Monday, 5 November 2012

Istanbul Aku Datang!!


Wah bile tengok je picture ni rasa macam tak sabar2 nak tengok dengan lovely hubby menonton love story ni kat cinema on 8th November 2012
sambil2 pegang tangan peluk2 gitu :P
Awwww sweeeet.hehehe

Ok2 jom kita tengok sinopsis cite ni dulu k. 

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Istanbul Aku Datang mengisahkan perjalanan seorang gadis yang penuh kesungguhan dan percaya akan takdir cintanya, Dian lakonan Lisa Surihani yang sanggup terbang ke Istanbul untuk berada dekat kepada kekasih hatinya, Farouk lakonan Tomok yang juga pelajar jurusan kedoktoran di universiti di sana.

Dalam diam, niat Dian yang juga seorang penulis blog mengimpikan sebuah kebahagiaan dan keputusan yang akan mengundang seribu senyuman kepadanya, kononnya Farouk akan nampak kesungguhannya dan mengambil keputusan untuk berkahwin dengannya.

Namun bagai kata pujangga dan pemahaman realistik yang kita tidak mampu mengubah takdir atau meneka apa yang sudah disuratkan kepada kita, segala impian dan objektif Dian itu semuanya tidak mengikut apa yang difikirkan.

Dian bagai merentasi sebuah pengalaman berbeza yang akhirnya menemukannya pula dengan seorang lagi lelaki juga pelukis, Harris lakonan Beto.

Pertemuan mereka yang awalnya memberikan ketegangan dan konflik bagaimanapun akhirnya memberikan satu keserasian. Dian tidak sedar yang kini dirinya berdepan kemelut kekasihnya, Farouk yang cemburu dan Harris yang mula mencerminkan sebuah kebahagiaan.

Dian keliru namun semua yang berlaku hanya mematangkannya dan memberikannya ruang untuk membuat keputusan terbaik untuk dirinya sendiri.


Suke tengok picture ni :)
Lisa looks soo adorable!


Muka Lisa Surihani yang cute sangaaat :)

This is a good urban romantic movie set in Istanbul!
Tak sabar nak tengok..cam best kan??



Beto Kusyiary




Tomok pon ade :)


Antara babak romantik dalam Istanbul Akan Datang :)





Wah tengok2 dalam cite Istanbul Aku Datang nie macam teringin plak kan nak melawat Kota Istanbul yang nmpak menarik kan?
Manala tahu next free trip Business PB announce after London/Paris ke Istanbul plak kan? 
syoknyeeee..hehe

Kalo betul lah ke Istanbul memang Danis konfem nak sangat2 pegi sana!

Okey2 sekarang 5hb tnggu 8hb nanti nak tengok movie ni with cik abam!
Ade 3hari lagi..Yeaaaay!!!!
Jom nengok sama yeee :p




Lots of Love

Wirdanis Razali

0132422663





No comments:

Post a Comment