Saturday, 31 January 2015

Friday, 30 January 2015

My New Obsession : Sangkaya I Coconut Ice Cream @ Ampang Point




Kawan Danis yang mengidam permulaannya. Nabila namanye. Hehe
Die kempunan sangat sangat nak makan aiskrim dalam kelapa. Mana nak cari ye. Duk tanya ku. Ingatkan aiskrim dalam kelapa hijau sebijik tu. Masih tak leh imagine time tu.
Memang die ni food hunter. Kalo die nak die teringin, maka akan dicarinya smpai lah jumpa!


and Finally, she found it and posted the "tempting picture" dekat her Instagram!

MashaAllah mengalir air liur ku tanpa henti terus ajak husband pegi cari.Hehe
Sape suh induce kan? Hehe


Sangkaya 010

So nilah kedai comelnya. Sangakaya! Oh Aku Kaya ?? Haha



My First "Sangkaya".



Red handed katanya sebab sikit sangat letak. Hehe 

Seriously satu tempurung kelapa tidak cukup tidak cukup! 



Nak Laaaaaaaagi!



Okey datang lagi. Ni sekadar "remedy" untuk orang yang hampir smpai Estimated Due Dated atau nama yang laen tinggal beberapa hari lagi dengan nak beranak. Wahahahha


Puas hati!!


Nah!




................................................................

Ini rupa asal "sangkaya" without any toppings. Ada 3 scoops of coconut ice cream and based die tu ada isi kelapa yg sungguh enak!

Sangkaya 004

The toppings are free. Triple yay!



Isi Kelapa yg memang nyummeh! Korang nak beli jangan nak share share.
Tak cukup! Wahaha

Sangkaya 009

Sangkaya 007


Mana mahu cari??

Ini alamatnya:
Lot FM-11, Ground Floor, Ampang Point Shopping Centre, Jalan Mamanda 3, Taman Dato Ahmad Razali, 68000 Ampang, Selangor

Opens daily from 10.00 a.m. to 10.00 p.m.

P.S: I was informed their other outlets located in Jalan Alor and Jaya One
Harganya:

RM7.00 semangkuk :)




Gmbar di bawah kenapa: Nak bgtaw ice cream sangkaya lagi sedap dari magnum yg mahal itu! Wakakaka.










Lots of Love....

nurwirdanis@gmail.com

0149202660


Thursday, 29 January 2015

She Turns To Be Like Super HotMummy

Korset ni best ke tak best kalo cenggini dah pendapat/review dari customer! Mmang tak senang duduk kalo mcm ni jawapannyaaa !



• • • • •
• • • • •

Pelvic changes will cause the gap to widen during pregnancy. I had severe pelvic pain during my 2nd trimester, and even after childbirth, I had problem on getting up from bed. Pain was relieved and I recovered after using bengkung and pelvic belt during my confinement.


When I resumed work, I just couldn’t wear the bengkung and pelvic belt and thus, I chose to get a girdle and a waist nipper to close the gap.


I think shapewear is a every-mama-should-have item after childbirth to shape your body and close the pelvic gap. Not only that, the shapewear also firmed my skin, reduced cellulite and lightened stretch marks .
 I know wearing it for the first time may not be comfortable but for the sake of health and beauty, I got used to it within few days.


I just cant accept my flabby stomach bulging out when I sit down or bend my body. I believe this is also something that is hardly to be accepted by all new mamas rite?

After slimming down, I had been considering a few brands in order to get a value-for-money shapewear. After some research and price comparison, I decided to buy Premium Beautiful shapewear, a wellknown shapewear brand amongst Malays, sold by Hai O Marketing.
Didn’t not know that Hai O is doing that well in Malay market. Obviously many many Malays are wearing it and this is selling like a hot cake!


With #PremiumBeautiful shapewear on, my waist is now 23 inches. OMG! Even slimmer than the time before I got pregnant


And the price is so much cheaper compared to other brands. It’s about RMXXXX for one set (bra, waist nipper and girdle) and it offers lifetime warranty!!!

And guess what?

She CONFESSED SHE DID NOT DO ANY EXERCISE....


Lots of Love....

nurwirdanis@gmail.com
0149202660


Wednesday, 28 January 2015

Slim Shady with Waist Nipper PB





Review dari customer yang buat perbandingan antara corset normal dengan corset #premiumbeautiful




Left: Normal corset. since nude color will make my body slightly bigger, thus I have desaturated the photo for better comparison.




Right: My Premium Beautiful shapewear (just bought it few days ago).




It really gives a wonderful silhouette!


Love the back design as I can always pull the string to adjust the tightness on the waist line. This is the best waist nipper honestly!!!





With Premium Beautiful shapewear on,
my waist is now 23 inches.


OMG! Even slimmer than the time before I got pregnant !




And the price is so much cheaper compared to other brands. It's about RM2k for one set (bra, waist nipper and girdle) and it offers lifetime warranty!!!





Yes!


Its a must to grab one set for your own dear darlings!



Lots of Love....

nurwirdanis@gmail.com
0149202660

Tuesday, 27 January 2015

Kurus Bukan Segalanya



 ·

79kgs ------> 54kgs

Testimoni dari my dear partner Anysha Nur! Terkejut mak tengok sebab slim melim gile okeyh. Katanya pakai je dalam setahun lebih tapi kesan ketara dah nampak dalam masa 2 bulan je

•••••••
Nak tahu cerita lebih lanjut baca cerita dari tuan punya badan yer

Kurus bukan segalanya!

Betulkan? Kurus tapi tak sihat pun susah jugak. Tapi...semua orang nak kurus tade yg nk gemuk! Lagi-lagi lepas bersalin. Saya dlu kategori gemok senang naik badan kaki makan menketedarah! Even berat sekarang adalah berat masa sekolah dulu ye..


Masa mengandung super happy giler bahagia sampai naik 24kg! Yee... dari 55kg zuupppp 79kg sampai doktor kata "seronok ye pregnant tiap2 bulan naik berat byk ni..." *_* malu jugak la..hehhe


Ramai org tegur masa pregnant if tak jaga & pantang betul2 memang susah gile nak turun! Ahaa...betul sgt la tu..! Siap eksperimen tggu 3-4 bln on off pki pb memang tak jadi...


Sekarang mak hepi la dah back to berat asal tak yah susah2 shopping baju baru byk2 ckup la ganti kasut baru size beso sbb kaki x nguncup lak lepas bersalin... T_T


Jadi...sila pastikan korang yg dh ade tu pakai betul2 8 jam sehari..faham betul2 seni pemakaian tu...kalau sakit tak selesa etc must be something wrong, maybe salah size etc.. so make sure dptkan dari certified agent (macam I olss..hihihi)


Again...dah kurus bukan makna tak perlu excersice ye akak2 sekalian..tapi bila kurus ni mmg memudahkn kita nk lari-lari, lompat kijang, lompat katak, semua la..!


Untuk keterangan lanjut, contact Danis ye


Lots of Love

nurwirdanis@gmail.com
0149202660

Monday, 26 January 2015

My Period Pain Gone!

Yes! Absolutely treatable!




Korang fikir la takkan la nak penuhkan perut dan isi dalam badan dgn "all those chemical drugs" mcm panadol, ponstan, voltaren. Asal sakit je telan pill killer asal sakit je telan smpai sakit melampau lampau pon dah takde efek dengan strong pain killer sbb badan dah kalis.

• • • • •

Nak cerita testimoni danis sendiri dulu. Sebelum kawen atau masa zaman anak dara dulu setiap kali datang bulan, the first 3days meringkuk jugak la smbil pegang perut tahan sakit senggugut. Mmg xselesa and tak leh wat keje laen. Kalo tak tahan nanges la keje and daku jenis yg tak suke sgt makan ubat. So tahan je, minum air suam atau letak something yg panas2 kat atas perut. Tapi kena tunggu berhari hari jugak baru sakit tu hilang. Nak tahu sakit hilang lepas apa? Lepas keluar darah darah beku. Ms tu baru la legaaa. (Sorry kalau ada yg mcm geli baca ye) but mmg nak share sbb tak nak diluar sana keep simpan je sakit senggugut.

• • • • •

Nak dijadikan cerita kebetulan cousin danis jual PB, aim nak pakai sbb nak dapatkan shape and loss weight sbb nak kawen beberapa bulan lagi. Tapi bile konsisten pakai, bulan bulan seterusnya perasan senggugut dah hilang. Patutla memula pakai PB ms period, on the first 3 days, darah beku yg beku dan mcm ketulan daging keluar berketul ketul taw. Mula takut2 gak asal mcm banyak sgt keluar rupanya efek pakai pb, die cuci sungguh "dalaman" kita buang darah2 kotor dan darah beku yg sebabkan senggugut. Lepas dah keluar tu, mmg hilang terus senggugut 100%!

Study study rupanya PB ada infrared yang melancarkan perjalanan darah dan seimbangkan hormon dalam badan.

Kalau korang nak tahu jugak , senggugut boleh jadi tanda2 mcm2 "penyakit pempuan" antaranya fibroid and etc. so jangan amek remeh psl senggugut ye!

Itu sajalah kisahku sambil tunggu cik abang pick up kat opis selamat mmbaca smpai habes hehe




Lots of Love....
nurwirdanis@gmail.com
0149202660

Sunday, 25 January 2015

Social Media Experts




The #PINLeaders in action.

SocialMedia Class. How to make a business thru Blog, Facebook, Instagram, FB ads semua di ajar details bukan teori sahaja tapi trus kami apply dan apply smpai jadi dan menjadi jadi!


Senangnya berbusiness ONLINE dengan PINteam!



Sepanjang buat business kami tak lagi menjaja atau pergi rumah ke rumah. Seiring la kan dengan zaman teknologi yang ada sekarang.

••••••
Kami hanya guna dan bukan sahaja guna tapi betul betul guna kaedah paling senang di abad ni yg memang sesuai sgt utk sesiapa yg bg jawapan "takde masa nak berniaga", "segan" dan "takut"

✔️ Facebook
✔️ Facebook Page/ Facebook Ads
✔️ Blog dan SEO
✔️ Instagram

Buktinya dengan kaedah senang ni la antara kami dah capai income puluhan ribu sebulan!
Kalau tak puluhan ribu dapat ribu ribu pon okey kan!

Lots of Love
nurwirdanis@gmail.com
0149202660

Saturday, 24 January 2015

Kopi Bakar Lemak Tubuh


Kalau mahu minum kopi, jangan teragak agak lagi.
 
Sekurang-kurangnya secawan kopi setiap hari bukan sekadar menyegarkan badan tetapi juga memberi faedah kesihatan.

Menurut kajian, minuman popular di seluruh dunia itu malah memberikan manfaat kepada tubuh badan dan otak manusia.

Berikut antara manfaatnya:

1. Kopi mengurangkan risiko kemurungan. Amalan minum empat cawan atau lebih kopi setiap hari mengurang risiko kemurungan bagi perempuan sehingga 20 peratus, menurut kajian Sekolah Kesihatan Umum Harvard. Ia juga mengurangkan 50 peratus risiko bunuh diri.

2. Kopi dapat mencegah barah kulit. Amalan minum empat cawan atau lebih kopi setiap hari mengurangkan risiko barah melanoma kulit sebanyak 20 peratus, menurut kajian terbaru diterbitkan dalam jurnal Institut Kanser Negara, Amerika Syarikat. Ia juga mengurangkan risiko nyanyuk.

3. Bau kopi boleh menghilangkan tekanan. Apabila tikus mencium bau biji kopi, gen berkaitan dengan antioksidan dan pengurangan tekanan akan diaktifkan, menurut kajian Universiti Kebangsaan Seoul. Pada manusia, kesan antitekanan itu berpunca daripada bau yang menyenangkan dan membuka selera.

4. Kopi membantu melawan kegemukan. Asid klorogen (CGA) dalam kopi dapat mengekang penyakit berkaitan kegemukan, menurut pengkaji di Universiti Georgia. Ujian pada tikus makmal mendapati, CGA juga mengurangkan keradangan, mengekalkan kandungan gula dalam darah dan mengekalkan kesihatan hati.

5. Kopi dapat mencegah parkinson. Individu yang tidak meminum kopi mempunyai risiko dua atau tiga kali terhadap masalah itu, menurut Jurnal Persatuan Perubatan Amerika Syarikat. Walaupun terdapat rawatan bagi memperlahankan kesannya, tiada ubat untuk merawat parkinson. Justeru, mencegah lebih baik daripada mengubati.

6. Kopi menjadikan hati lebih sihat. Minum kedua-dua jenis kopi – dengan kafein dan tanpa kafein – mengurangkan enzim daripada hati bagi mencegah keradangan, menurut kajian Institut Kanser Kebangsaan, Amerika Syarikat terhadap 28,000 orang.

7. Kopi memanjangkan umur. Minum dua hingga enam cawan (atau lebih) kopi setiap hari boleh mengurangkan risiko kematian sebanyak 10 peratus bagi lelaki dan 15 peratus bagi perempuan. Dapatan ini diperoleh hasil kajian terhadap 200,000 lelaki dan 170,000 wanita (umur antara 50 hingga 71 tahun) dalam Jurnal Perubatan The New England.
 
 
Artikel ini asalnya disiarkn oleh RealSimple dan kemudian Time. Diterbitkan semula oleh MalaysiaKini dengan sedikit penyesuaian.
 
 
..........................................

 
Kalau anda masih teragak agak lagi..cubalah Hai-O Mineral Coffee yang sangat bagus untuk kesihatan. Aroma istimewa Hai-O Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.


Price : RM30.00 sekotak not include postage



Lots of Love....
nurwirdanis@gmail.com
0149202660
 

Friday, 23 January 2015

Are You Skeptic on Networking Marketing ? Read This!



Sharing from moms4project interview session with my dearest cikcida.
My hope is that we can learn a thing or two here about what network marketing is all about and how determination is the key to achieve your wildest dreams!

*My Business Ride


1. Hi, introduce yourself to the member and what do you currently do?

Hi everybody, my name is Mursyida Binti Mohsin. Some people would call me as Cik Cida (maybe because   of my blog name!).
I am currently a full time online business entrepreneur for Sahajidah  Hai-O Marketing Sdn Bhd (previously known as Hai-O  Marketing). I focused on selling beauty and health products and building   up new entrepreneurs at the same time.
2. What did you do previously and how long did you realize that you wanted to do something on your own? How long have you left your job to focus on this?

Previously I was just an executive in one of the Telecommunication Company for almost 5 years. In the   last 5 years, in between finding more about myself and working fulltime, I realized that I was not into   doing the same thing every day and working on a fixed hour basis. The thought of working fulltime, desk bounded just makes me feel uneasy every day and I started to realize that I need to find alternative ways to earn extra money since my salary is barely enough.
After doing some soul searching, I realized that doing business is my passion. I desire to have my own business and take control of my time. So I embarked on a journey looking for business opportunities online. Then one day I found this business on the internet after following a few blogs. I only started to try it after 2 years of doing thorough research on how the business works. 
Just like anyone who is unsure or skeptical, I started as a part timer first and then a year later I finally make my decision to focus as a full-timer once the business produces income consistently and exceeded my job's monthly salary.


cida4


3. Why did you choose to do this business? What drives you?

Self-determination is what drives me. This business gives me more flexibility in managing the business the way I wanted. I have full access to control my time and my income every day. 
As a mother with a new baby, I don’t want to lose even a single minute of the precious moment to see my son grow in front of eyes. I cannot afford to spend my whole life being at the office between 8 to 12 hours every day, going through the crazy traffic jams to & fro work, attending long boring meetings and then only have just few minutes every day to spend with my son.
Freedom to manage my time, retire while I am still young, unlimited income are the 3 important keys that drives me to stay focus in this business until today.

4. Explain more about the business itself. What are you currently focus on in the business and how did you convince people to join you?
This business is more than just another network marketing and creating human capital. We help and share business opportunities with others who is also looking for something that can help them to increase their household income. The best part of this business is the ‘Team Concept’. 
There is no such thing as in ‘I run the business all by myself’. As a team, we run and build the business together. The continuous mentoring and knowledge sharing is the key for the successful business.

After 3 years being in this business full time, I now have my own team. I am proud of this achievement! Our team is called PIN which is an acronym for Professional Intelligent Network. My team is now on a rapid growth stage. We have members from all over Malaysia and we currently plan to also looking into expand our network globally soon.
cida9



5. What kind of satisfaction did you get out of this business?
I am so happy when all of my business partners in my team achieve their individual goals and become successful in this business. This business is not purposely created to give benefits to only one person. Everyone has the same opportunity to grow and become successful. 
But the individual effort and passion to success will give the different result. I always advise my team, you will not know when success will come to you, just be consistent in all your efforts.

Besides my team, customers are also my priorities. Customer satisfaction drives me to always give better service. I want my customers to benefit and be truly satisfied and happy with the products that I sell.
 
cida6


6. How and where do you foresee the direction of the business you are in?
This business concept will definitely become trend in the next few years. Many people these days are looking for something that are flexible and able to add value in their life. With the current economy situation, extra money is not just an extra but is essential for everyone. 
We can’t just depend on one source of income. There is no guarantee that we can work at the same place/company for the next 20 or 30 years from now. However, building your own empire is much better and if you can work for others to make them rich, why can’t you do the same for yourself?
7. What do you aspire to achieve?
I aspire to expand my network and grow the team globally. I want the team (PIN) to be recognized as one of the successful team that produces multimillionaire entrepreneurs globally.
 
Cida2


8. Anything special for the members if they want to join you?
If you are looking for a business with continuous mentoring and team building concept, I will be more than happy to invite anyone to join me. Yes I will give you not only the training but also the right strategies to become a successful person. If a normal executive like me can do this business 3 years ago, what makes you think you can’t do it too?
cida5



Lots of Love
nurwirdanis@gmail.com
0149202660

Thursday, 22 January 2015

Project Bangkok Free



Beginilah naseb mak yong.

• • • • •

Walaupon sikit lagi tunggu saat nak "meletop" kalo dah rezeki tu nak menjemput nak melawat datang jugak die kepada kita. Apapon syukur syukur Alhamdulillah. Bukan sales sorang sorang ni tapi sebab bergerak dalam kumpulan, total group sales cepat je bergerak gerak bertambah tmbah berkumpul kumpul. Senang bile kita work in a team!

• • • • •

Alhamdulillah sepanjang dua tahun business dah berpuluh puluh partners danis seluruh Malaysia semua ada sabah sarawak pon ada! Semua bergerak laju mak yong je jalan slow sikit tapi semangat laju hehe. Semua hebat jual #premiumbeautiful . Hari hari ada je order masuk. Kalo sehari collect sales RM5000, sebulan dah berapa? Fuhhhh 150,000 okey! Income berapa? Haaa yang tu kena teka sbb berkali ganda kerja kat office!




Ni bukan model #naelofarhijabchicandbasic tapi model bakal DDM Hai O hehe!

InsyAllah separuh bas ke Bangkok Free Trip dan Naek Pentas amek BusinessAward DDM by this April 2015!

Doakan danis yeee
;)


Lots of Love

nurwirdanis@gmail.com
0149202660

Wednesday, 21 January 2015

Bila Kita Gemuk KIta Nampak Tua



Testimoni my bff Anis Syahida Che Nordin.
Korang jangan keliru namaku danis nama die anis ye hehe

Kiri : 08/11/14
Tengah : 14/01/15
Kanan : 17/01/15

• • • • •
2 tahun lepas, anis dah tahu yg danis dah jual pb! Tapi biasalah kan tengok dari jauh je, seriously die mmg tak percaya. Siap imagine betul ke ada infrared yg boleh bakar kalori kalori dlm tubuh. Kalo infrared ada, infrared tu letak camna. "Tubek kalar meroh ko" haha tak leh blaaah!

• • • • •
Lepas tu mengakula mek anis ni selepas dua tahun duk intip intip intai intai facebook danis, trbuka hati jugak nak try pb, tapi nak beli cash time tu xmampu lagi. Jadi camna nak beli? Die pon contact danis nak wat business start kecik kecik dulu meniaga, jual produk2 hai o, jual kek. Hasil untung hasil buat business dapat la RM2ribu sebulan tu masuk asb. Bile asb cukup beserta dividen, trus grab one set sbb nak jual nak kena ada testimoni sendiri jugak!

• • • • •
Anis pakai sebab rahim rendah. Bila buat kerja berat, sakit dekat lower abdominal pain. Maklumlah dukung hero tiap tiap hr, buat kerja rumah lagi kaaan. Sakit belakang alhamdulillah hilang lepas pakai PB. Yang bestnye tengok la beza dari kiri tengah dan kanan dalam gmbr. Beza kan. Dah ada shape, muka nampak glowing, dagu dah meruncing, badan makin susut. Gara gara pakai PB!

• • • • •
Kesimpulannya die mmg puash hati dan berbaloi baloi invest sekali utk one set utk sihat dan cantik! Sekarang die pon tak kurang hebatnya. Dah ramai beli dan bertanya psl pb dekat anis !


Lots of Love....
nurwirdanis@gmail.com

0149202660

Tuesday, 20 January 2015

Berpantang dengan Premium Beautiful Corset


Sesungguhnya daku tergolong dari org yg tak sabaaar nak pakai magic corset ni!

Now Danis nak share testimonial berpantang dengan PremiumBeautiful Corset dari Maria Firdaus :
.........................................
Masa bersalin anak sulung pada tahun 2009, Maria ada beli bengkung yang kena ikat dengan tali panjang berjela tu. Itu pun sebab bengkung tu dah ada sekali dengan set jamu yang dibeli. Nak pakai memang jenuh, nak buka sebelum pergi toilet pun jenuh. Baru nak pakai balik baby dah nangis. Last-last, pakai beberapa hari je, lepas tu dah malas, simpan je dalam almari.


Contoh Bengkung Tali

So sebelum bersalin anak kedua ni, Maria beli bengkung moden yang guna strap on sahaja. Jadi, untuk beberapa hari selepas bersalin, Maria cuma menggunakan bengkung strap on. Memang ok, senang je nak pakai and buka.

Bengkung Strap On

Kemudian ada kawan datang perkenalkan Premium Beautiful corset yang dikatakan sesuai untuk dipakai selepas bersalin. Katanya ada macam-macam kelebihan iaitu 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.





Tapi disebabkan dah ada bengkung strap on, mula-mula tak berminat pun dengan Premium Beautiful ni. Rasa macam malas dan leceh pulak nak kena pakai sampai 3 pieces, yang terdiri daripada Long Bra, Waist Nipper (bengkung) & Long Girdle. Lagipun harganya..hmm..kena fikir banyak kali juga nak spend.

Tapi bila difikirkan balik, Premium Beautiful ni adalah product SUPERBRAND, dah 20 TAHUN lebih di pasaran, dan yang paling best, ada LIFETIME WARRANTY. So boleh pakai masa berpantang untuk anak seterusnya. Good investment tu.

Jadi Maria pun discuss dengan encik hubby, dan hubby kata boleh juga nak try sebab Maria pun belum pernah beli corset lagi. Yang paling best sekali..encik hubby willing to sponsor..Yeayy…Alhamdulillah…

So, Maria pun start pakai Premium Beautiful corset selepas 2 minggu bersalin. Mula-mula pakai memang rasa susah sikit sebab sangat ketat! Terkial-kial juga nak pakai..Huhuh..Ye lah kalau tak ketat macam mana corset tu nak function untuk membentuk & melangsingkan badan kan..Tapi lepas 3-4 hari pakai, dah biasa dan rasa senang je, boleh pakai dengan cepat.



Premium Beautiful Full Set

Antara kesan ketara yang Maria dapat rasakan ialah Premium Beautiful Waist Nipper membantu kita untuk duduk tegak dengan postur yang betul. Sebelum ni Maria selalu duduk membongkok especially masa breastfeeding. Jadi selalu juga sakit pinggang lepas breastfeed. Alhamdulillah, bila pakai Premium Beautiful ni dah tak sakit pinggang.

Sepanjang pregnant berat Maria naik sebanyak 13kg iaitu dari 45kg ke 58kg. Disebabkan fully breastfeed baby, Maria memang cepat rasa lapar, so makan memang banyak, tak boleh nak control. Kalau kurangkan makan nanti takut susu berkurang pula.

Alhamdulillah, dengan berkat pakai Premium Beautiful at least 8 jam sehari di samping fully breastfeed baby, selepas habis berpantang ni berat Maria dah turun sebanyak 9kg. So sekarang tinggal 49kg. InsyaAllah tengah berazam nak turunkan lagi 4kg untuk dapatkan pre-pregnancy weight. Semua isteri mestilah nak nampak langsing dan menawan untuk suami kan :)

Sebelum ni risau juga, senang ke nak menyusu dan pam sambil pakai corset ni? Rupanya memang senang, sebab Premium Beautiful Long Bra cup nya memang lembut. Kalau nak pam susu pun boleh, macam Maria yang guna pam Medela Freestyle, memang takde masalah pun nak pam.



Freestyle Pump in action with Premium Beautiful :)

Mula-mula selepas bersalin, Maria ada juga masalah sembelit, sampai kena makan ubat doktor. Lepas pakai Premium Beautiful Long Girdle, Alhamdulillah Maria rasa masalah sembelit semakin berkurang.

Sekarang ni baru terfikir, kalaulah Maria beli Premium Beautiful ni sejak sebelum bersalin anak sulung lagi, kan dah jimat, tak payah nak beli bengkung yang bermacam-macam jenis setiap kali nak bersalin. Dah jadi trial and error pulak. Sebab ada LIFETIME WARRANTY, InsyaAllah boleh pakai sampai dah beranak-pinak, and still in a good shape :).
....................................................................................................................................................
Berikut diatas perkongsian dari Maria berpantang dengan PB Corset!

InsyaAllah selepas ni Danis akan terangkan dengan lebih lanjut ciri-ciri istimewa yang terdapat pada Premium Beautiful corset ni. Bukan saja baik untuk wanita lepas bersalin, tetapi untuk semua mereka yang bergelar WANITA.

Oh ya, untuk LELAKI pun boleh juga gunakan Waist Nipper atau bengkung untuk mengurangkan perut anda yang memboroi itu..heheh. Wait for the next entries ye.

Jika anda berminat untuk mendapatkan atau mengetahui lebih lanjut tentang Premium Beautiful, boleh contact Danis. Agen kami ada di seluruh Negara untuk membantu anda.

WEAR IT, FEEL IT AND BELIEVE IT

ITS PROVEN...!!

FREE CONSULTATION AND FREE TRIAL

"I am an authorized dealer of Premium Beautiful Corset, I will give u professional consultation to meet the best of your requirement and expectation"







Lots of Love...
nurwirdanis@gmail.com
0149202660