Sunday, 16 November 2014

Mana Pergi 7 Kilo Lemak?



========================================================
Testimoni my dear partner Anis Adnan 
==================================================
 
Short story from her!

"Ramai yang bertanya:

 'Eh Anis ni da kurus, apa rahsia?' 
 'Anis macam mana boleh kurus? Diet ke?'
'Anis takmakan ke..nape nampak susut banyak nie?' Even trainer masa IAC dulu pun bertanya benda yang sama.

So, lemme share with you the story. Rahsia saya ialah dengan memakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET secara berdisiplin dan konsisten. Mula2 beli masa tu tak kerja lagi. Berniat nak beli PB adalah sebab nak betulkan tulang belakang dan posture duduk, sebabnya Anis fikir, nanti dah kerja mesti kena mengadap PC,kn? Even masa tu pun badan dah rasa berat, malas nak bergerak, asik makannnnn je keje..

Bila dah start pakai, tulang belakang semakin terjaga, dah takde bongkok2 dah. And plus point, pinggang pulak semakin mengecil, lengan semakin mengecil perut buncit dah turun and pipi apam pun hilang..

Anis lost weight lebih kurang 7 kg. Banyak woo turun. Seronok rasanya bila kita timbang, berat badan menurun. Sape yang taknak perasaan mcm ni."



Nampak tak banyak beza kan. Tak yah cakap banyak banyak tgk muka je dah tahu turun berat badan berkilo kilo taw. Tq Anis for sharing your own testimonial :)



Lots of Love,


0149202660

No comments:

Post a Comment