Sunday, 6 September 2015

Penjual Premium Beautiful Merana ?




Betul ke penjual penjual PremiumBeautiful merana? 
Merana apa kes?
Merana sebab tak terlayan permintaan yang super duper tinggi 
smpai tak menang tangan, 
sampai terpaksa buka cawangan seluruh Malaysia,
smpai tak larat nak bungkus masuk kiriman dalam kotak dan...
smpai tak tahan menengok jumlah pendapatan setiap bulan
 hasil jual premium beautiful secara online. 


Merana dapat income berbelas ribu? 
Waaah ayat tak menahan ye. hehe 



Jangan sakit hati .
 Jangan merana tengok kita duk jual sakan. 
Mari la sama sama jual.
 Bak kata jadi PIN Wellness Consultant 
ni memang beruntung sangat sangat lah.


Dah berbelas tahun #PremiumBeautiful kat pasaran Malaysia 
even sekarang dah smpai ke luar negara Brunei Indonesia Singapura dan lain lain.
 Demand mmg tak pernah putus, malah tak pernah henti henti orang nak. 





Lelaki gagah perkasa pon boleh jadi PremiumBeautiful Specialist. 
Tak ada masalah. Asalkan tahu tips, cara dan strategy. 
Semuanya di ajar ketika Wellness Coaching.
 100% jaminan sesiapa yang decide nak jadi PremiumBeautiful Specialist 
memang akan di - guide sepenuhnya dan 
tentunya takkan dibiarkan terkontang kanting. 




Antara PIN Wellness Consultant yg awesome!
 Promote Online dua tiga jam je. Kumpul orders then punch card kat stokis! 
Fuhhh berpuluh puluh sets terjual dalam masa sehari.
 Contoh WAHM with SHOM atau Premium Beautiful Specialist.

Sebab tu ramai buat side income PremiumBeautiful Specialist
 malah dah ramai yg buat fulltime sbb puas hati sgt dgn gaji yg SHOM provide. 
Tak pernah lagi la SHOM buang agent.
 Senang je, as long as kita active, kita buat sales,
 gaji dr SHOM zupp zupp masuk dlm account! 


Buat kawan kawan, decide the best! 
Nak jadi tokey PB ni mmg income best. Tapi kena buat la. 
Jangan tak promote. Jangan tak buka mulut. 
Kalo malas mmg ByeBye la jawabnya.
 Buat mereka yg rajin, nak merasa gaji kedua ke,
 boleh la risik risik macam mana nak jadi
 PremiumBeautiful Specialist atau PIN Wellness Consultant yang berjaya .


FIRST BONUS RM5000 even satu set pon belom terjual!
 For details, boleh la tanya danis ye 




Lots of Love....
 

nurwirdanis@gmail.com
0149202660
wink emoticon

No comments:

Post a Comment