Wednesday, 14 January 2015

Saya Nak Kurus





Kalau tengok status status facebook tmbah2 pemiliknya yang bergelar perempuan mesti aim utama "saya nak kurus". Ramai sgt2 dilemma nak kurus tapi tak tahu cemano nak kurus.



 * alamak! baru nak diet tergoda plak tengok pizza nih! adoi tmbah lagi jumlah kilo. Erk


* asal stress je makan asal stress je makan. bila la nak kurus ni


* kalau aku kurus, agak2 aku cantik mcm neelofa tak ekeke (yg ni comel sgt status)


* hadoi bengang la mamat tu tegur aku nmpak tua bila makin gemuk ni. pipi naek berkilo kilo


* abaikan gmbr daku. blurkan sedikit sbb tak nak nampak "peyot uncit"




Tapi kan kita tak risaw awak awak awak. Kita tak sabar sangat nak pakai #premiumbeautiful corset" sbb kite turun 17kgs sebulan je masa pantang lepas tu pon berat tak naek naek maintain je.







Smpai sekarang mengandung kali ke dua cik abg cakap ayang pregnant pon body ada shape lagi. Pinggang nampak ramping lagi hahaha mcm kerengga youu!



Lots of Love....

nurwirdanis@gmail.com

0149202660

No comments:

Post a Comment