Thursday, 1 November 2012

Welcoming my new business partner


Hi and salam my dear friends :)

Danis nak perkenalkan my new business partner aka kekanda terchenta Norlida Radzali dari Kelantan.
Seorang surirumah sepenuh masa dan ibu kepada enam orang anak :)

Memang tabik spring lah kat kak da ni walau sibuk sangat2 dan tak menang tangan urus rumah tangga dan anak2 tapi sanggup sahut cabaran untuk serius buat business PB tanpa memberikan sebarang alasan. 
Malah die cukup yakin dan bersemangat untuk buat yang terbaik! Cayalah kak da cayang..:p hehe


Kak da yang tepi belah kanan tu :P


 Kak da with her hubby :)

Paling bes ble dapat tahu gud news from her yang business appointment dan customer dah berderet menunggu even baru je beberapa hari dan tak sampai seminggu pon sign up jadi agent PB!
Nak seribu daya, tak nak seribu dalih!

Kak Da said:
" Kak da buat business ni bukan ape,,nak share ngan kawan2 yang PB ni memang bagus sangat2 sbb kak da pkai sendiri within a week dah rasa perubahan ketara. 
Gastrik hilang..perut pon kempis"

Semoga Allah permudahkan urusan Kak da..Aamiin :)

Yeay!! Nanti next month waiting for bonus besar plak..RM4500 konfem dalam tangan!!
Mana tahu lepas tu dlm bulan yang sama dapat RM 8000 pulak! Alhamdulillah :)


Sesiapa dari Kelantan nak dapatkan PB/Free Trial/Free consultation atau nak tahu details bout this beautiful business boleh contact terus my sis Norlida/0176658720 :)



Lots of Love,

Wirdanis Razali
0132422663

No comments:

Post a Comment