Tuesday, 1 September 2015

Bangkok Cancel Ganti VIETNAM


Assalamualaikum 

Dah lama tak mencoret di blog kepunyaan sendiri. 
Alhamdulillah berjumpa lagi kita untuk pos kali ni. 
Terima kasih buat kawan kawan yang sudi untuk membaca entry danis kali ni. 

Sepatutnya bulan August bulan kami para usahawan
 SHOM berangkat ke Bangkok yang merupakan 
trip yang ke 6 danis dapat secara percuma.
 Tetapi malangnya disebabkan atas sebab sebab
 tertentu dan kejadian "bombing" yang berlaku, 
SHOM memutuskan untuk membatalkan trip ke Bangkok. 

Bersyukur sangat company sangat menitik beratkan 
keselamatan kami para usahawan SHOM sehingga company
 sanggup kerugian lebih 2Juta dan tak pernah menghampakan kami 
dengan menggantikan dan "meng-upgradekan" trip
 ke Vietnam aka Syurga Shopping. 

Ya Allah! Kami kat sini langsung tak sedih sbb apa semua 
pakat duk celik mata duk semangat nak melancong dan shopping kat Vietnam. 

Tapi sebelum tu kan, nak godek godek la the most visited places 
kat Vietnam atau tempat menarik yang bakal kami kunjung. 

Harap harap la tempat yg listed 
dalam entry ni betul katanya. ahaaa gitew kan. Konfiden danis hehe. 


1) NHA TRANG


Nha Trang

Nha Trang adalah bandar peranginan paling popular tepi pantai Vietnam yang terletak sepanjang teluk kedua dan paling indah di negara ini. Bandar ni mempunyai lebih kurang 300.000 penduduk . Ia juga merupakan pusat selam skuba Vietnam. 

2) MEKONG DELTA

Mekong Delta


3) MUI NE

Mui Ne


3) SA-PA TERRACE

Sa Pa Terraces

4) PHU QUOC

Phu Quoc


5) HOI AN

Hoi An


6) HANOI

Hoan Kiem Lake


7) THIEN MU PAGODA

Thien Mu Pagoda


8) HA LONG BAY

#1 of Tourist Attractions In Vietnam


9) HO CHI MINH CITY'

Ho Chi Minh City


10) HUE

Hue

Biasalah Mr Google yang senang untuk jadikan tools utk korek segala info.
InshAllah kami akan berlepas ke Vietnam pada 17-21/September 2015. 4 hari 3 malam di sana. Tak sabar rasanya nak jalan jalan sakan dengan geng #PINFamily. Mmh confirm havoc la !
Next FREE TRIP kami bakal ke OSAKA. So siapa yang berminat melancong dan nak dapatkan percutian percuma boleh la untuk tahu details dengan Danis. Danis akan tunjukkan caranya.
Untuk keterangan lanjut boleh pm danis 0149202660
email: nurwirdanis@gmail.com
Lots of Love....
 




No comments:

Post a Comment