Wednesday, 4 February 2015

Jom Bercuti Free ke Bangkok


Last pegi bangkok ms tu danis kecik kecik lagi. Dah lama dah. Tapi kali nie excited sangat sbb dapat ticket free bercuti ke bangkok dengan gemg geng muda remaja and kepala gila gila. Serious best jejalan ramai ramai.

Nak bgtaw bukan dapat ticket free je tapi semua ditanggung even transport, hotel, makan minum tak perlu nak fikir. Duit shopping pon boleh je kalo tak nak usik duit simpanan atau duit gaji yg disimpan senang jeeee seriously guna duit hasil *Projek Bangkok FREE* yang semudah ABC.

Yang nak tahu cemana lahai projek *jom bercuti free ke bangkok* meh la bisik bisik kat danis ye sempat lagi zaman teknologi ni kite maen whatsapp jeeee!

Lots of Love

nurwirdanis@gmail.com
0149202660


No comments:

Post a Comment