Sunday, 1 March 2015

Closing February 2015



Mommy so proud dgn progress anak2 hehe tahniah Ehan Anne Raeihan total group sales semalam sajok close RM11,000.

Siang hri keje, bila ada luang spent 2-3 jam je utk business. Alhamdulillah dapat buat sales sebulan lebih 20k kalau mcm ni gayanyaa

Alhamdulillah! Semalam katanya 8 orang new partners register dgn punch berset set pb corsef, bioseleza, mineral coffee dan garlic!

Danis suke tengok die promote. Katanya dulu langsung tak reti promote tiru ayat danis je tapi sekarang sekali die promote wah berduyun duyun orang pm nak beli bukan setakat pm tp kebanyakannya close smpai naek cramp duk balas msg.

Even duk jauh kat sabah sbb kita kan ada medium nak promote yg zaman lening ni guna facebook je mmg setakat ni dalam sebulan dah 14sets pb trjual! Semalam saje 4sets pb customer order fuhhh! Hari ni lagi 3sets nak punch! Trus complete Sales Manager dlm masa sebulan tunggu dapat bonus besyar la bulan depan and free ticket ke bangkok!

Tahniah mek Atieka Liyana our tokeypb sabah! Weewit! Hehe


Ni sorang ahaha Anis Syahida Che Nordin hari hari message supo nge gewe doh ngan semek ni sorang.

Semalam semek ni message "mek, neves ni esok insyaaallah lebih 6k nak settle sales esok! "
Tanya balek 6k ko 10k ? Haha
Katanya tu malas nak oyak lagi tapi lebih 6k tunggu esok deh takut tamboh tamboh lagi.
Ni hantar gmbr purse smpai xmuat nak tutup penuh duit customers order!

Alhamdulillah berkat sangka baik mek anis nak close sales lebih 12k! Woot woot suri rumah ni mmg hot sungguh !!


Nah tiket bangkok free satu mek! Confirm!





Hebak hebak ore klate sek kito hehe sapa habes stok korset kat stokis kb sempat punch 1setbjah out of 4. Pahni kena berlumba molek wi daaaang! Sian customer teriok nak pakai pb hehe

12,000 sales maen maen jah ter! Debor kawe hehe
!



Lots of Love....
nurwirdanis@gmail.com

0149202660

No comments:

Post a Comment