Monday, 30 September 2013

Day TWO in Seoul Korea!! *Free Trip with GLAM*



 Assalamualaikum :)
Bismillahhirrahmanirrahim....

Okay sambungan untuk previous entry. Kite dah story morry day one now kite sambung utk day two di seoul korea ya!

Jom follow. Weeeeeee
after one whole day kepenatan aktiviti penuh dari pagi sampai ke malam, then tidur dengan secukupnya sambil pakai mask yang dibeli bangun pagi rasa fressssh sangat! so sangat2 bersemangat utk sambung jelajah ke seoul untuk hari kedua :) senyum deh!


Kami di bawa ke Taj Palace Indian Cuisine for breakfast.



Makan sudah ambik gambar puloks! :)
Nampak gelas banyak kan. yelah minum air perlu minum banyak baru bertenaga. haaa giteww
Takdelah 2 glasses tu teh halia. we both rs mcm nk uweeeks sbb tak sedap and tak pernah minum.so minum plain water la and request another 2glasses sbb bwa sendiri coffee.

Dah mcm satu kewajipan ambil gambar reramai sambil posing tgh2 jalan tu haa :P

Okay nowwww we move to our next destination!!

[Paju Premium Outlet]
The most famous place for shopping branded stuff
Over 55 brands shops here :)
Biaselah para glampreneurs kalau tak shopping sakan memang tak sah. Ada yang beli first designer handbag ada yang borong sakan waaaaaah best kan!!










 Oppsss saje je tiba2 teringin nak amek gmbar auntie ni yg tgh jual kat kedai die :)
senyum2 kat kite tapi kite tak berani nak beli makanan kat die.hehe

 Lepas habes shopping kat Paju Premium Outlet we then move to next destination!
Amethyst tapi kat sana kami lepak je sebab tak minat pon ingat diorang jualbrooch yang cantik2 tapi yg dijual batu permata which lagi bagus kalau beli emas kat Malaysia.


Then lepas lawat amethyst tu kami terus bertolak ke Lotte Theme World yg salah satu tempat para glampreneurs sangat2 nantikan. The most favourite place and the most exciting place!!
Sebab kat sana boleh main-main. Tapi yang kami sempat naek two rides je pon sbb kesuntukan masa and ramai sangat orang beratur. Tapi takpe sebab dapat ambik gmbr banyak2.Weeeeee!!!

 
Geng Bas C3!! The Beautiful Circles. 


Bersama cikcidaku sayang :)


My LOVE forever :)


The cutest pose from them :) 


Lompaaaaat!!


Aweks2cun Melayu di Seoul! Tgh2 beratur nak naek keta laga2.haha Mak cik germany and her husband seronok tgk kami yang pkai cengkak atas kepala tu sbb cute sangat kot so request nak amek gmbar kami! apelagi pose lah!! wahhhhh ade peminat weyh kat sana.hehe


Kalau tak ambek gmbar pose manje and gediks gediks dgn tok laki ambe tak sah. Kalau die pkai minnie atas kepala tu mesti lagi cute nak mintakpenampaqq kan?haha






The best moment ever! We had enjoy our second day in lotte world theme park!!
Kalau ms kat lotte world tak sempat nak naek all the rides, kami nak balas dendam kat GOLDCOAST pulaaaaak!!! Yeaaaay!!

Jadi siapa minat nak join to get full excitement and fun fun fun trip with GLAM??

Hurry book your slot now and get your first bonus RM5000 within one month!
Excited bukan?
Jom lets be part of us now!!

Bye sayang2. Thanks for reading.

Lots of love, 

0132422663




No comments:

Post a Comment