Friday, 4 September 2015

OSAKA DESTINASI PERCUMA




Incentive Trip Begin to OSAKA  : Starting August till November 2015

Dulu hanya dapat tengok gambar kawan kawan yang belajar kat Jepun je.
 Pokok sakura pun tengok melalui gambar yng kawan post kat facebook. 
Dalam hati dulu mmg mengidam je la mampu, 
nak pergi sendiri dengan own expenses memang tak mampu. 

Seriously tak mampu even kita boleh je dapat tiket murah.
 Tiket memang la murah, tapi bila sampai sana?
 Takkan nak jimat sungguh sungguh. 
Mesti la nak "heaven" gak kan? 

Alhamdulillah, tak sangka rezeki Allah tu luas.
 Kali ni SHOM tawarkan destinasi dan pelancongan percuma ke OSAKA, Japan!
 MashaAllah happy sungguh dalam hati nie nak nompat bintang
 pon hado tambah tambah dapat DUA TIKET FREE. 
Setakat nie SHOM sentiasa tawarkan pakej pelancongan percuma yang best best. 
Tak pernah tak best. 

Buat pengetahuan korang, ni salah satu reward dari company hasil tungkus lumus pulun sakan. Business dahla dapat bonus, dapat lagi tiket percuma melancong. 
Thank you so much SHOM!

TIKET FREE 1 : Untuk diri sendiri
TIKET FREE 2: Untuk abang sayang 

InshAllah bukan berdua, mungkin ramai kali ni akan turut serta dari kumpulan danis sendiri.
 Doakan semoga dipermudahkan semuanya. 

Okey, untuk menambah keterujaan nak pergi sana
Jom kita tengok apa yang BEST kat OSAKA ni


No.1
Kansai International Airport. 
Orang cakap airport ni modern sungguh sebab terapung atas laut. 
Ish ni yang bikin tak menahan nak pergi sana!

Man Made - Osaka Castle  Japan Wallpaper


No.2
OSAKA Castle
Biasanya ni tempat paling famous kalo pergi sana dan tak sah kalo tak amek gambar berlatarbelakangkan bunga sakura yang sungguh indah itu. 



No.3
Japanese Food
Buat Sushi Lover, ni memang tempat yg tepat la kan. 
Tapi lakiku tak tahula macam mana naseb die coz he mmg tak penah telan bnda lagu nih :p


No.4
Kimono!
Haaa rasa mcm dah boleh bawa tepung gomak pakai sekali kat sana wakaka mmg opera habes lah. Kalah minah atas ni hehe




No.5
Universal Studios!
The Wizarding World of Harry Potters yg salah satu tempat kami akan jejaki. 
Walaweh syoknyeee!
Rasa macam nak terbang terbang cam harry poter dah weh. 
Cantik gile kan dalam gambar ni. Ya Allah tak sabarnya nak smpai!



Banyak lagi tempat yang kami akan lawati:
Antaranya
Kaiyukan AQUARIUM

The Tempozan Ferriz Wheel

Itu je la yang serba sedikit tahu dengan OSAKA menggunakan bantuan Mr.Google

What i can say is!
SHOM mmg takkan hampakan kami 
Para PINWellness Consultant untuk merasa :

1. 5Star Treatment
2. Penginapan, Makanan Halal, Pengangkutan ditanggung sepenuhnya
3. Free Flight Ticket

JOM OSAKA !
sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Pelancongan Percuma ke OSAKA  
boleh pm/whatsapp Danis untuk keterangan lanjut di: 0149202660




Lots of LOVE...


No comments:

Post a Comment