Monday, 13 May 2013

Harga PremiumBeautiful Corset

Ramai yang bertanya and pm Danis berapa harga PB, mahal ke murah. Ok now Danis nak share terus lah harga PB kat sini ye. PB sebenarnya banyak size, sebab ia memang dicipta khas untuk tubuh badan manusia yang pelbagai bentuk tu. So harga die pon berlainan bergantung pada size korset.

range for SMALL (XS-M)
RM2400

range for BIG (L-XXXL)
RM2600

 
MAHAAAAAL??

ye kalau ikutkan harga memang mahal tapi kita invest RM2000 once in a lifetime.
Lagipon corset ni sangat2 la berbeza berbanding corset2 laen yg berada dipasaran yg kita boleh dapat dengan harga puluhan ringgit sahaja.

Tapi kenapa PB sampai riban2.hehe
Sebab PB LUXURY CORSET! 
memang didesign khas and setiap sulaman pada tiap inci benang ditanam FIR (Far.Infrared.Rays) yang mempunyai 1001 kebaikan terhadap tubuh badan kita:
* slimmimg
* prevent cell cancer
* improve blood circulation
* gastritis
* hemorrhoid
* migraine
* back pain/ slip disc

RM2000 is GOOD INVESTMENT for your Precious Body and Health yang bukan kita nak guna utk sehari dua tapi selagi jantung kita masih berdegup. 
Sayangi DIRI ANDA dari DUIT ANDA!!

Health is Priceless!!

Kenapa ramai yang boleh spend duit untuk beli Handphone yang harganya riban2, beli laptop apatah lagi macbook yang riban2 tapi bila bab nak membeli barang kesihatan yang berkesan utk selamanya fikir banyak kali la pulak.

Kita sebenarnya sayang DUIT lagi dari sayang DIRI kita ke?

 
Ok corset ni SUPERBRAND and LIFETIME WARRANTY. 

Superbrand kenapa?
 Sebab high demand and high quality.

Lifetimewarranty??
 Wah bestnya kan rasanya takde corset yang dijual kat luar sn ada lifetimewarranty.
 Jika ada sebarang kerosakan koyak ke pin tercabut ke boleh repair lagi.

So memang untung sangat2. Tak perlu nak beli set bra yang lain dah. selagi tak hilang selagi tu lah boleh pakai sampai bila2.

LIFETIME WARRANTY WITH SUPERBRANDS AND AMERICAN CHIROPRACTIC AND ASSOCIATION CERTIFIED


Do let me know ur body measurement & i'll get the right size with best price for u! trust me ^_^




cash & credit card accepted! :)
for more information on product & consultation do contact me!

WIRDANISRAZALI
0132422663


 


 


No comments:

Post a Comment