Sunday, 7 July 2013

Diamond Night 2013

Assalamualaikum love!

Diamond Night 2013
Hari yang sangat2 bermakna untuk para achievers Car Fund, Diamond Sales Manager and Double Diamond Manager!

Memang sangat2 mengujakan setelah penat bersusah payah dan berusaha akhirnya dapat anugerah yang sangat membanggakan.

Alhamdulillah Danis dah capai title "Diamond" tapi tidak berkesempatan untuk naek pentas tahun nie sebab anugerah ikut giliran. InsyaAllah doakan Danis untuk capai ketiga2 award Car Fund, Diamond Sales Manager and Double Diamond Manager tahun hadapan :))

Apa yang best lagi sebab Diamond Night jugak tibe masanya para wanita yang gojes gojes nak malaram. Ekeke. Macam2 fesyen ada. Yang Vogue. Yang Super Vogue. Yang super duper vogue pon ada. Semua melawa. Kalo group GLAM (GreenLeadersAcademyMalaysia), Danis suke tengok CDM melaram sebab most of them mesti datang dengan dress super gojes rekaan popular designers antaranya Datuk Radzuan Radziwil, Rizman Ruzaini and Putra Cosry Aziz. So dress mmg tip top!

My simple black dress 


My "Guess" of the day
Bag kesayangan hambe.

  With beautiful CDM Naa Kamaruddin.Sangat2 bertuah dikelilingi orang2 yang positif seperti Kak Naa who always motivate me to be successful. Kak Naa income almost 50k in a month!
I will your step Kak Naa. InsyaAllah.



Hanis Haizi founder of GLAM (GreenLeadersAcademyMalaysia) wearingsuper hot dress dress from Datuk Radzuan Radziwil
Income: 350k in a month
CDM Celebrity, The Business Moghuls
Featured in many magazines and TV




 Tahniah CDM Mursyida Mohsin and bakal CDM Najiha Sulaiman
Rangkul semua award on that night.
 My beautiful cousin aka my dear mentor CDM Cik Cida. Wearing beautiful dress from Putra Aziz Cosry. CikCida buat business hanya setahun sahaja and now dah genggam income 40k in amonth. She always said buat je sungguh2 dan never give up. Buat sampai puas hati dan smpai jadi. I will always follow ur step!

 My dear business friends and we are like family.

 My dear husband. Thanks sayang jadi peneman setia.

























 The Beautiful Circles



The Men in GLAM.
 
GreenLeadersAcademyMalaysia


Okay itu saje gmbar for Diamond Night 2013
Creditpicture: www.cikcida.com

InsyaAllah jumpa lagi for the next event ya!!
Doakan Danis will be the next achiever :))
Nak naek pentas sama2 and do this beautiful business??

Contact Danis terus====>01324222663


Thanks for reading!


No comments:

Post a Comment