Sunday, 7 July 2013

New Business Partner

Hye LOVE!

Ok danis just nak perkenalkan my new business partner aka my bestfriend MISS HAYATI OTHMAN. Masih single and available. Ahaha pandai2 je wat cite. Yang status betul pon Danis tak sure kena tanya tuan punye badan lah.hehe

Ok stop, please stop membebels. This is my new business partner!
Yatie and Danis dah berkawan for almost 6years. Dari Danis belajar, we are classmate and we are housemate. Bila kerja pon tempat sama and we still menyewa duk serumah lagi.
 And bila Danis kahwin pon i just pindah rumah depan die je :)
 So in other word kami bagaikan belangkas yang tak boleh dipisahkan.Ekeke.

But after me join this business about 1 year, barula MissYatie join. And you people can read her blog Just Click Sini MissYatie ada story why she interested to do this business :)

And of course memang dia tak lepaskan PELUANG KEEMASAN sebab time tu company offer COMBO PACKAGE and dapat BONUS BESAR RM4700!
And now she waiting for the date 10th July 2013. Why? Because Bonus INNNNN!!
Weeeee bestnyeeee!
Tak sampai sebulan join business dah dapat income besar.
InsyaAllah dapat sama2 fly ke GOLDCOAST !!
Lagi tak sabar okay.

**Sekarang BONUS 4500 taw***

Jom Scroll down ke bawah


Scroll lagi




Scroll lagi




Scroll lagi





Scroll lagi



Scroll lagi



Tadaaaa!!


 Ni lah MissYatie. Kecik molek orangnya.

 Sweet jugak kan kan. Nati lagi GLAM dengan GLAM!!

 Baru join dah aktif berbusiness meeting gitooo!
Setting 60k sales!
Woahhh we will work for it and do this together to achieve more!


So FRIENDS,
If any enquiries, PB trial, BioVelocitySleepMate Demonstration
 boleh direct contact my business partner Miss Yatie (019-2346911)

Thanx for reading LOVE!
Have a GREAT day :))

 
013-2422663

No comments:

Post a Comment