Tuesday, 29 January 2013

Welcome Nana Farhana to Green Leaders Group

Hye dear frens :)

Welcome my dear business partner Nana Farhana dari Pahang/Klang.

Premium Beautiful by NanaFarhana

Alhamdulillah Allah jodohkan kami untuk bersama2 dalam dunia business PB.

Nana dgn Danis berkawan since Kolej Matrikulasi Kulim since 2006. 

Then after matrik, masing2 masuk universiti then trus tak jumpe2. Tapi x risaw Facebook la penghubung kami keep in touch. 
Lepas die tengok Danis aktif berbiz even tgh mengandung pon die tercabar la jugak nak wat side income. 
Katenye nak tambah income sbb nak kawen and nampak biz ni best sangat :)

So after having simple discussion regarding this business, Nana then decided to join.

Congatulations to Nana sebab sanggup ketepikan semua alasan dan yang penting bile hati kata Nak, trus proceed to be part of Green Leaders Group :)








Orangye cantik manis dan dah bertunang ye!!
hehehe


The picture was taken after register her at Stokis :)


During Class Session at Green Leaders Academy Malaysia (GLAM)

Personal touch session with her


Nana and me during SM/SSM Award 2013 at Menara PGRM


Nana with our Top Leader/ Hanis Haizi


Nana bersemangat orangnye and very komited!
bru sebulan berbusiness, biz appointment pon dah berderet2 dan client Pemium Beautiful pon dah ramai :)

And yang paling best bile baru je sebulan dah dapat bonus 4figure!!


Alhamdulillah :)
And more and more BIG bonus will be deposited in account!
Weehuuu


So anyone who interested from Pahang/Klang who want to get PB/Free Trial/Free consultation atau nak tahu details bout this beautiful business boleh contact terus Nana 012-6029021




Lots of Love,
Wirdanis Razali
0132422663

1 comment: