Sunday, 20 March 2016


Sayaaaang semua #PINsisters! ๐ŸŒน๐Ÿ’‹
Doakan kami jadi usahawan kaya jiwa, kaya harta, berjaya dunia dan berjaya akhirat. 





Wednesday, 16 March 2016

SuriRumah Bercuti Percuma Di Luar Negara




3tahun berniaga bersama. Boleh dikatakan kami antara yang masih muda mengutip peluang emas bersama SHOM! Ketika muda la kita nak bekerja keras dan gapai impian
...
Masa trip Osaka hari tu, rasa kagum sungguh sebab ada qualifiers yang berumur 60tahun lebih dari Brunei turut sama melancong bersama. Apa yang mereka kongsikan mereka cakap just 'ubah minda dan cara kita berfikir'
...
Maksudnya minda kita yg akan drive tindakan kita. Ramai yg belum mampu menewaskan minda dan cara kita berfikir. Sebab tu kita selalu stuck dlm sesuatu perkara. Ada sorang makcik ni ibu tunggal dari perak. Umur dah hampir 60 tahun. Semua perkara dia lakukan sendiri. Drive jauh2 pun dia buat sendiri. Dia tak tunggu untuk org bantu baru dia buat. Dia buat sebab dia nk cari rezeki utk anak2 dia selagi dia mampu buat sendiri dia akan lakukan sampai jadi. Kagum sangat rasa dan kalau nak dibandingkan diri sendiri, mak cik tu lagi kuat dan berdikari
...
Kalau mereka yg dh berumur pun mampu melakukan sesuatu yg luar biasa, apa kurang kita. Malah kita yg masih muda ni ada banyak lagi kelebihan dan rugi sangat kalau kita tak gunakan sepenuhnya peluang dan kudrat yang ada utk berusaha sungguh sungguh, tolak semua alasan ketepi, tarik semua semangat kehadapan dan InsyaAllah kejayaan pasti hadir utk kita
...
Yang lagi kagum dan danis nak bgtaw korang, makcik2 ni semua mmg org2 kampung. Bukan rupa mak-mak datin ye dan mereka belum pun CDM. Hanya usahawan biasa yg baru bermula dh terus qualify dapat tiket melancong percuma ke Osaka. Subhanallah hebat sangat. Kalau nak seribu daya, kalau tak hendak seribu dalih. 

Kita dalam kategori yang mana?
www.wirdanisradzali.com





Nak KURUS dalam Tempoh SEBULAN?


Kenapa Wajib Pilih Set Kempis Perut?

Ramai nak kurus dan nak perut kempis tapi masih gagal mendapat hasil yang memuaskan hati kerana belum jumpa cara yang sesuai. 

Nak Kurus dan Perut Kempis perlulah mengamalkan diet seimbang dan sihat secara semula jadi tanpa perlu makan PIL KURUS yang kemungkinan membahayakan kesihatan.

Kami ada produk semulajadi yang terdiri daripada bahan semulajadi, tanpa bahan kimia dan selamat 100% untuk dimakan. Dan kami namakan ia sebagai Set Detox atau Set Kempis Perut yang boleh membantu anda menurunkan berat badan dan mengurangkan inchi pada badan secara semulajadi dan selamat! 

Set Detox / Set Kempis Perut kami terdiri daripada: 
✔️ MineralCoffee 
✔️ BV Alfafa
✔️ Garlic Tablet 

KELEBIHAN SETIAP PRODUK SET KEMPIS PERUT

1. BV Alfalfa 

- menyahtoksid
-menggalakkan sistem penghadaman yang baik
- mangALKALIkan badan
- menghilangkan bau nafas
-meningkatkan fungsi imuniti badan
- mengurangkan haba dalam badan yang berlebihan
- menambah darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen ke seluruh badan.

2. Hai-O Garlic Tablet 

- menurunkan kandungan lemak dan kolesterol dalam darah
- mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis
- menghalang pembekuan darah, mencegah trombosis
- membantu fungsi penghadaman, melegakan perut kembung, dan ulser peptik
-membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit
-membantu menyelaras gula dalam darah
- menggalakkan peredaran darah dalam badan

3. Mineral Coffee 
-menghilangkan keletihan fizikal dan mental
- minyingkirkan toksin dalam badan
- membantu mengawal rasa lapar
- sesuai untuk pesakit diabetes, darah tinggi, sakit jantung, sembelit & migrain

Mengandungi.. 

* 70-80 jenis mineral semulajadi dan elemen surih
* kaya dengan anti-oksida
* Rendah kalori, hanya 56kcal
* Tiada gula tambahan

**************************************
Cara makan:

Pagi
1 sachet Mineral Coffee
2 Garlic tablets

Tengahari
BV Alfalfa (selepas lunch)

Petang
1 sachet Mineral Coffee 

Malam
BV Alfalfa (selepas dinner)
2 Garlic tablets

**************************************

Jangan risaw! Impian anda untuk memiliki badan idaman mampu direalisasikan dengan SET KEMPIS PERUT terbaik kami yang harganya juga sangatlah berpatutan!!


Dapatkan segera set kempis perut dengan hanya RM160 sahaja (exclude postage). Tindakan yang cepat mampu menghasilkan keputusan yang mengagumkan. Orang lain dah cuba, anda bila lagi.

Whatsapp ☎️ 0149202660
www.wirdanisradzali.com








Monday, 8 February 2016

Osaka, Tunggu Kami Datang!

Tak sangka jugak dapat langkah kaki ke Japan.
Ingat dulu mana la nak merasa semuaa nih. Alhamdulillah, Allah atur elok dah.
 Dapat juga merasa melancong ke oversea, PERCUMA pulak tu.
Dulu imagine dapat first bonus RM4500 je, tak sangka dapat reward dari company
pegang tiket percuma melancong ke Osaka!
 
Alhamdulillah. Syukur sangat sangat.
 
Katanya cuaca pada hari tersebut antara 0 - 9*C
Jadi mmg kena pakai coat dan kena la standby lotion, maflaa, lipgloss dan kasut/boot yang selesa so takde la mek danis menggigil kesejukan kat sana. hehe
* maafkan daku kerana jakun sedikit eh banyak haha
 
InshAllah 22hb februari kami akan terbang menaiki pesawat
MAS/CathayPacific Airways to Osaka Japan dan
akan mendarat di Airport Kansai.
 
3 tempat/Bandar yang akan kami  jalan jalan
 iaitu Osaka, Kyoto dan Kobe!
3 sekaligus dah bukan setempat jeee. Syok!

 
 




Kebiasaanya bila travel dengan SHOM, sampai je ke mana mana negara yang kami jejaki, kita takkan check in hotel lagi tapi terus pegi jejalan sebab memang tujuannya nak berjalan lagipon kita mmg tidur je dalam flight.
 
FIRST PLACE: KYOTO KIYOMIZU TEMPLE
 
So, tempat pertama sesampainya kami kat sana ialah Kyoto Kiyomizu Temple yang merupakan tempat suci Buddha Jepun dibawah senarai Unesco pada tahun 1996.
 


 
SECOND PLACE : NISHIJIN KIMONO CENTRE
 
 
 
Gedung Nishijin Kimono yang terkemukadi daerah Kyoto semenjak 1000 tahun dahulu. So kami akan tengoklah cara bagaimana untuk memakai kimono dengan sempurna.
Agak2 ada tak yang nak jadi minah jepun pergi nnati?hehe
 
THIRD PLACE : GION STREET
 
 

Gion Street terletak di daerah Kyoto pada permulaanya dikenali sebagai tempat pelancong untuk melawat dan memberi penghormatan kepada keramat Yasaka pada abad pertengahan. Kemudahan ia  dikenali sebgai kawasan kesenian perempuan dipanggil Geisha. Terdapat banyak kedai makanan dan minuman besera persembahan tarian tradisional.
 
Malam baru la kami check in Hotel
 
IMPERIAL HOTEL OSAKA
 
Khabarnya satu malam hotel ni charge RM1500/day.
Memang sangat bertuah kami dapat menginap di hotel mewah yang SHOM sediakan untuk kami.
 


4TH PLACE : OSAKA - UNIVERSAL STUDIO
 
Ni yang best sebab kat sini boleh jadi macam kanak kanak ribena. Tapi daku tak tahu still ada keberanian ke idok untuk naik roller coaster. Kalau dulu daku redah je, sejak ada dua anak ni darah gemuruh mula bercambah hehe
 
 
 
 
Tapi mmg rugi kalau tak naik all the rides nih.
 
5TH PLACE : SHINSAIBASI
 
 
 
Haa ni the best place to visit jugak sbb boleh shopping sakan.
So stay tuned for the barang barang hasil shopping-an ye! hehe
 
Bila kami sampai di Kobe, so kita akan bermalam di Hotel Portopia Kobe
 
 
 
6TH PLACE : MASJID TERBESAR KOBE
 
 
 
 
 
7TH PLACE : SANDA PREMIUM OUTLET
 
 
Ni lagi tempat berhantu. Rasanya ramai nak kena azan sebab tak sedar diri duk melontar peluru smpai kering kehkeh. So ada yang nak mengirim boleh la contact mek danis ye!
 
So ini antara tempat yang bakal kami lawati, biasanya banyak lagi yang akan kami singgah.
Time GALA DINNER / Sakura Night di Hotel Portopia, Kobe ada tema yang nak kena follow nih iaitu 'Japanese Orientated Costume'. Mesti dah kena fikir nak pakai apa. Pakai Sailormoon okey tak hehe
 
 
Serius, memang tak sabar sangat sangat. Moga Allah permudahkan segalanya.
Harap takde la yang tercicir barang nak pegi sana. Kena buat checklist molek molek :)
 
Okey. Itu sahaja. Thanks sebab baca smpai habes taw.
 
0149202660
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 



 

Cara Nak Dapatkan Unlimited Broadband

Alhamdulillah Settle akhirnya!
Lebih kurang 2 minggu lagi kami para Dolomite Team
dan PIN Master Mind akan Fly ke Osaka (Our Free TRIP) dengan SHOM.
 
Memang duk terfikir nak travel nnti nak pakai Roaming Usual Telco kami ke mcm mana nanti garu kepala nak bayar bill kami yang bukan seratus dua tapi ada cecah sampai RM600.00
 
Terima kasih sangat sangat la buat my cousin www.cikcida.com yang bagi guideline untuk kami untuk cuba Samurai Wifi yang available dekat Jepun dengan harga yang sangat berpatutan.
 
So takde la ada yang sentaap atau muka murung sebab takde internet.
 Of coursela nak kena ada sebab nak post gambar2 cun cun kat sana. Ewaaah! hehe
So Alhamdulillah, sepupu Danis atau our master sifoo
 bagi cadangan untuk guna dan google Broadband Provider iaitu Visiondata
 
 

Wifi nie kita boleh share dengan 5 users.
So lagi ramai guna lagi la cepat habes data dan habes battery.
 Untuk lagi efektif, better guna dua orang sahaja pakai sangat sangat okey!
 
VisionData sediakan khidmat insurans RM12/day
 sekiranya takut ada kerosakan dan kehilangan kalau tak denda RM700.
Ada Powerbank juga untuk disewa RM4/day
So kita tekan je Book Now ---> Then Fill Up the form yang ada pada website.
Dan dia akan calculate terus total cost yang diperlukan
Average untuk satu wifi for 6days sewa lebih kurang RM246
 
Kita boleh pick up dan hantar device dekat 4 places ni:
Antaranya ialah
 
1. Mont Kiara
2. MidValley
3. KLCC
4. KLIA
 
Tapi better booking dulu lebih kurang 2 minggu sebelum
fly sebab takut device habes.
Siapa cepat dia dapat!
 

 Nanti tekan je kat BOOK NOW!
 yang belah kanan page dan follow je instruction seterusnya.
 


Biasanya kita boleh collect device one day sebelum fly ke
 destinasi dan kena hantar balek one day after lepas smpai Malaysia.
 
Apa pon untuk details dan keterangan lanjut, korang boleh google dekat Visiondata (M) Sdn Bhd, Sebab Danis nak bagi link tak dapat dah sebab their website moved. Semoga membantu korang yang nak fly Oversea taapi nak dapatkan internet dengan harga yang murah dan berbaloi.
 
Thank you for reading!
 








Sunday, 7 February 2016

Jom Gi Jale Beijing! Free Jahhhh

 

2 minggu lagi bersamaan 22 februari 2016 kami akan berangkat ke Osaka, Japan.
 

 
Tapi belum lagi cecah tapak kaki ke Osaka, dapat lagi good news yang mana 1000 TIKET PERCUMA untuk direbut MELANCONG PERCUMA KE BEIJING!
Tudiaaaa!
Eksaited sangaaat okey sebab InshAllah bukan satu bas kami bawa,
 tapi bakal bawa 3 Bas Penuh dengan PINPreneurs. Moga Impian jadi kenyataan!
Aaamin Aamin Ya Rabb 
 
 
 
Dahla PERCUMA!
5 Star Treatment pulak tu
Free Pengangkutan
Free Penginapan
Free Makan
Company bagi lagi duit poket
Cuma standby duit shopping sahaja
 
Itupon guna duit bonus bulanan yang company bagi
Alhamdulillah. Nikmat!!
 
So jangan la lepaskan peluang peluang sebaab
Dapat Tiket Percuma Ke Beijing
ibarat One Stone Many Birds
 
 
 
Confirm Pengalaman Dapat
Kenangan Manis Seumur Hidup
Bonus Business Berganda2
 
Beijing InshAllah akan jadi Negara ke 2 bumi China, Danis Jejak.
Dulu berpeluang melancong percuma ke Shanghai. Memang beruntung sangat2 jadi salah seorang Usahawan SHOM sbb dapat insentif dan kelebihan macam ni. Kalau tak jenuh jugak nak kumpul duit untuk melancong. Kalau dapat pun, mesti kena book tiket sehabis murah, pilih hotel budget dan kena jimat berbulan bulan sbb nak stanby duit shopping dan transport kat sana.
 
 
 
Tapi melancong dengan SHOM tak perlu fikir dah. Bagi Travel Agent yang layan kita from A-Z.
Bab tiket, bab hotel, bab makan, tak perlu risaw. Semuanya diorang sediakan secara percuma dan tak perlu bayar satu sen pon. Kerja kami, jalan, amek gambar, lompat sana sini, huhahua dan makan makan. Hehe
 
Danis tak tahu sangat tempat menarik kat sana, tapi antara keajaiban dunia yang ada dekat sana ialah Great Wall China. Yang memang antara tempat yang famous orang kunjung dan sangat sangat cantik.
 



 
Harap harap bila sampai sana ,
dapat la jumpa Panda! hehe
 
 

Kepada kawan kawan yang nak meras juga apa yang danis dapat sebelum ni dan nak grab
pengalaman melancong percuma ke Beijing atau
ingin menjadi seorang usahawan dengan income stabil secara berterusan tanpa henti bermula dengan 3 angka - 5 angka setiap bulan, Danis nak berkongsi
peluang dengan kawan kawan untuk sama sama menyertai
PIN dan Projek Kunci PIN!
 

Projek Kunci PIN akan kami dedahkan cara bagaimana nak jadikan
perniagaan ini sebagai satu kerjaya yang 'serius' untuk anda.
Tujuan utama Projek Kunci PIN adalah untuk melahirkan usahawan yang dibimbing oleh
kami akan mempunyai pendapatan tetap yang kukuh hanya melalui perniagaan.
Tak perlu risau kalau hari ni kita tiada asas pun untuk berniaga kerana
semuanya akan disediakan baik dari segi latihan perniagaan yang percuma, personal business coaching, business tolls, online group support dan sebagainya.
 
Tiada syarat yang ketat untuk anda menyertai kami.
Yang penting anda betul betul serius untuk mencari pendapatan tambahan atau pendapatan
utama melalui perniagaan.
 
Hanya serendah RM50.oo ringgit sebagai yuran pendaftaran,
anda layak bermula sebagai usahawan bersama-sama PIN dan anda
berpeluang untuk mendapat tiket ke Beijing PERCUMA!
Kami sedia berkongsi pengalaman kami dan
membimbing anda menjadi usahawan yang hebat.
InshAllah
 

Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut, boleh hubungi:

Danis 0149202660

InshAllah kami bersedia membantu anda yang betul-betul serius untuk menjadi usahawan dan serius untuk menjana pendapatan melalui perniagaan.

BERTEMU KITA DI BEIJING!

Saturday, 6 February 2016

Business itu Beban ?

 
Ada yang menolak utk ber-business sbb ada banyak komitmen.

Tak dapat business sbb kerja, sbb banyak hutang nak kena settle, jadi takde modal sedangkan ada cara utk dapatkan modal. Business bukan menambah beban tapi kalau kita boleh manage dan buat sungguh sungguh dalam tempoh 2-3 tahun, inshAllah kita boleh ringankan beban malah boleh kurangkan komitmen yang kita duk tanggung sekarang...

Contohnya dulu terikat dengan masa kerja sehingga mencecah 12 jam sehari, mana tahu bila business dah stabil, kita boleh focus business sepenuh masa dan boleh handle masa sendiri tanpa perlu terikat dengan siapa pun.

Mungkin juga dulu sangat banyak hutang loan dan pinjaman yang tak mampu mendatangkan duit kepada kita balek, seperti loan kahwin, loan perabot rumah dan etc tapi dengan rezeki business mungkin kita boleh langsaikan hutang kita yang tertunggak.

Bila kita fikir business satu beban, kita tak kan kemana.

Tapi bila kita fikir business utk kurangkan beban, InshAllah jalan akan jadi mudah..
InshAllah
 

Friday, 8 January 2016

Top 10 Reason Why Women Love and Choose Premium Beautiful Corset!



Kalau nak sentuh pasal corset, banyak sangat corset terjual dan dijual dekat pasaran luar sana. Even dekat toko jamu di shopping complex pun banyak boleh didapati dengan harga yang murah. Banyak sangat pilihan dan banyak brand yang boleh kita pilih.

Teringat ada kawan Danis sharing beli one set corset dekat toko jamu dengan harga lebih kurang RM600 tapi Ya Allah memang tak sedap lah pakai. Pakai ms kahwin je lepas tu dah tak boleh pakai dah sebab fabrik dan kainnya dah menggelebeh dan tak grip kat badan.

Corset ni kalau dah gelebeh, tak grip kat badan, tak kemas, memang bukan namanya korset, baik pakai baju biasa. Yela, pakai tak pakai sama saja sebab lelemaks kat badan still menggelebeh dan tersembul merata rata.

So kat sini Danis nak share tips dan cara nak pilih corset yang bagus, yang mana harganya berbaloi, yang berkualiti dan tahan lama. Korang pernah dengar tak Premium Beautiful Corset?

Okay, ada yang jawab dalam hati Ya. Ada yang tak pernah dengar. Tapi, Danis nak bagitaw kat sini, untuk pengetahuan korang, Premium Beautiful Corset adalah antara premium corset yang harganya paling murah tapi sangat berkualiti sebab jenama ni diiktiraf sebagai SuperBrand dan High Demand. Baru baru ni juga Premium Beautiful mendapat Anugerah Reader's Choice Award 2015.



Bila dah terpilih antara Produk Terbaik dan memenangi Anugerah Reader's Choice Award, maksudnya Premium Beautiful Corset merupakan produk yang terbaik dan menjadi pilihan orang ramai. Tambahan pula, PB Corset sudah berada di pasaran lebih dari 20 tahun. 

20 tahun bukan tempoh yang singkat. Sudah berada lama di pasaran dan kalau ditanya pada golongan veteran ramai antara mereka yang sudah memiliki PB Corset nie dan ada antra mereka masih memakainya sehingga sekarang. Yang masih pakai corset sehingga ke umur 50 tahun, memang masih cun melecun dan makin awet muda taw! Impressed sangat! :)

Demand PB Corset setiap hari stokis terima order tanpa putus dari pelanggan. Boleh dikatakan satu lorry tak sah tak habes! Million Sales in a month. Hebatkan penangan Premium Beautiful nih!

Okay. back to our main topic:

10 sebab utama wanita suka Premium Beautiful Corset

Reason 1
90% pakai PB Corset sebab nak kurus/slim melim



Bila azam tahun baru, kalau dah nama perempuan tak sah antara list azam tahun baru ialah Nak Kurus. Setipa tahun tanam azam nak kurus, tapi masih belum kurus jugak. Bila tengok cermin, masing masing complain badan gemuk la tembam la. Diri sendiri yang cakap, kalau orang lain tegur lagi sentap. Tapi exercise malas, nak diet malas asyik skip je diet smpai ke sudah. Last last memang tak kurus! So sebab nak cara yang mudah dan berkesan, dats why ramai pilih Premium Beautiful Corset sebagai pilihan utama NAK KURUS!

Fakta : Pakai One Set PB 8 jam sehari = Boleh bakar lebih 1000 kalori
Jadi kalau pakai hari hari memang cepat kurus dan slim melim.
Tak perlu diet melampau
Tak perlu exercise setiap hari
Tak perlu plastic surgery

Reason 2
Body Shaping

Walaupon ada yang dah kurus, tapi kurus sangat tak cantik kalo body shape tak menawan. 
So dats why ada jugak beli untuk body shaping kasi curvylicious. 
Jadi bile pakai long dress cantik sebab badan dah curvy murvy dan dapat perfect body figure like hourglass. 

Reason 3
Pakai dalam tempoh berpantang / selepas bersalin

Biasanya lepas bersalin, most of women akan terkejut tengok perubahan diri masing. Buka setakat terkejut, sedih mengenangkan bentuk badan. 

Selulit makin bertambah
Perut makin membuncit
Badan berkilo kilo naik

So, instead of malas sangat nak berlilit dengan traditional bengkung, kebanyakan wanita sekarang pilih Premium Beautiful Corset as the fastest way untuk slim dalam tempoh 6 bulan selepas bersalin. 

Kebaikan memakai PremiumBeautiful Corset semasa berpantang:
* menaikkan rahim ketempat asalnya
* memulihkan bahagian dalaman
* mengeluarkan darah darah kotor
* menguruskan dan mengekalkan bentuk badan ke asal
* memperbanykkan susu badan
* menghilangkan selulit dan stretch mark

Danis sendiri pakai Premium Beautiful Corset semasa berpantang. Hilang 17kgs dalam masa sebulan. Memang puas hati :)

okay untuk sambungan ..
kita sambung nnti ye
stay tune...



























Tuesday, 5 January 2016

Fulltimer Pakar Premium Beautiful



Dulu saya Pakar Premium Beautiful Corset secara part time. 
Sekarang saya Pakar Premium Beautiful Corset full time / sepenuh masa. 
Hanya focus Online dan Offline. 

Kerap ditanya soalan : Kenapa buat full time Danis? 

Sebab Danis berpuas hati 200% dengan pendapatan danis sebagai Pakar Premium Beautiful Corset yang mungkin di pandangan mata sesetengah orang, kerjaya sebagai Pakar Premium Beautiful Corset ni takde apa sangat dan 'low standard'.

Tapi, tidak bagi diri sendiri. Danis bangga sangat dengan kerjaya sekarang sebagai Pakar Premium Beautiful Corset.

 Sebab? 
Sebab Danis boleh manage masa sendiri, 
boleh luang masa dengan anak,
tidak terikat dengan bekerja lebih 8jam sehari, 
melatih diri untuk disiplin atur perihal business, 
set target bulanan,
 berniaga dengan sepenuh hati tanpa sebarang pressure dari pihak atasan, 
boleh buat business dengan enjoy. 

Apa lagi yang best ? 
Semestinya Income bulanan cecah 5 angka tanpa putus dan berterusan
Melancong Percuma ke seluruh negara DUA KALI SETAHUN
Dapat Tabung Kereta
dan lain lain. 

Syukur dengan aturan Allah tetapkan dan aturkan. 
Tinggal diri sendiri nak ubah naseb ke arah yang lebih baik. 
Alhamdulillah Syukur kepada Allah SWT. 

Buat teman teman, 
jika terdetik nak jadi macam Danis, jangan ragu ragu untuk memulakan langkah pertama. 
Kita boleh sit down together apa next step yang perlu kita buat. 
InshAllah, hello hello saja di 0149202660. 

Thanks dear friend sudi membaca.
Assalamualaikum :)



Monday, 4 January 2016

Saya nak Jadi Pakar Premium Beautiful


Buat mereka yang bertuah, 

Kalau anda nak merasa "gaji kedua", boleh la risik risik macam mana nak jadi Pakar Premium Beautiful yang berjaya. 

FIRST BONUS RM5000 Confirm akan masuk dalam akaun personal walaupon satu set Premium Beautiful belum terjual! Tambahan sekarang company offer untuk :

1 Set Premium Beautiful : Cashback RM150
2 Set Premium Beautiful : Cashback RM400

(cashback belum termasuk lagi dengan komisyen)

Jangan lepaskan peluang while Rebate Still ON!

Okey, ada satu lagi nak sentuh..

Favourite Question : 
Berapa modal minimum untuk start business Premium Beautiful ni Danis? 

Jawapan: 
Ikut suka berapa set Premium Beautiful yang awak nak. Terpulang pada anda. Makin banyak set, makin banyak lah jumlah bonus dalam tangan. Itu sahaja!

Tapi kalau nak tahu, satu set Premium Beautiful kalau terjual dah boleh support duit kereta sebulan taw. Bak kata Dato Seri Vida, Nyam nyam nyammmmm hehe. 

Untuk keterangan lajut, boleh whatsapp/message/telegram Danis : 0149202660

Terima Kasih!