Sunday, 25 January 2015

Social Media Experts




The #PINLeaders in action.

SocialMedia Class. How to make a business thru Blog, Facebook, Instagram, FB ads semua di ajar details bukan teori sahaja tapi trus kami apply dan apply smpai jadi dan menjadi jadi!


Senangnya berbusiness ONLINE dengan PINteam!



Sepanjang buat business kami tak lagi menjaja atau pergi rumah ke rumah. Seiring la kan dengan zaman teknologi yang ada sekarang.

••••••
Kami hanya guna dan bukan sahaja guna tapi betul betul guna kaedah paling senang di abad ni yg memang sesuai sgt utk sesiapa yg bg jawapan "takde masa nak berniaga", "segan" dan "takut"

✔️ Facebook
✔️ Facebook Page/ Facebook Ads
✔️ Blog dan SEO
✔️ Instagram

Buktinya dengan kaedah senang ni la antara kami dah capai income puluhan ribu sebulan!
Kalau tak puluhan ribu dapat ribu ribu pon okey kan!

Lots of Love
nurwirdanis@gmail.com
0149202660

No comments:

Post a Comment