Friday, 27 February 2015

LATEST PROMO PB!




Ramai message danis nak mintak latest update atau latest promo #premiumbeautiful

Aura orang berpantang jadi yg pm ramai beno yg tgh berpantang. Mohla kite ! Hehe

Sila baca kat bawah
Jadi ahli je register RM50 sahaja

Beli satu set dapat cashback RM250 (include komisyen dan rebate) masuk account walaupon korang pakai utk diri sendiri.

Beli dua set dapat cashback RM1500 (include komisyen + free luminez skin care set + rebate + untung runcit) juga masuk masuk account walaupon korang pakai sendiri dan set extra belom lagi terjual.

Aaaand extra RM4500 special for those yg nak buat business mcm Danis trus jadi Sales Manager! Banyak benar kelebihannya yg ni kena story lebih sikit.

Jadi, jangan ler segan silu pm danis. Walaupon tgh berpantang, danis still on business
!








Lots of Love....
nurwirdanis@gmail.com

0149202660

No comments:

Post a Comment