Sunday, 23 February 2014

#GLAMjourneys at GoldCoast I Part ONE




  

Alhamdulillah masih diberi peluang untuk merasa FREE TRIP with GLAM ke GoldCoast. 

GoldCoast Trip kedua Danis selama setahun buat business. Semua all provided dan ditanggung oleh company and just bawa duit shopping ajeeee!! 

Mood happy sesangat tak terkata syukur sangat.

So first day ke GoldCoast kami berpakat pakai baju hijau. 
Berita baek sbb GLAM salah satu kumpulan yang bawa ahli teramai seluruh Malaysia about 100 members!!

 Yeaaaaaay! Rasa bangga sekali hehe.


 Kali nie Danis pergi GoldCoast sesorang ajo, 
tak dapat bawa husband atas sebab2 tertentu trmasuklah tak ada yg nak jaga Alya sayang. hihu

So gmbr di atas my cousin aka my leader CikCida yg sengaja nak buat diriku jeles sekali tunjuk aksi gedik bersama lakinya ahahaha. Takpelah dapat jugak berseronok ngn my sisters in business lain yang super havoc dan sporting habes!


Pose wajib from us (the glampreneurs)! Asalnya we ols strangers tapi bila buat business sesama kami dah macam adek beradek! Sayang mereka sangaaaat!

 

Before fly GoldCoast kami transit di Singapore, Changi International Airport. 

Dapat Angpau lagi from company dalam $20 so apelagi cari makanan lah. Jumpa Burger King trus terjah masuk sebab yg ni je halal restaurant. Muka semua dah tak sabar nak terbang haaa!!

Flight dari Singapore lebih kurang 12 am dan kami tiba di Brisbane Airport lebih kurang 10 am. Perjalanan ambil masa lebih kurang 10 jam tapi sebab tidur memanjang dalam kapal takde lah rasa letih sangat even yang kagum ada je seharian pakai PremiumBeautiful. 

Memang tak sakit belakang pon! Hebaaaatlah!

[Sorry tak ada gmbar di airport brisbane-missed] :p

Smpai je di GoldCoast aktiviti pertama kami visit Paradise Farmyard. Motif utama datang sini nak ambil gmbar ngn kangaroo.

 Ini pose WAJIB!!


Ahaaa, siapa yang datang sini WAJIB ye pose gmbar dengan binatang comel nie! 

Muka senyap dalam hati ketar ahaha



Tahan geli bagi kangaroo jilat tangan hehe 
Geli wei!

    
  
Gedik pose from *beautifulcircles

   
Balek FarmYard trus check in hotel. Kami menginap di Outriggers Surfer Paradise. 
Ni view from our room!


After taking a nap, mandi and solat. We hadevening walk sekitar hotel. 10-15 minutes walking to the beach dan yang penting ada bnyak sangat souvenirs shops near to our hotel. So, cepatlah duit licinssss hehe

Shadow of us!


Lompat tinggi smpai ke puncak awan. 

Moga dapat capai semua impian.


Sekian.

Next entry will update soon!
Day TWO in GoldCoast.


Thanks for reading yawww

Love,
















































No comments:

Post a Comment