Monday, 4 February 2013

BioZone Food Purifier

Salam dear frens ;)


Dah lama nak share tentang this new product from company BioZone Food Purifier.

Since dah read a few entries about this product and begitu teruja bile tengok the demonstration from Hanis Haizi, I decided to have ONE BioZone Food Purifier.

Okey lets we move on to the topic.

Almost daily  makanan yang kita masak dan makan hari2 mengandungi toksin/bahan kimia yang sebenarnye SILENT KILLER dalam badan kita. Takut kan??

Contohnya sekarang Ayam2 yang dijual dekat pasar and supermarket kebanyakannnya dah disuntik dengan hormone tumbesaran yang cepat dan menahan dari sebarang penyakit. The fact is the hormone injected tu akan kekal walaupon dicuci dengan air bersih mana sekalipon. Hurmmmmmmm....The TOXINS and Chemical still there!! Dan kite telan and makan. 


Okey then we look for vegetables and fruits!!

Most of us know that we supposed to take vegetables and fruits. But most of us also tak perasan or even dont know yang most of vegetables ada pesticides, insecticides and fertilizer.

Vegetables and buah buahan dan disembur dengan racun serangga perosak sbb tak nak bagi sayur rosak. So bile kita beli kat kedai nampak canteeek je buah angn sayur ni. Terus grab dan makan begitu sahajaaaaa...sedangkan?? racun banyak kot. hurmmmmmm lagiii....




But dont worry

We have the solution to overcome THOSE Problems :)

We have BioZone Food Purifier.



BIOZONE Food Purifier menggunakan proses 

pengkhususannya iaitu menyatupadukan bahan perintang 

ozon bagi mengubah oksigen (O2) menjadi ozon (O3). 

Ozon akan kembali menjadi oksigen setelah menjalankan fungsi untuk

 menyingkirkan bahan-bahan pencemar.


FUNCTION :

1. memelihara kesegaran makanan

2. menyingkirkan bau

3. menyingkirkan toksin larut air, toksin larut lemak dan bakteria

4. memelihara nutrien makanan

5. berkesan menyingkirkan bahan2 pencemaran


its SAFE, EFFECTIVE, PRACTICAL and EASY TO HANDLE


Below are the simple demonstration from Hanis Haizi of Biozone Food Purifier


For Chicken, boleh guna alat ni for 30minits


The first few minits: buih2 kecil mula terbentuk



After that buih2 kelihatan makin banyak dan nampak a lil bit sticky.
 Bau pon kurang menyenangkan.



The results for almost 30minutes



The more and more BUBLES come out.


See!! The final results!
The sticky one was the toxins/chemicals from the chicken!!


Wipe it and burn!! 
Bubble tu akan mengeras




Here's is the video taken from Youtube
Demonstration of Biozone Food Purifier!!


Bayangkan kalo daily kita makan ayam dan toxins tu berkumpul dalam badan kita for many years!!

Bukan sehari dua tapi bertahun2

Kesan buruk pada hati liver kita, usus kita
macam2 penyakit boleh jadi kan?


Prevention is BETTER than CURE

Get one BioZone Food Purifier by TODAY!!


for free Demo and special price

contact me!!

WirdanisRazali
013-2422663

No comments:

Post a Comment