni fulltime jugak maybe dalam 1 hingga 2tahun lagi.. mudah-mudahan..




Alhamdulillah sepanjang 3 bulan berbisnes, rezeki makin melimpah, demand semakin banyak, kawan semakin ramai, syukur atas kurniaanMu ya Allah..




tq so muchhh buat Hanis Haizi & Naa Kamaruddin yg banyak bagi support & tunjuk ajar! appreciate it so much!!~ tak lupe buat suami terchenta yg sentiasa menemani & mensupport isteri dia ni. (mcm buat ucapan pulakkk!heee)















No comments:

Post a Comment