Monday, 30 September 2013

Day THREE in Seoul Korea!! *Free Trip with GLAM*



Sambungan...

Hari ketiga di Seoul kami melawat Namsan Hannok Village.
Agak terkejut sebenarnya bile smpai ke destinasi sebab pemandu bas berhentikan kami di tengah kota Seoul.
Lor, kate nak pergi Namsan Hannok Village kan takkan berhenti kat tgh2 bandar.hehe
 Sebenarnya Namsan Hannok Village ni atas bukit belakang bangunan2 besar. 
Agak tersorok but near to city :)

So hari tersebut kite cut shopping but more on sightseeing.
Namsan Hannok Village merupakan sejarah Seoul and they show their cultures about 300 years ago.

Tempatnya mmg sangat2 menarik. Rumah2 mereka pada zaman dahulu sangat2 klasik dan cantik dan semestinye kukuh sehingga dekad ini.
 Struktur bangunan selalu kita nampak dalam versi drama korea klasik. so memang banyak penggambaran filem diadakan di sini :)


encik suamiku yang mukanya kalo bergambar pesen sama.haha

hari nie tema kuning! ceria and sweeet gitewww.hehe

Oh kat belakang tu bilik tidur. Pada zaman dahulu even sekarang, kebanyakan orang korea tak suke tidur atas tilam tebal malah orang2 dulu lebih suka tidur atas papan mcm tu shaja tanpa alas mungkin cuaca yg sejuk. Lagi satu tu yang punggung mereka leper.hehe

 Bolehla promote biovelocitysleepmate kan. Alas tu aje tak adelah sakit belakang. hik3

Ololololo shooooo shweeeeet




Kiiiiiiiinnnnnnnnngggggg!!!
Kungfu tarzan.haha

Celah pook pon jadilah asal dapat bergambar.hahaha


The best picture ever! Swwwwweeet sangat! Kuang3
Just married. My name is Akashi Danis and my husband Oppa Jijiaq.


Panas ke bang?? Baru sekerat nyanyi hindustan nih:P


Nie feeling2 ngan pokok ape klas.ahaks :p





Caaaaaak!!

Gwiyomi!



Maharani2 yang comam2 lote ssekalian
Flying kiss from us :)

Destinasi seterusnyaaa....

Kami terus ke Nam San River untuk menikmati hidangan tenghari yang super best di atas cruisee!!

Beeeeesssst!!








Last poseeeee di bawah sinaran matahari
Jom follow kami to our next trip pulaks ye!
Jimat duit shopping duit hotel duit teksi and opkos lah duit kapal tube! Bawa duit shopping aje.
Dengan business insyaAllah semua jadi :)

Lots of love,

0132422663



No comments:

Post a Comment