Saturday, 22 November 2014

PIN Event : New Entrepreneur Orientation


Alhamdulillah syukur ...

BIG event utk our group NEO special utk #PINteam
New Entrepreneur Orientation. Hari ni tak sabar nak serap ilmu dan amek aura the leaders yang bukan sahaja berjaya dalam business tapi mncapai gelaran "Jutawan". Terima kasih utk semua partner danis yang dari Johor Perak Selangor Kelantan pon ada. Thanks darlingssss!!




Saya kat dalam sebagai PA System.

Full-time businesswoman Diamond Sales Manager Kak Irda Idris as our speaker today!




Our PIN Mastermind. Pakar strategi group. Abg Zul banyak membantu dalam meningkatkan perkembangan kumpulan dari segi teknikal dan juga banyak bantu dr segi social media. Untung sangat sangat kita dah ada pakar dalam kumpulan. Just ada sikap nak belajar sahaja insyaAllah boleh berjaya.

Bakal jadi CDM dalam tahun ni. Dulu bekerja dengan big company sekarang dah FULLTIME! Alhamdulillah.


Second speaker. Bakal CDM Najiha Sulaiman. Even dah ada syarikat sendiri tapi still buat business dengan Hai O.

Even dah pegang 5 figures income tapi buat business pon income RM20,000 sebulan. Orang hebat kelate ni! Tak kira apa background kita, there is no limitation untuk buat business. Yang penting hati NAK!




The best product ever!

Bakal DDM Mahani sharing this superbrand product. Ni kekuatan business kami. Bayangkan dengan jual korset kami mampu bertahan buat business bertahun tahun sebab income yang sangat best bahkan boleh bagi "benefit" dekat luar sana.

Bak kata kak mahani, "alah korang jual dua korset sebulan dah boleh bayar rumah teres sebulan, atau bileh bayar keta bmw sebulan! Fuhhhhh!!



Alhamdulillah.
Danis dapat anugerah #PINShiningStars dengan mock cheque bonus prestasi 5 angka !

Syukur alhamdulillah syukur tak terkata utk pencapaian ini. Terima kasih warga #PINteam utk anugerah yang sangat2 mengujakan nie. Moga dapat memberi inspirasi utk diri sendiri gandakan lagi dan semoga partners danis pon dapat merasa income yang sama...
 

Thanks dear darlings for coming!!

Sama sama kita jadi #UsahawanPB yang berjaya. Yakin pada diri, submit submit submit Jutawan lah kita suatu hari nanti walaupon hanya jual corset!! Yes! Kita boleh! Tak rugi tuntut ilmu hari nieee! Siap ada yang dah dapat cash buyer trus malam ni hasil tuntut ilmu petang tadi

Ini yang dinamakan ilmu yang bermanfaat. Terima kasih sangat sangat buat dari Johor, Perak sanggup turun utk event ni. Sama sama kita menuju ke puncak kejayaan!




Alhamdulillah! I just cant say any words for this ;)


Kak Emma " tahu tak korang jual premiumbeautiful boleh jadi jutawan" mmg meletop meletop terbakor dengar kak emma share tips dan strategi tadi!!

Bayangkan lagi kenapa kita guna baik2 corset ajaib ni satu set je jual keuntungan lebih kurang 150 kotak kopi ginseng wooo!! Kenapa nak penatkan diri poskan atau jumpa smpai 150 orang sedangkan jumpa seorang yang nak pakai korset sudah memadai!!! Phewwww!

Company dah bagi peluang dan platform yang terbaik buat kita tinggal kita nak canai macam mana. MashaAllah rugi siapa terlepas ilmu ini tapi seriously lagi lagi rugi siapa yang tak jual #PBcorset !

Bayangkan Kak Emma Raja Beautiful ni dalam beberapa jam dapat closekan dekat 10 set
#PremiumBeautiful !

Saving? Beratus ribu in a time dalam ASB? Saya saksi pada trasncript beliau! Jom copy paste. Terima kasih Kak Emma utk ilmu yang sangat sangat berharga !





The #PINShiningStars achievers!





Lots of Love....
nurwirdanis@gmail.com
0149202660

No comments:

Post a Comment