Thursday, 5 March 2015

How To Wear PB

How to wear PB



Cara nak pakai corset Premium Beautiful ni sangat mudah & boleh dilakukan sendiri di rumah tanpa bantuan orang lain. 

"Penting untuk memakai Premium Beautiful dengan cara yang betul bagi mengelakkan ketidakselesaan dan kesan yang kurang optimum. Sila dapatkan nasihat dari agent Premium Beautiful yang terlatih untuk memastikan anda memakai Premium beautiful mengikut cara yang sepatutnya"

So bagaimana cara yang betul pemakaian Premium Beautiful?
Untuk membantu anda memakai Premium Beautiful dengan cara yang betul, Danis akan tunjukkan cara pemakaian Premium Beautiful mengikut aturan seperti dibawah :)
Jom kita cuba...

STEP 1 : LONG GIRDLE
Cara pemakaian long girdle premium beautiful



Kita mulakan dengan cara pemakaian 'Long Girdle'



(1) Lipatkan bahagian pinggang dan dan kaki seluar dalam

(2) Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa

(3) Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas

(4) Perbetulkan kedudukannya agar selesa



Tips : Untuk mudah pakai Long Girdle ni, mula-mula bukak kaki besar sikit, ala2 kekuda gitu.. lepastu goyang-goyangkan pinggul kita macam kita berjoget2 & lompat2 sikit sambil tarik girdle ni ;) mula-mula memang rasa ketat sikit. Lama kelamaan pemakaian Premium Beautiful akan menjadi semakin mudah

STEP 2 : LONG BRA


Cara pemakaian long bra premium beautiful



Seterusnya, cara pemakaian Long Bra

(1) Tundukkan padan 90 darjah dan sarungkan bra ke badan dan letakkan payu dara ke dalam cawan bra (pastikan semua daging payudara masuk cantik ke dalam cup bra
(2) Lekatkan cangkuk di bahagian belakang
(3) Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke hadapan (masukkan ke dalam cawan bra).
(4) Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa.

(5) Betulkan kedudukan bra


Tips : mula2 mmg susah sikit sbb long bra masa tu ketat lagi & kita pun tak biasakan. maybe kene ada sumone yg kene tolong pinkan untuk permulaan. Tapi jangan risau bila badan kita dah mengikut acuan dah mudah untuk kita pin kan sendiri.. ni pengalaman saya laa kan ;)



STEP 3 : WAIST NIPPER
Cara pemakaian waist nipper




Dan yang terakhir, cara pemakaian Waist Nipper
(1) Lekatkan kesemua cangkuk(patut berada di tulang rusuk kiri badan)
(2) Betulkan kedudukannya dan pastikan 'rama-rama' diamond terletak di tengah dada
(3) Tarik tali pelaras sehingga kemas dan memegang badan dengan selesa
(4) Tahan nafas dan cangkukkan ke depan. Pastikan ianya selesa



Tips: Make sure bahagian tali yang dekat belakang tu selari dengan tulang belakang kita.
Kalau ada yang masih kurang faham, boleh hubungi Danis untuk khidmat nasihat. InsyaAllah
Danis akan cuba membantu



Jom Sama-sama jadikan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL corset ni sebahagian dari rutin harian kita. 

"It is good 4 your health and brings BEAUTY too"

Berminat Mendapatkan Premium Beautiful anda yang Pertama? Jom hubungi Danis sekarang.. 
Harga istimewa menanti anda
 
0149202660 


Pesanan:
 Sesetengah orang mungkin mendapati agak susah untuk menyarungkan PB untuk kali pertama. Ini kerana kita masih belum biasa lagi dan badan kita masih belum betul-betul mengikut acuan PB. Tapi jangan risau teruskan pemakaian dan percayalah ia tak lama, bila dah masuk hari ke 2 atau ke 3, pemakaian Premium Beautiful menjadi semakin mudah dan selesa berbanding permulaan. Tak percaya? jom kita cuba :)

No comments:

Post a Comment