Tuesday, 10 February 2015

Silih Pilih : Nak Jadi Customer atau Ahli


*perbualan antara daku dan puan customer*

.......................................


Customer
: Thanks korset dah smpai kat tangan. Ni nak bagitaw, kawan akak ada sorang nak beli ‪‎premiumbeautiful‬ dgn awak nih satu set katanya.

Hamba: La kak, kalo kawan dah nak beli apa kata die beli ngn akak. Terus la wat business. Jadi ahli.

Customer: takpela tak minat business business nih. Tlg promote boleh la!

Hamba: kalau macam tu rezeki saya la kak semua untung komisyem rebate dapat kat saya. Ni saya baek hati nak "share rejeki" dengan akak je. Untung runcit dah RM***, rebate lagi, komisyen lagi. Kalau mcm tu dapat kat saya smua la kalo akak tak nak hehe. Lgipon byr ahli bukan mahal pon, RM50 jeeeee!!


* Sambil Kurus, Sambil Slim, Sambil Sihat, Sambil Kumpul Duit!








Lots of Love....

nurwirdanis@gmail.com


0149202660

No comments:

Post a Comment