Thursday, 22 January 2015

Project Bangkok Free



Beginilah naseb mak yong.

• • • • •

Walaupon sikit lagi tunggu saat nak "meletop" kalo dah rezeki tu nak menjemput nak melawat datang jugak die kepada kita. Apapon syukur syukur Alhamdulillah. Bukan sales sorang sorang ni tapi sebab bergerak dalam kumpulan, total group sales cepat je bergerak gerak bertambah tmbah berkumpul kumpul. Senang bile kita work in a team!

• • • • •

Alhamdulillah sepanjang dua tahun business dah berpuluh puluh partners danis seluruh Malaysia semua ada sabah sarawak pon ada! Semua bergerak laju mak yong je jalan slow sikit tapi semangat laju hehe. Semua hebat jual #premiumbeautiful . Hari hari ada je order masuk. Kalo sehari collect sales RM5000, sebulan dah berapa? Fuhhhh 150,000 okey! Income berapa? Haaa yang tu kena teka sbb berkali ganda kerja kat office!




Ni bukan model #naelofarhijabchicandbasic tapi model bakal DDM Hai O hehe!

InsyAllah separuh bas ke Bangkok Free Trip dan Naek Pentas amek BusinessAward DDM by this April 2015!

Doakan danis yeee
;)


Lots of Love

nurwirdanis@gmail.com
0149202660

No comments:

Post a Comment