Sunday, 13 July 2014

FIRST INCOME RM4500!

Salam semua ;)

Danis just nak share pengalaman masa detik permulaan danis buat business. Masa tu setahun lepas and danis baru kerja dalam 6 bulan dan dua minggu sebelum kahwin.


Selalu duk follow facebook sepupu danis Mursyida Mohsin and danis panggil kak ngah dan setiap kali kak ngah post pasal business pasal product dekat facebook danis akan "like" dan follow blog die. Masa tu mmg no idea and tak tahu sangat business yang die buat rupanya business yg sangat2 bagus dan boleh pergi jauh. 



Start dengan beli one set premium beautiful dengan kak ngah sbb nak turunkan berat badan  padahal badan takdela gemuk sangat tapi nak slim lagi masa kahwin nanti hehe. Bila dah pakai almost 6 months mmg dapat rasa perubahan. Berat badan turun dari 58kgs ke 54kgs lepas tu period sharp dan lancar je. Senggugut pon hilang trus sbb premium beautiful bukan utk kurus sahaja rupanya banyak lagi kelebihan utk kesihatan kita. 

Smpai la one day danis nampak kak syida post pasal bonus business. Sape join business jadi agent premium beautiful dapat bonus RM4500!! 


Wow dalam hati banyaknye! Bile lagi aku nak grab ni terus call kak syida bgtaw nak jumpa and nak tahu details. Jumpa tu kak syida explain details esok trus join ;) ahaaa pantas kan sbb tak nak sikit pon terlepas peluang sbb bile lambat lambat nnt takut semangat yg tengah berkobar kobar tu makin layu tak syokla. Hoho


Kalu korang nak tahu danis join seminggu sebelum kawen bulan depan tu sharp 10hb bonus masuk. Happy tak terkata la dapat bonus besar RM4500. Hasil jual duit corset campur bonus dapat la tampung belanja kahwin. Alhamdulillah sangat sangat. 


Terima kasih kak ngah sbb perkenalkan anis busines ni dan tolong smpai bertahan smpai pangkat ketiga dalam rank level business ada tinggal dua step lagi nak gapai. Alhamdulillah income sekarang mmg dah lebih gaji kerja sebulan dan danis dapat MELANCONG PERCUMA ke KOREA, GOLDCOAST dan SHANGHAI dan bakal terbang lagi ke benua eropah AUSTRIA DAN HUNGARY!! Tak sabaaar!! 


So if korang yang duk perhati dari jauh terus tnya danis mcm mana nak buat business. Danis akan guide korang dari income biase biase hingga puluh ribu sebulan. Tak mustahil kalo kita bertindak seiring dengan usaha. 


Nnti kite jumpa next entry ye. Thanks for reading ;) 

No comments:

Post a Comment