Wednesday, 19 November 2014

Kurus Pakai Corset



Berkongsi kisah dari Puan Nadia Salmee, she shared her own testimonial pakai Premium Beautiful!

" PB PB PB...dah 8 hari saya try the full set. 8 hours per day and I feel Alhamdulillah. Sedap n selesa pada badan especially my back spine. Masa 1st day pakai...Allah ketatnya. Susah nk masuk. Tapi bila dh siap pakai badan rasa kemas n selesa. Masuk hari ke2 n ke3 senang nk pakai dah. Now, it only takes me about 5 minutes to put on the whole set. Hoyeay! 

Fabrik PB ni lembut, tak panas dan tak gatal. Walaupun lembut tapi mampu memberi support dan kemasan pada badan. PB's fabric is equipped with FIR. FIR ni akan bagi badan kita rasa warm n comfortable dan ia baik untuk kesihatan.

Other benefits that I myself have experienced is increased in my milk production. Alhamdulillah..rezeki Zarif. It really helps me to stock up my precious EBM before I return to office. Ha lagi benefit that I have gained is I have lost 1 cm on my butt after consistently wear PB for 8 days! Ha ni mmg unexpected tapi happy sangat. Al maklum la perempuan yg dah beranak kan mmg lebar di tempat itu (",)"



Photo 1: Time preggy for 8 mons. Sihat sangat time ni.




Photo 2: After deliver. Memang pakai jubah je. Baju lain tak muat. Hehe..





Photo 3: Terkini. Rasa lebih sihat dan selesa pakai PB. Kalau tak pakai rasa tak best!



Info lanjut, sila sms/whatsapp RATUPB ke 0149202660



 

No comments:

Post a Comment