Saturday, 28 February 2015

4 hari sarung PremiumBeautiful terus SHAPING !

4 hari je sarung trus ada shape!
*wink wink wink* 

happy tak terkata! Vervaloi valoi beli one set!



Berminat untuk dapatkan Set PremiumBeautiful?
Boleh call/message/whatsapp Danis :)






Lots of Love....


nurwirdanis@gmail.com
0149202660

Friday, 27 February 2015

LATEST PROMO PB!




Ramai message danis nak mintak latest update atau latest promo #premiumbeautiful

Aura orang berpantang jadi yg pm ramai beno yg tgh berpantang. Mohla kite ! Hehe

Sila baca kat bawah
Jadi ahli je register RM50 sahaja

Beli satu set dapat cashback RM250 (include komisyen dan rebate) masuk account walaupon korang pakai utk diri sendiri.

Beli dua set dapat cashback RM1500 (include komisyen + free luminez skin care set + rebate + untung runcit) juga masuk masuk account walaupon korang pakai sendiri dan set extra belom lagi terjual.

Aaaand extra RM4500 special for those yg nak buat business mcm Danis trus jadi Sales Manager! Banyak benar kelebihannya yg ni kena story lebih sikit.

Jadi, jangan ler segan silu pm danis. Walaupon tgh berpantang, danis still on business
!








Lots of Love....
nurwirdanis@gmail.com

0149202660

Thursday, 26 February 2015

Pakai PB Corset Nampak Lagi Suweeeet!






Testimoni cik kak yg sweet mweeet! Dulu manis chubby skrg manis manis hot sbb dah slim melim hehe

Baju yg sm dipakainya. Dek penangan corset cap mercedes aka #premiumbeautiful dulu baju muat muat badan sekarang longgar kleng kleng ore klate kato hehe .

Aduh ruginya sapa sayang sgt kat lemak tertempek kat badan. Cik kak ni invest duit sehingga dapat result berbaloi baloi !



Lots of Love....
nurwirdanis@gmail.com

0149202660


Wednesday, 25 February 2015

Sebulan Trun 3Kg!





Penangan #premiumbeautiful

Sebulan trun 3kg
Kalo dua bulan tiga bulan?

Ayuh mek anis ayuh!!

Kiri dan kanan mmg dah jauh bezaaaa. Chaiyok mek moga makin slim melim hehe





Rentetan dari gmbar mek anis tadi. Asalnya lagi bambam taw meh danis tunjuk gmbr yg asal asal dulu hehe

Just nak remind kat kamu di luar sana jgn la terlalu sygkan lemak lemak tertampal di badan hehe !

Maghilah kito beli corset cap mercedes
!
 
 
 
 
 
 
Lots of Love....
nurwirdanis@gmail.com
0149202660
 

Tuesday, 24 February 2015

Testimoni Sabun Marine Essence





Lots of Love....
nurwirdanis@gmail.com

0149202660

Seminggu HILANG 5Kilo



Testimoni Danis sendiri :


Sebelum bersalin: 75kg
Lepas je bersalin: 70kg
Hari ke 9 brpantang: 65kg

•••••••

Hari ni dah hari ke 18?
Berat ku berapaaaa ya! Tak timbang lagi hehe

Mcm trun lagi nih. Apapon saya teruskan pakai #premiumbeautiful dan setkempisperut!





Berminat untuk dapatkan Set PremiumBeautiful?
Boleh call/message/whatsapp Danis :)






Lots of Love....



nurwirdanis@gmail.com


0149202660

Monday, 23 February 2015

Beli PremiumBeautiful Guna Kad Kredit


Sape ada card credit pon boleh beli one set #premiumbeautiful taw!!

Swipee jee bayar bulan bulan kat bank berapa ratus je. Korang confirm mampulah

Bulan depan dah naek hrga taw! So kalo yg nak beli tu cepat cepat beli sekarang sbb harga still muraaah lagi ni.

gmbr bawah ni testimoni #premiumbeautiful. Apa tunggu lagi?




Berminat untuk dapatkan Set PremiumBeautiful?
Boleh call/message/whatsapp Danis :)






Lots of Love....


nurwirdanis@gmail.com
0149202660

Sunday, 22 February 2015

Alang2 menyeluk pekasam biar smpai pangkal lengan.






Alang2 menyeluk pekasam biar smpai pangkal lengan.

••••••••••••••••••••••••••••••

Update sales my dearie partner.

13k total sales terkumpul sebelum raya cina, alhamdulillah hr ni dah trkumpul jadi 22k! Mcm mana boleh buat sales smpai puluh puluh ribu ni. Caranya mmg jadi tokey #premiumbeautiful dapat la merasa nikmatnya.

Bulanan punye bonus pon boleh tahan kalo jual dua tiga sets je dah sm dengan gaji sebulan degree holder taw! Ni jual baju dalam cap mercedess woo. Hehe Tak penat pon promote promote promote je kat wall sendiri.



Apapon tahniah opie!




Berminat untuk jadi Tokey PremiumBeautiful?
Boleh call/message/whatsapp Danis :)






Lots of Love....


nurwirdanis@gmail.com
0149202660

Saturday, 21 February 2015

Pakai Waist Nipper Perut Flat




Testimoni customer #premiumbeautiful yg pakai waist nipper sahaja sementara tunggu set long bra dan long girdle.

Sbb tu danis suggest pakai one set kalo nak body slim melim atau curvylicious. Ni pon customer bg feedback perut dah flat dan kempis tapi lelemaks naek berketul2 kat bahagian bra sbb pakai waist nipper sahaja. Customer mmg tak sabar nak pakai one set dah utk hasil yg kebabommm!

Apapon dari tak pakai langsung at least pakai waist nipper pinggang dah ada shape dan perut makin kempis. Wohhoooo!!



Berminat untuk dapatkan Set PremiumBeautiful?
Boleh call/message/whatsapp Danis :)






Lots of Love....


nurwirdanis@gmail.com
0149202660

Friday, 20 February 2015

Tokey PB dari Sabah in da house!


Nak seribu daya tak nak seribu dalih.

Kagum dengan semangat luar biasa my #tokeypb dari kl dan sabah nih! Dulu ehan kat sarawak skrg dah pindah kl and sorang lagi cikgu tieka still kat sabah tapi sanggup trun datang sini nak tuntut ilmu!

Alhamdulillah sales laju sungguh sungguh!


Jom bercuti free ke bangkok smbil kumpul bonus besaaar!


Lets make it happen! InsyaAllah!







Lots of Love....


nurwirdanis@gmail.com
0149202660

Thursday, 19 February 2015

Paha Kurus Pakai Long Girdle PB




Malam ni kite kongsi testimoni #premiumbeautiful ye!

Ni testimoni dari cik mek molek ehan. Nampak tak tang paha dah mcm loss inch kan and yg best alhamdulillah syukur senggugut dah hilang! Apapon kita ikhtiar dan hanya Allah yg menyembuhkan




Lots of Love....
nurwirdanis@gmail.com

0149202660

Wednesday, 18 February 2015

Malu Tapi Mahu

Kawan ambo: Danis sungguh ko nak nego mcm danis just byr ahli RM50 je? Murohnyoo!
Ambo: yoo sungguh murah jah nak jual pb dapat untung beratus ratus pon boleh! Tapi gak kalu nak wi lebih lagi wi semangat ada push factors gak start la ngn modal yg awak mampu. At least bila ada brg tangan, lagi cepat nak jual. Ore panggil push factors!
Ginila contohnya ada kedai tpi takde barang. Customer lalu depan kedai pon tak nak masuk sbb takde pilihan and tak de barang. Kita pon takpela kita tak tanggung risiko langsung sbb kita apply "konsep menunggu"
Taaapi kalu ada brg tangan cth sabun 10botol, kopi 10kotak, customers pon teringin nak tgk nak pilih brg sbb boleh tengok, boleh pilih, boleh try, boleh rasa! Nak jual pon senang! Hehe


Client ambo: oo lagu tu. Pehe pehe. Ingat nak jadi tokey pb supo danis!


Alhamdulillah maghi kito pakat nego tmbah duit, tambah silaturrahim. Sungguh saim lamo tok jupo maghi cari kito balek sbb nk beli brg. Molek kan lagu tu hehe

Tuesday, 10 February 2015

Silih Pilih : Nak Jadi Customer atau Ahli


*perbualan antara daku dan puan customer*

.......................................


Customer
: Thanks korset dah smpai kat tangan. Ni nak bagitaw, kawan akak ada sorang nak beli ‪‎premiumbeautiful‬ dgn awak nih satu set katanya.

Hamba: La kak, kalo kawan dah nak beli apa kata die beli ngn akak. Terus la wat business. Jadi ahli.

Customer: takpela tak minat business business nih. Tlg promote boleh la!

Hamba: kalau macam tu rezeki saya la kak semua untung komisyem rebate dapat kat saya. Ni saya baek hati nak "share rejeki" dengan akak je. Untung runcit dah RM***, rebate lagi, komisyen lagi. Kalau mcm tu dapat kat saya smua la kalo akak tak nak hehe. Lgipon byr ahli bukan mahal pon, RM50 jeeeee!!


* Sambil Kurus, Sambil Slim, Sambil Sihat, Sambil Kumpul Duit!








Lots of Love....

nurwirdanis@gmail.com


0149202660

Sunday, 8 February 2015

Oh My PremiumBeautiful !


HANDPHONE HARGA RM2000 = WARRANTY 1 TAHUN



BMW HARGA RM300,000 = WARRANTY 5 TAHUN

PREMIUM BEAUTIFUL HARGA RM2,400  = 'LIFE TIME WARRANTY'


MANA LAGI BERBALOI??



Jadi jangan beli handphone lagi...
jangan beli bmw lagi..

tapi beli PremiumBeautiful dulu taw!! Hehe






Lots of Love....
nurwirdanis@gmail.com

0149202660