Friday, 31 October 2014

Sales October #PINLeaders Bagai Tsunami !

Berpuluh resits punch sales kaw kaw! Alhamdulillah Thank You Allah!

Waiting Bakal Usahawan #PremiumBeautiful aka Tokey PB!


Repost by my committed partner from Johor!

Yeayy!! Selfie RM20K sales. Register hari ni. Esok atau lusa. 10hb depan sure dapat Rm4500 bonus!
Yippee.

Engineer nih tapi laku gile jual corset!!! Fuhhhhh

Work towards freedom of time! Lets jual pb and jadi usahawan pb yang jutawan


Proven Product Speak for Itself

Our #PINLeaders #PINteam selling PremiumBeautiful Like HotCakes!!

Sales sales sales!!!!

The hot "tokey bioseleza" in da house! Congrats mek! Mmg thorbaek!

Power of #SocialMediaMarketing! 10sets #PremiumBeautiful closed in just a day.



Sales juga menyengat di Kelantan tumoah darahku. Congrats Kak Jie's Team!! Thorbaek! Closed RM80,000 sales in just a day!! Phewwww berpeluh peluh



Tahniah Kak Mira !!

Our new sales manager from johor makin berkembang dan berkembang alhamdulillah. Ni baru separuh gmbr stock licin kat stokis nanti kita amek gmbr lagi!! Fuhhhh thorbaek. Tak sabar kan nak tunggu BIG BONUS bulan depan



Alhamdulillah syukur

Very high demand of PremiumBeautiful!!

Semua yang dah book taw and most of the customers nak kurus dan turun berat badan. Siapa nak sila angkat tgn cepat cepat. Danis bagi harga SPECIAL PUNYER! Rugi tak beli boleh turun berkilo kilo taw!

Perghhhhh

Agent Kedah pon "meroyan" dengan sales kaw kaw. #PINteam mmg thorbaek!!! Tahniah tahniah 20,000 sales sekelip mata je hokey!

30k sales in just a day! Tahniah yati and new partner dilla


Bukan senang dan bukan susah!

Alhamdulillah Europe Package Completed. Congrats to all yang bekerja keras untuk dapatkan yang terbaek and Danis syukur sangat sangat berada dalam group yang supportive dan hebat! Terima kasih to our mentor dan PIN FAMILY yang saling support antara satu sama laen. Masing masing "meroyan" dgn sales gila gila hehe

This picture is part of October history and now we moving forward to November!! InsyaAllah semangat masih berkobar kobar untuk siapkan next project pulak. Europe Project dah complete. Syukur sangat2!


Amek haaa!! 5 new members registered

Alhamdulillah dekat 2jam duk kat kaunter dgn cdm joyce smpai berpeluh peluh mommy danis punch sales bakal bakal usahawan berjaya nih! Moga moga sama kita berjaya dlm jihad ekonomi. Danis tahu korang dah tak sabaaar nak dapat FIRST BONUS RM4500 kaaaan!! Well done you alls!


Agent Kelantan Menyengat!!!

Hari ni #PINLeaders buat sales almost almost 200K sales!

Ada lagi barang kat kaunter tak muat meja hikhik

Tukang amek gmbr dah penat tunggu bini die 3 jam ekeke cepat cepat kite susun comel comel. Gaya itu penting!

THE POWER OF SOCIAL MEDIA AND COPY PASTE JOBSCOPE!!

We did it!

✅ The top left: closed RM5000 sales in just a day
✅ The top right: closed RM60,000 sales in just a day
✅ The below left: closed RM5000 sales in just day
✅ The below right: me in the picture closed RM15000 sales in just a day

Bayangkan bukan minimum RM100 income per day kami dapat tapi lebih dari tu dengan hanya COPY AND PASTE!! Senangnya berbusiness online dengan menjual produk produk hebat!

Tahniah to all #PINleaders





No comments:

Post a Comment