Tuesday, 27 January 2015

Kurus Bukan Segalanya



 ·

79kgs ------> 54kgs

Testimoni dari my dear partner Anysha Nur! Terkejut mak tengok sebab slim melim gile okeyh. Katanya pakai je dalam setahun lebih tapi kesan ketara dah nampak dalam masa 2 bulan je

•••••••
Nak tahu cerita lebih lanjut baca cerita dari tuan punya badan yer

Kurus bukan segalanya!

Betulkan? Kurus tapi tak sihat pun susah jugak. Tapi...semua orang nak kurus tade yg nk gemuk! Lagi-lagi lepas bersalin. Saya dlu kategori gemok senang naik badan kaki makan menketedarah! Even berat sekarang adalah berat masa sekolah dulu ye..


Masa mengandung super happy giler bahagia sampai naik 24kg! Yee... dari 55kg zuupppp 79kg sampai doktor kata "seronok ye pregnant tiap2 bulan naik berat byk ni..." *_* malu jugak la..hehhe


Ramai org tegur masa pregnant if tak jaga & pantang betul2 memang susah gile nak turun! Ahaa...betul sgt la tu..! Siap eksperimen tggu 3-4 bln on off pki pb memang tak jadi...


Sekarang mak hepi la dah back to berat asal tak yah susah2 shopping baju baru byk2 ckup la ganti kasut baru size beso sbb kaki x nguncup lak lepas bersalin... T_T


Jadi...sila pastikan korang yg dh ade tu pakai betul2 8 jam sehari..faham betul2 seni pemakaian tu...kalau sakit tak selesa etc must be something wrong, maybe salah size etc.. so make sure dptkan dari certified agent (macam I olss..hihihi)


Again...dah kurus bukan makna tak perlu excersice ye akak2 sekalian..tapi bila kurus ni mmg memudahkn kita nk lari-lari, lompat kijang, lompat katak, semua la..!


Untuk keterangan lanjut, contact Danis ye


Lots of Love

nurwirdanis@gmail.com
0149202660

No comments:

Post a Comment