Friday, 10 May 2013

Hanis Haizi the Online Pioneer



Hanis Haizi the founder of GLAM (GreenLeadersAcademyMalaysia). Masuk tahun nie dah cukup 4tahun beliau berkecimpung dalam dunia business ni. Bermula dari seorang housewife dan ibu kepada dua orang anak and now she earns 200k income monthly.

-----------------------------------------------------------------------------------

i'm so honoured untuk pegang title CDM INTERNET PERTAMA DI MALAYSIA or TOP 10 CDM di Malaysia (CDM Kak Ana bagi ye) , yes you heard me!!


CDM HANIS HAIZI adalah perintis No. 1 internet market!! And alhamdullilah my business partners SEMUA duplicate je cara yang sama! And my sales consistently RM1 million a month by internet sahaja!! Amazing kan?!!


Siapa kata kita perlu "'CARI" orang? TIDAK SAMA sekali!!! With the power of internet, semuanya tak perlu gusar!! HOW?? Yeah we won't reveal our best kept secret if you are not apart of the team!! :D


Yang takde blog or tak berapa femes takpe no worries... we will teach you how step by step. Ambil masa 1-2 bulan sahaja untuk naikkan ranking di google.


And most of online Premium Beautiful agent adalah my business partners.. We make your life easier. Tak payah concept redah, or what ever concept.. just via appointment. Everything datang dari hujung jari. WORK SMART!! and best of all more efficient!! Jimat masa.


That's why most of our business partners using Ipad! senang buat kerja. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------


So sebenarnya business ni senang saja kalo kita work smart and guna cara yang betul. We use fully social media network untuk promote our products and our business to people outside. Sekarang kan teknologi kan ada. Ada facebook, ada instagram and blog. so kita guna peluang yang ada sebaik mungkin untuk jana income kita sebanyak mungkin. 

Apa tunggu lagi. Siapa nak jadi macam Hanis Haizi the millionaires. cepat2 grab peluang yang ada ni untuk jadi part of us and be GLAMpreneurs yang semestinya have 1001 benefits!!



Be part of us
Be GLAM
Be GREAT
Be Good


WIRDANISRAZALI
0132422663     







No comments:

Post a Comment