Monday, 19 November 2012

Shah Rukh Khan punye pasal...

Hye frens :)

Sebab SRK punye pasal..pujuk hubby layan jiwang kat panggung.
Jab Tak Hai Jaan..naseb baek hubby nak tengok jugak sebab ape? Sebabnye heroin die yang seksi and commeeeel sangat la yeee?? Argh sudaaalaa dengan Katrina pon nak jatuh cinta kan (ayat jeles :p)

So after Mr Hubs balek je dari kursus PTN kat Intan tengahari tu, 
so kita ni isteri sian kat die bagi la die rehat dulu, kumpul2 tenaga suh tido.
yela penat kan dah 3 hari berkampung kat Intan tu. 
Tapi, yang pentingnyee malam tu kena la bw Wifey pegi dating layan jiwang kat panggung ;)

Petang kuar g dinner kat Al Rawsha makan Lamb Madghut Half Kilo yang sepatutnye makan 4 orang tapi kami kan perut bas, so no worries lah! Licin ok! kui3 :P


After habes makan dan membuncitkan perut kami
 terus ke Pavilion beli tiket Jab Tak Hai Jaan Kul 930mlm..

Photo: Layan hindustan pulaak Jab Tak Hai Jaan :p




yeay!! yang penting happy ending ok!
Love shah rukh khan :P

Eh eh love encik suami jugaaaak!hehee


Lots of love,

Wirdanis Razali

No comments:

Post a Comment