Wednesday, 7 November 2012

Paling Bestnyeeee Bile....





Ape target achieved ni??
Alhamdulillah SYUKUR sangat2 progress Business PB sangat2 memuaskan hati..
rezeki makin bertambah
Demand korset pon bertambah
Sampai tak menang tangan nak restock PB and pos kat customer yang luar KL/Selangor :)


Photo: Restock2 PB!! 
Tak menang tangan isi borang pos laju untuk pos dekat customer :)


Tapi....
Tak bes jugak kan kalo kita je merasa kan?
Yang best jugak sebab business partner Danis pon managed to get her 1st bonus in just 2 weeks.
Alhamdulillah tumpang gembira juga untuk pihak biz partner yang baru sign up trus achieved target within 2 weeks! Hebat sangaat!! Biz appointments dan customer pon dah berderet2 :)


So memang jual PB Corset mudah sangat2..
Kita juz fully use social media for business medium :)
Semuanya dihujung jari!


Lots of LOve,

Wirdanis Razali
0132422663

No comments:

Post a Comment