Saturday, 10 January 2015

Kami Pakar Premium Beautiful


Attending PB train trainer seminar

We Are PremiumBeautiful Specialist !



We learn the correct way..





Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah!!

Hari ni hari yang sangat2 bermanfaat utk kami as #PremiumBeautifulSpecialist !

Dah dapat sijil khas dan kad khas dari HQ HaiO yang iktiraf kami sebagai PB Agent yg Bertauliah dan Sah

Balek semua berkobar2 nak applykan ilmu yg dapat hari ni malah ada yang siap dapat cash buyer bertalu talu.

Thanks dear partners yg sanggup turun dari jauh ada dari Kelantan, Kedah, Melaka dan Seremban.

Sangat2 komit sbb nak buat duit sungguh sungguh dengan jadi #TokeyPB!



#TokeyPB sebelah danis ni jana income dengan jual PB tahu berapa? Penah capai highest sale in a month 500,000 sales dengan income RM50,000! Sebulan ye bukan setahun. Income sebulan dengan jual PB! Katanya target sekarang nak 1 Juta Sales in a month!

Fuhhhh berkobar kobar okeh danis dengan semangat my dear mentor @cikcida.

Ops hari tu perut membuyong ni dah kurus and slim balek. Of course la pakai PB!

So yang kat luar sana nak jana income nak dapat duit lebih , jom kita jual "telur emas"! Telur emas atau nama laennya #PremiumBeautiful. Hasil mmg terbaek!


My bff mek yatie @missyatie88!

Dulu nak beli PB pon bukan maen lama danis follow up lepas tu sbb tak tahan menengok ku jual PB dengan lajunya sekarang die pulak yang jadi #TokeyPB ! Sales dah nak complete 180,000 mcm tu je . Sebab dulu takut sekarang berani mcm "harimau" dan "berdikari". She's my next diamond to be! Die boleh dikatakan tulang belakang danis dalam group business

Apa yang danis ajar kak syida ajar die ikut je sehingga lah dicanai canai dah dapat melancong percuma, income lebih gaji sebulan bekerja dan ada partners hampir seluruh Malaysia

Sekarang target next naek pentas sesama lepas tu buat tabung kereta! InsyaAllah dipermudahkan Allah. Good luck mek!

Ni kawan baek danis jugak namanya Anis Syahida. Dr sekolah menengah kami baek sehinggalah Allah masih panjangkan umur kami dan jodohkan kami utk erat dan bertambah erat melalui ukhuwah business.

Baru 4 bulan buat business tapi rakan kongsi dah merata rata. Danis rasanya tak sehebat anis. Die punye semangat luar biasa

Igt lagi bulan pertama income anis syahida ni hanya RM45.00 sbb takde modal. Tapi semangatnya luar biasa dan kuat semangat. Apa yang di ajar apa yang disampaikan A dibuatnya A. Walaupon umur sama, ego dibuang begitu sahaja sbb nak berjaya.

Alhamdulillah hanya suri rumah bermula dulu income puluh puluh sahaja anis dah maintain income RM2000 ke atas baru bonus/komisyen belum masuk untung runcit! Income mcm orang dah kerja opis 240 jam utk sebulan. Tapi masuk office/stokis 10-15 minit je sales dah ribu ribu! Fuhhhhhh

I lap you mek anis!



Thanks dear darlings! Thanks ida dari jauh datang kaut ilmu !

Alkisah mereka hanya mahu jadi tokey sabun dulu tapi sekarang dah tukar nak jadi #TokeyPB sbb kata mereka lagi best jual PB tiap tiap minggu pegi punch new sets utk customers tak sangka walaupon mahal sbb produk mmg terkenal dan berkualiti senang sungguh nak jual. Bonus bulan bulan pon bukan ratus ratus dah tapi ribu ribu ! Alhamdulillah ;)

Wajib utk beli PB dengan PremiumBeautiful Certified Agent! 



This is the fact!

Kami merupakan kumpulan pertama yg dapat sijil Premium Beautiful dari 'Sahajidah Hai O marketing'

Sebelum ni Hai O tak pernah keluarkan sijil official utk training PB. So kami adalah kumpulan perintis yg diiktiraf. Terbaek kan?

Ini utk membezakan kami dgn agent agent yg lain. Kami dah selesai training pb dgn hai o dan telah diiktiraf sebagai agen yg sah. Bukti dia sijil yg dikeluarkan khas oleh haio!



My beloved partners!




Sungguh rugi sape yang tak turun kutip ilmu yg mmg best sgt2! Bertindak tanpa ilmu ibarat kosong dan padah seterusnya jadi parah. Tapi sebab tak nak jadi kosong, padah dan parah, ilmu mcm mn nak jadi #PBtrainer kami paksa diri hadirkan diri jugak demi customer customer kami

Bukti sudah ramai dapat jual berpuluh puluh beratus ratus set premiumbeautiful begitu sahaja, dapat merasa income RM5000 ke atas, melancong percuma seluruh negara!

Itu yang dapat kami rasa. Apa yang kami rasa, kami nak jugak anda merasa. Lets be part of us! Sungguh tak menyesal!





Lots of Love...


nurwirdanis@gmail.com


0149202660

No comments:

Post a Comment