Thursday, 23 May 2013

Ohoo! Mak Dara Okey :)


Assalamualaikum..

Hye u olls! Ape kena mengena topik nie "Mak Dara" dengan mak orang nie. Ehehe
Sebenarnye sejak dua menjak ni danis asyik dapat gelaran nie lepas bersalin
Ramai la plak yang memanggilnya mcm terperasan la plak sekejap.hehe

Yela dolu2 mcm TONG DRAM dan sekarang dah kembali ke bentuk ASAL! 
Chewaah kasi besar itu perkataan.hehe 

RAHSIAAAANYAAAA???

MESTILAH PREMIUM BEAUTIFUL!

Danis pakai PremiumBeautiful Corset 1set setiap hari minimum 8jam sehari selama dalam tempoh berpantang. Pakai PB ni lagi la senang dari nak pakai bengkung traditional yang maha panjang dan berbelit dan kena ikat bagai dari atas perut sampai ke paha. Tapi dengan PB kita hanya sarung je. Bengkung plak siap ada kancing. Long Bra pula boleh bantu untuk menganjalkan payudara dan yang best boleh memperbanyakkan susu ibu. Anak pon sihat dengan susu ibu yang melimpah ruah!

Lagipon bile pakai PB tak payah dah nak pakai ubat2 herba untuk kempiskan perut yang kembang gedembang tu. Just pakai one set pon dah mencukupi. Sebab apa? Sebab PB memang direka khas dan oada setiap inci sulaman benang pada PB ditanam Far.Infrared.Rays. Infrared nilah yang membantu melancarkan perjalanan darah, mengecutkan rahim, membakar lelemaks dan merawat sakit belakang. PB ni ada 1001 benefits. Banyak sangat die menyumbang kebaikan untuk badan kita. yang penting WORTH TO BUY for ONCE IN A LIFETIME!! Spend money for about RM2k++ untuk seumur hidup tak payah buat maintenance every month. Jimat bukan??

Memang rasa sangat2 perubahan dari segi shape badan dan yang paling penting berat badan dari 71kg turun 54kgs dalam tempoh sebulan!! Wah! Best kan dapat shape macam anak dara lagi. Sebab tula orang panggil Mak Dara.hehe

Jom kita tengok gambar hasil pakai PB :)


 
Masa ni 9mths pregnancy. Kerja makan sahaja and beraat macam di pam pam.

 Tadaaaa..masa ni gambar diambil pada hari ke 33. Masih dalam pantang lagi yer. Mak orang dah ber"jangok" sakan.Ekekeke


Ada lagi gambar ni. Jom tengok lagi!


Scroll down


Scroll down



Scroll down



Scroll down



Scroll down



Scroll down



Scroll down




Scroll down





Scroll down



Scroll down



Scroll down


Scroll down

 


Nilah hasilnya pakai PremiumBeautiful masa berpantang!


Total weight loss: 17kgs!!



So ape tunggu lagi! 
Jom dapatkan 1 set PremiumBeautiful dengan harga special giler2 murah.
Agent PremiumBeautiful juga diperlukan. 
Get your 1st BIG Bonus on coming 10th June 2013 RM3000 in hand!



contact me now
0132422663

No comments:

Post a Comment