Monday, 8 July 2013

Weekend With Family

 Assalamualaikum!
Pon pon pon.hehe
hari Ahad hari mama gembira sebab dapat masa utk keluar sama ngan Alya dan Papa.
Pastu yang penting weekend ni Danis ada appointment and kena buat demonstration BiozoneFoodPurifier. Smbil2 lawat baby comel my dear cousin Puan Wirdawati nie, so buat jugak demonstration yela die pon teringin nak tahu sebab Danis selalu post gmbr demo yang ada buih2 yang euwwwww gitew! :p


 Ok ni kitorang pilih ikan keli to purify sebab ayam takde. Tapi kalo ayam lagi geli buihnya yang banyak dan busuk. Yang penting kita nak makan dengan bersih dan sihat. Satu unit biozone, satu keluarga sihat.

 
15minits done! Mmg Kak Tiey pon mcm geli2 nak tengok buih tu. She admit that memang bagus guna BiozoneFoodPurifier nie. Yela, tambah2 ikan keli kan ikan sungai. Faham2lah sungai kita sekarang kan. Kotor and penuh smpah. So kita guna biozone nak singkirkan all the toxics dan kotoran2. Baru rasa lebih yakin nak makan kan :)

So GRAB 1 SET!!

So sekarang Danis buka PROMOTION hebat!
Get Rebate RM100 for per unit BIOZONE with FREE GIFTS.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Next Activity?

Lepas balek rehat2 kat rumah jap mandi and solat bawa Mak & Abah jalan2 kat Tasik Ampang Hilir

Haish bile la nak jogging ni. Memang dah lama tak berjogging nie. Jogging naek tangga turun tangga umahku yang 4tingkat tu adela. Hehe

Alya with her cutey panda cap! Jalan2 5 minit trus tidoq atas dukung. Syok kena angin petang.

Abah and ma yang sememangnya always look bahagia. 


Ok dah habes kita pusing2 tasik and abah cakap kena datang lagi nie bw tikar bw makanan kelah kat sini. Tapi nak puasa xlame dah so xnyempat la nk piknik.Hee
Ok Alya dah titon so kita balek lah.

So weekend mmg masa penuh terisi dengan aktiviti yang best. Even sibuk berbusiness but still i have my precious time with family. Kita spend masa utk berbusiness 2-3 jam je sehari tapi Alhamdulillah income yang dapat mmg sangat best. Sebab tu Danis choose to do this beautiful business sebab kita wat business thru online sahaja and perlu keluar kalau ada appoitnments with clients je. Masa flexible. Kita yang kena uruskan masa kita properly. 

So takde alasan untuk kita cakap kalau buat business takde masa ngn family. Kita sendiri yang kena manage masa betul2 :))

So sekarang Danis just nak share company open Rebate Bonus RM1500
Biasenye bonus RM3000 tapi sekarang Bonus RM4500.
So start now! Tak rugi kita keluarkan duit kecil sekarang untuk dapat DUIT BESAR kemudian hari.
InsyaAllah and the key to success is
Effort.Prayer.Tawakkal
Tawakkal is having full faith that Allah will take care of you even when things look impossible.
   

*Jangan putus asa untuk terus berusaha capai kejayaan kerana kejayaan itu milik kita*


Have a GREAT day!

  
013-2422663      

No comments:

Post a Comment