Tuesday, 2 December 2014

Slimming Centre VS Corset




Wahai cik kak di luar sana

Hadiahkan sesuatu untuk diri kita sendiri. Kita dah kerja lama. You nak beli corset murah boleh tapi ibarat brand nya mcm kancil dan mercedes la. PB ni mcm mercedes walaupon mahal tapi berbaloi pakai you!!

Saya cabar cik kak sekalian letak RM10,000 sekarang kat pusat pelangsingan, anda tak akan dapat result terbaik mcm ni. Apa you nak? Badan makin tambah cantik, makin bershape, anti cancer!

Cik kak! Dengar ni bila kita gemuk kita nampak makin tua taw. Suami mana yang tak sayang isteri cantik!

Ramai dok gelar ni korset cik abang sayang cik abang tak jemu ekekeke





Lots of Love....
nurwirdanis@gmail.com
0149202660

No comments:

Post a Comment