Sunday, 22 February 2015

Alang2 menyeluk pekasam biar smpai pangkal lengan.






Alang2 menyeluk pekasam biar smpai pangkal lengan.

••••••••••••••••••••••••••••••

Update sales my dearie partner.

13k total sales terkumpul sebelum raya cina, alhamdulillah hr ni dah trkumpul jadi 22k! Mcm mana boleh buat sales smpai puluh puluh ribu ni. Caranya mmg jadi tokey #premiumbeautiful dapat la merasa nikmatnya.

Bulanan punye bonus pon boleh tahan kalo jual dua tiga sets je dah sm dengan gaji sebulan degree holder taw! Ni jual baju dalam cap mercedess woo. Hehe Tak penat pon promote promote promote je kat wall sendiri.



Apapon tahniah opie!




Berminat untuk jadi Tokey PremiumBeautiful?
Boleh call/message/whatsapp Danis :)






Lots of Love....


nurwirdanis@gmail.com
0149202660

No comments:

Post a Comment