Sunday, 1 February 2015

Corset untuk Ibu Berpantang



TESTIMONI IBU BERPANTANG DENGAN PREMIUMBEAUTIFUL

"Syida nak share sikit pengalaman Syida dengan 'Premium Beautiful' semasa berpantang. Serius terkejut dengan kesan Premium Beautiful.

Lepas bersalin Syida tak terus pakai 'Premium Beautiful' ni, maklumlah Syida bersalin czer so plan nk bagi masa sikit sampai betul2 ok. Tapi bila kita czer ni selalu rasa tk selesa dkt perut terutama masa berjalan dan masa nk bangun duduk. Sebab rasa perut tak kemas n masih rasa ngeri nak gerak2.

Jadi syida terfikir, kalau ada sesuatu yg boleh pegang perut kita biar kemas mesti selesa nk bergerak. Masa ni la terfikir kn 'Premium Beautiful'. Masuk minggu ke-2 Syida cuba2 pakai. Tapi tak pakai full set. Just pakai 'waist nipper' je dulu. Alhamdulillah sangat selesa nk bergerak dan rasa confident bila ada PB yg pegang perut kita dgn kemas. Minggu ke-3 lebih kurang syida try pakai full set Premium Beautiful.. time ni rasa berbeza dan kesan memang terbaik dan sangat-sangat yakin nak bergerak. Sampai boleh lupa dkt perut tu ade tempat operate.

Lagi mengejutkan berat badan Syida.. last timbang 85kg lepas bersalin now dah 65kg.. wow memang teruja. Lebih dari 15kg kn. Tapi Syida kira minggu pertama dan kedua berat badan turun dalam 5kg.. bila start pakai Premium Beautiful dia lagi cepat turun sampai 15 kg in 2 weeks..

Bercakap tentang body shaping, Premium Beautiful is the best. Syida sedang menghampiri bentuk badan asal sebelum mengandung.. insyaAllah dalam masa terdekat akan kembali kn bentul badan asal."



Lots of Love


nurwirdanis@gmail.com
0149202660

No comments:

Post a Comment