Thursday, 3 October 2013

Setting RM180,000 sales!


Okey sangat sangat setuju dgn penulis mudahnya menjemput rezeki. Must have ONE!
Allah Maha Adil dan Maha Pemurah. Sekiranya kita bersungguh sungguh nak dapatkan apa yg kita idamkan pasti kita akan peroleh. Ibarat kita ni siram je pokok baja die hari2 tumbuh tak tumbuh cepat ke lambat tu lain halnya. Tapi bila kita keep on doing the same thing with efforts pasti akan ada hasilnya kemudian hari!


Sama jugak Danis pernah lalui di mana sales untuk qualify ke Shanghai pada ketika itu belum mencukupi. Tapi percaya rezeki itu dari Allah, kalau Allah nak bagi dia akan bagi. Sentiasa berdoa kepadanya yakin dan langsung tak pernah putus asa sehinggalah hampir ke titik akhir untuk closing month for trip ke Shanghai. 

Seminggu sebelum tamat tempoh tu asyik call and message my direct leader CikCida. Bgtaw dia kot mana pon saya nak jugak pegi jugak Shanghai nak merasa berfree trip dengan mentor. Ya Allah macam tak percaya pon ada rasa mcm terharu dan sebak pon ada, 2 hari nak tamat tempoh rezeki bertalu talu datang sehingga saya complete RM80,000 sales dalam masa dua hari sahaja, i repeat dalam masa DUA HARI SAHAJA!! mmg betul kena set mind yg kalau kita nak suatu benda kita mesti dapatkan dalam apa jua cara ia pasti milik kita. Finally i did it!! Qualify free trip ke Shanghai. Tapi berita yg diterima selepas tu lagi mengujakan sebab trip to shanghai was cancelled dan digantikan ke Korea Selatan. Wuhoooo lagila bessssst!!


Korea sudah. GoldCoast is next!!!
Masih ada lebih kurang 28 hari lagi. Ye saya BOLEH!!

Semalam 01.10.2013 discuss with dear mentor setting for RM180000 sales in October and aim for the first FIVE FIGURES INCOME! Amin Amin Amin.
 Last night meeting memang buat rasa macam semangat membara sebab i was shortlisted to GOLDCOAST! Alhamdulillah :)


Thanks cikcida sebab sentiasa guide from start smpai la sekarang memang tak pernah lepas tangan dan sentiasa beri tunjuk ajar. Lepas nie target INCOME lagi besar. InsyaAllah.

Untung sangat2 berada dlm group GLAM (GreenLeadersAcademyMalaysia) sebab kami di ajar from A to Z bagaimana nak berbusiness melalui online sahaja tapi dapat jana income dari RM5000 sehingga 6 angka!!

Hilangkan semua KETAKUTAN, BERANIKAN diri kita untuk buat PERUBAHAN.
Sesiapa berminat untuk menjadi salah seorang Glampreneur boleh direct contact Danis :)
I will share you the details about this business. 

Lots of love
0132422663




No comments:

Post a Comment