Saturday, 15 November 2014

Danis Si Tokey PB!


2tahun Danis buat business dan jadi tokey #PremiumBeautiful tak pernah surut order dan permintaan. Alhamdulillah. Paling paling kureng pon mesti closed 10sets dalam tempoh sebulan!

Kalau you ols nak tahu zaman mak cik mak cik kita dah kenal dengan #PremiumBeautiful nih. Dah 20tahun dipasarkan harga tak pernah naek naek dan harganya pon sangatlah berpatutan sbb bukan shaja buat badan kita lagi cantik, dalaman juga sihat sehingga ke hari tua. InsyaAllah.

Selagi ada "perempuan" dan "wanita" dalam dunia nie #PremiumBeautiful pasti jadi pilihan. So yang nak jadi tokey pb cepat cepatla amek peluang jual pb yang super hot dan high demand nih. Untung die mmg fuhhhh jual berapa sets je pon dah macam keje sebulan keje kat opis!! Tak percaya meh jual adek kakok. Memang korang takkan menyesal.

Tambah2 siapa yang jadi member sekarang BIG BONUS AND FIRST BONUS RM4500 pasti dalam tangan! THORBAEK!




0149202660





No comments:

Post a Comment