Wednesday, 21 January 2015

Bila Kita Gemuk KIta Nampak Tua



Testimoni my bff Anis Syahida Che Nordin.
Korang jangan keliru namaku danis nama die anis ye hehe

Kiri : 08/11/14
Tengah : 14/01/15
Kanan : 17/01/15

• • • • •
2 tahun lepas, anis dah tahu yg danis dah jual pb! Tapi biasalah kan tengok dari jauh je, seriously die mmg tak percaya. Siap imagine betul ke ada infrared yg boleh bakar kalori kalori dlm tubuh. Kalo infrared ada, infrared tu letak camna. "Tubek kalar meroh ko" haha tak leh blaaah!

• • • • •
Lepas tu mengakula mek anis ni selepas dua tahun duk intip intip intai intai facebook danis, trbuka hati jugak nak try pb, tapi nak beli cash time tu xmampu lagi. Jadi camna nak beli? Die pon contact danis nak wat business start kecik kecik dulu meniaga, jual produk2 hai o, jual kek. Hasil untung hasil buat business dapat la RM2ribu sebulan tu masuk asb. Bile asb cukup beserta dividen, trus grab one set sbb nak jual nak kena ada testimoni sendiri jugak!

• • • • •
Anis pakai sebab rahim rendah. Bila buat kerja berat, sakit dekat lower abdominal pain. Maklumlah dukung hero tiap tiap hr, buat kerja rumah lagi kaaan. Sakit belakang alhamdulillah hilang lepas pakai PB. Yang bestnye tengok la beza dari kiri tengah dan kanan dalam gmbr. Beza kan. Dah ada shape, muka nampak glowing, dagu dah meruncing, badan makin susut. Gara gara pakai PB!

• • • • •
Kesimpulannya die mmg puash hati dan berbaloi baloi invest sekali utk one set utk sihat dan cantik! Sekarang die pon tak kurang hebatnya. Dah ramai beli dan bertanya psl pb dekat anis !


Lots of Love....
nurwirdanis@gmail.com

0149202660

No comments:

Post a Comment